.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Hybrid View

Guest

до момичетата

така скъпи момичета плс отговорете ми на няколко въпроас

1.кое най мн гледате в едно момче-тялото,лицето или какво е момчето отвъре душевно

2.мит ли е че момичетата харесват задните части на момчетата или си е така

3.коя част на тялото най мн харесвате в момчетата ръцете,гърдите,раменете кое?

4.как трябва да се държи момчето да е по-мълчалив или по отворен да се шегува мн или да е спокоен и студен какво харесвате плс уточенете

Guest
    Значи...
    1-първо трябва да го забележа,right?? а за да го забележа трябва да ми хареса на външен вид.... и вече после гледам и характера, защото може да е бахти красивия ама супер нервещ и самовлюбен...
    2-зависи от момичето, но аз примерно не се интересвам от "задните им части"
    3-косата....
    4- да ми е забавно с него не да скучая, да можем да проведем нормален разговор

Re: до момичетата

1.кое най мн гледате в едно момче-тялото,лицето или какво е момчето отвъре душевно-Естествено, наи-важна е душата естествено, но и външнияв вид е определящ, защото трябва да има привличане .

2.мит ли е че момичетата харесват задните части на момчетата или си е така- ООО да определено ги хареват, поне аз де

3.коя част на тялото най мн харесвате в момчетата ръцете,гърдите,раменете кое?- Дупето, както казах вече и очитеи незнаини защо - брадичката

4.как трябва да се държи момчето да е по-мълчалив или по отворен да се шегува мн или да е спокоен и студен какво харесвате плс уточенете - значи зависи от момичето, но определено и да е срамежлива и да е по-нахакана малко смях няма да е излзишен. Просто и показваш, че си забавен и с теб няма да и е скучно... естествено трябва да и покажеш и че може да ти се има доверие, че държиш на думата си и т.н , защото никои не обича вятърничевите. Можеш да и го покажеш с отношението си към приятелите си, като и разкажеш за нещата, които цениш и т.н..., но винаги дръж усмивката й на лицето
    ...Heaven holds a scense of wonder
    and I wanted to believe,
    that I'll get caught up
    when the rage in me subsides...

Мега фен
    Град
    веселите пейки

1.кое най мн гледате в едно момче-тялото,лицето или какво е момчето отвъре душевно Комплекс от качества.Разбира се на първо време мога да видя само външния вид...нещо в него все пак трябва да ме грабне нали...ама ако ще е супер красавец ама тъп и досаден като чехъл му се губи чара...хм

2.мит ли е че момичетата харесват задните части на момчетата или си е така Ъъ ако са хубави не е мит хаха....мдам сексиама се пак ги предпочитам скрити под широки панталони

Ръцете,устните,очите,прасц те...е трябва да ми харесва и като се съблече изцяло

4.как трябва да се държи момчето да е по-мълчалив или по отворен да се шегува мн или да е спокоен и студен какво харесвате плс уточенете
    Честно казано кефила съм се на всеки един вид..по-тих и скромен,по-затворен и студен,по-отворен и шумен..Общо взето обичам скрити лимонки...някой,който принципно сред компания не говори много ама насаме предпочитам да ме разсмива

1. Поведението, хехе Но и лицето понякога/по-скоро изражениетоо на лицето, има хора с невероятно топли и мили усмивки /
    2. Не е мит, не е(но лично аз рядко се заглеждам в тази част/
    3. Ръцете и очите
    4. Да е мил, отговорен, без прекалено много предразсъдъци, по възможност да имаме доста и разнообразни теми на разговор, а да.... щях да забравя ,ако може и да е на бял кон
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    1. Естествено, че първо изпъква външния вид, ако не познаваш човека... След това идва ред на характера, поведението и т.н.
    2. Харесвам задните части само на моя мъж...
    3. Всичко
    4. Да бъде естествен.

Град
    София
    1. Аз съм от момичетата, за които външният вид е на първо място... Нз... Винаги си избирам такива момчета , с които да се радвам да излизам по центъра и другите момичрта да злорадстват... И най-много гледам лицето и... дрехите...
    2. Обичам момчешки "задни части"... Често се заглеждам..
    3. Харесвам вратове и устни...
    4. Харесвам да ми дрънка за всякакви глупусти.. Дори да се е*ава с мен.. Но да не прекалява... И най-мразех репликата " Ако си добра, ще ти давам да лапаш кебапчето" с бившето...
    Вие на хероин ли сте бе?

1. В първия момент гледам външността, нормално е. Но ако е някой тъпак или не е достатъчно голям непукист...или не си допадаме, няма да изляза с него повече.
    2. Не знам, май не е мит. Аз лично ги обожавам.
    3. Гърба, врата и задните части, разбира се
    4. Обичам да е просто нормален човек и да водим разговор - да не води монолог, но да не е много мълчалив, да не е студен определено.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    София
    3. ... И забравих любимият ми ГРЪБ...
    Вие на хероин ли сте бе?

Фикусчетоо
    Guest

1.кое най мн гледате в едно момче - Естествено трябва нещо да ме грабне. Незнам защо, но обичам мъжа до мен да е по-висок и по-мащабен от мен (не казвам гардероб...аз съм слабичка, ама все пак ако е по-слаб от мен ) Какво ме привлича първо - Очите...обожавам да се заглеждам в очите на хората Те никога не лъжат и казват много повече.

