- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kak da q spasq
zdraveite.vurvq s gadjeto si ot okolo godina i veche lubovnata iskra ne e kakto predi.iskam da kaja che zapochva da izchezva.predi nemojehme edin bez drug a sega e nqkaksi po razlichno.kakvo moga da napravq za da vurna starata iskra ?
Неможеш! Все пак като сте заедно много време ще си писнете един от друг!
Правете нещо различно.
нямам повод да сънувам....
Според мен проблема е в рутината. Пробвайте да направите не666то необи4айно, не666то разли4но. Не трябва всеки ден да излизате и да ходите на едно и съ666то място и т.н. Просто се постарай да разнообрази666 връзката ви. Ако това не помогне... не мисля, 4е не666то друго би могло
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
ami pravete ne6ty razli4no ne izlizaite zaedno vseki den...xodete na razli4ni mesta i t.n
PraVi KaKv0T0 tRqBvA,PaK Da StaVa KaKv0t0 6t3 ! ! !Ne ISkaM Mn0g0 IskAm Vsi4k0 ! ! !
Veche ti kazaha raznoobrazie mu e cakataПървоначално написано от Анонимко
Requiem for a dream....
Ако се виждате винаги насаме, излезте с приятели. А ако винаги сте с приятели, прекарайте повечко време сами. Забавлявайте се.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ако наистина ходите от година и мислиш че искрата гасне не е на добре. По добре направи нещо за да продължи да гори още дълго! явно сте прекалили много с любовта или тя е намерила др. (дано да не е така по добре за теб) може би ще е по добре ако си дадете малко почивка или седнете и поговорите за това ( година сте ходили явно няма да има проблеми с този разговор ) така може би ще е най - добре и ще оправите проблема но едвали ако в началото сте били силно влюбени ще си омразнете. по добре поговорете.
Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?
Not the expression, no, literally give an arm for?
When they know they're your heart
And you know you were their armour
And you will destroy anyone who would try to harm 'her???
А сексуалният ви живот как е? Разнообразете го, ако го правите рутинно и с уговорки всеки път, е нормално искрата да гасне...
Ni6to...
Az li4no ne znam no edin fr kajva 4e e na principa "Lubovta e sladka stiga de e kratka,stane li prodaljitelna,stava i zadaljitelna"!!!
Кажи му да спре да вярва на спомени в лексикони.Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Ами както всички каэаха-раэнообраэие...!Съэдаите си някакво раэнообраэие,эащото еднообраэието винаги омръэва...!Направете нещо ново,даже ако е нужна и в леглото-пак ще има ефект
Ае късмет!
опа това бях аэПървоначално написано от Анонимко
[size=7][b][u]fosse cos
Ami spored mene ni6to ne moje da se napravi Ama tova pri vas moje da e samo prehoden moment i vsi4ko otsamosebe si da si stane kakto predi
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Първоначално написано от neverand
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Честно казано не мисля, че може да се върне, щом е изгубена веднъж.
Първоначално написано от `Death`Whore``
Ако това не помогне, просто забрави.Ведн1ж изгаснала искрата, както я нарече ти, неможеш да я в1рнеш..
Бе то може, ама много много трудно, да не кажа невъзможно. Зависи от мн. фактори просто.
И ние с приятеля ми имхме такъв период, когато сякаш съвсем се отдалечихме един от друг. Сега ми се струва, че е по-добре. Известно време не го търсех и почти не се виждахме. После започнахме да правим по-често секс, вкарахме малко разнообразие (сметана например ) и нещата се подобриха. Е, не е както в началото, когато бяхме по 6-7 часа заедно всеки ден и не ни омръзваше, но все пак и това положение не е лошо.
Stop it .. I just want Somebody to Get fLy it .. I got what I neEd , but can you top it ?! I may be younG , but I know whaT I want .. If you show mE Baby , you can Get on .. So come on ..
Еми разнообразие или не се виждайте известно време и като се видите ако поне малко не са се оправили нещата явно няма смисъл вече
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)
Аха..защо ли ми е много познато? Вече един вид сте по навик заедно,нали?Правите едни и същи неща и .. в повечето случаи са по навик.НАПРАВЕТЕ нещо различно.Забавлявайте се!Идете примерно събота и неделя някаде само двамата.Абе ваобще .. сменете всичко.В една връзка трябва да има и разнообразие,защото в един прекрасен момент .. излиза,че всичко,което правите е вече по навик..и не ви прави впечатление,защото НЯМА разнообразие.Първоначално написано от Анонимко
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.