2.мит ли е че момичетата харесват задните части на момчетата или си е така - Не Хубаво е мъж да има стегнато дупе ама ест да не ходи с прилепнали панталони да си го показва

3.коя част на тялото най мн харесвате в момчетата - Очите и ръцете...и коремчето...и краката...комплекснос е оценяват тези неща

4.как трябва да се държи момчето да е по-мълчалив или по отворен да се шегува мн или да е спокоен и студен какво харесвате плс уточенете - Имаше една мисъл "Най-лошите две неща, които можеш да направи са да мълчиш когато трябва да говориш и д аговориш когато трябва да мълчиш" ...Зависи си от ситуацията Обаче предпочитам да мога да науча нещо ново от него, да имаме общи теми и да спорим. Това май отписва мълчаливия тип... Трябва да може да се шегува - защото настроението ми не винаги е Горе на черешата )

Guest
    хм имам още един въпрос дами пречи ли ви ако момчето използва някакви видове наркотици примерно съвсем теоритично

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    1.кое най мн гледате в едно момче-тялото,лицето или какво е момчето отвъре душевно-Естествено, наи-важна е душата естествено, но и външнияв вид е определящ, защото трябва да има привличане .
    Очите, веждите, усмивката и зъбките.
    Тялото може да е всякакво. Напоследък взех да се заглеждам по по-пълнички

Зависи. Защото в едни дрехи изглеждат по един начин, в други - по друг. Така, че общо взето не се заглеждам по тях.

.коя част на тялото най мн харесвате в момчетата ръцете,гърдите,раменете кое
    Коремът.

Лично аз не си падам по яко приказливите. Все пак мълчанието е злато. Също няма да откажа и на някой, който се сеща от време на време да ми направи и по някой друг комплимент (повечето момчета не се сещат).
    Също харесвам такива, които се палят бързо, обичат да спорят, немирни са, луди аа-уу, но също така и да не е някакъв безделник -> да е отговорен към себе си, към мен, към семейството си и към работата си.

Та тва е.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Очите, веждите, усмивката и зъбките.
    Тялото може да е всякакво. Напоследък взех да се заглеждам по по-пълнички

Зависи. Защото в едни дрехи изглеждат по един начин, в други - по друг. Така, че общо взето не се заглеждам по тях.

.коя част на тялото най мн харесвате в момчетата ръцете,гърдите,раменете кое
    Коремът.

Лично аз не си падам по яко приказливите. Все пак мълчанието е злато. Също няма да откажа и на някой, който се сеща от време на време да ми направи и по някой друг комплимент (повечето момчета не се сещат).
    Също харесвам такива, които се палят бързо, обичат да спорят, немирни са, луди аа-уу, но също така и да не е някакъв безделник -> да е отговорен към себе си, към мен, към семейството си и към работата си.

Та тва е.
    да не е чесно корема тва е най гадното трябява ти диета и кардио и е мн трудно

искам да ви питам момичета кво повече харесвате момчетата да са по масивни или по релефни

Бате програма за фитнеса по техните мнения ли си правиш?
    Бачкай усърдно за всичко и както попита за "релеф или маса"
    Да стигнеш гръб 110-120 и си мисли за релеф.
    Btw. За гъза и аз съм се чудил, ама което и момиче да попиташ ще ти каже "да".

mesmer
    Които са от Борово да драснат едно лс.

Цитирай Първоначално написано от mesmer
    тридневна брада >>>> задници.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Guest

mesmer
    не просто ми е интересно то ясно че първо маса се прави ама.... се пак е добре да се Знае а за последния коментар така е момичетата не обичат брада или мустаци.то и момчетата не харесват момичета с брада и мустаци такаче не можем да им се сърдим

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

mesmer
    не просто ми е интересно то ясно че първо маса се прави ама.... се пак е добре да се Знае а за последния коментар така е момичетата не обичат брада или мустаци.то и момчетата не харесват момичета с брада и мустаци такаче не можем да им се сърдим
    Що фе?
    мене ме кефи наболата брадичка (ама тая дето седи хубаво и е добре боцкава, щот на някои момчета наболата брада им седи ужасно , а и самият й вид е ужасен).

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    1*:Първо във външният вид ме грабва сл това трябва да ме грабне и вътрешно.Също така ако мине некой с чаровна усмивка и зелени очи няма как да не се загледам
    2*ем ако трябва да съм искрена аз май тва първо го забелязвам
    3*Ем дупето,очите и усмивката
    4*ем спокойно момче с добро чувство за хумор.Да не е мн срамежлив и мн бързо да се изнервя щото две такива същества не се траят

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Всеки човек е уникален сбор от качества и не-качества, т.е. отрицателни черти. Всеки друг човек придава различна важност на тези качества и не-качества. Затова абсолютно всичко е субективно - както самият обект, който коментираме, така и самата преценка. Не може да се каже. Аз например много харесва синеоките момчета, но това не ме кара да се хвърлям на всяко момче със сини очи, което видя. Сините му очи може да коменсират едни сочни устни например, но не и абсолютната безхарктерност. И така... Все едно да питаш кога ще се развали една ябълка в точност. Никой не може да ти каже - зависи от милион фактори. Мога да ти кажа примерно , че след няколко дни, в зависимост от сорта и атмосферните условия , на които я изложиш, но тя пак няма да се развали постепенно, а на етапи, постепенно. Така има по-яки и не чак толкова готини момчета, само че за да ти кажа дали някое момче ми харесва трябва най-малкото да съм свидетел на неговите уникални качества
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на koalka

1.Ако не го познавам по характер външността гледам.Нормално е.Иначе лицето и тялото.
    2.Не е мит, но аз не го правя.
    3.Гърба, раменете и ръцете, но само на моя.
    4.Да има чувство за хумор, да не мълчи, но и да не бърбори чак толкова много.Е, кой предпочита да е студен?

Мега фен
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    така скъпи момичета плс отговорете ми на няколко въпроас

1.кое най мн гледате в едно момче-тялото,лицето или какво е момчето отвъре душевно

1.Попринцип първоначално вънщността като цяло,но после эадължително обръщам основно внимание на характера и чувството эа хумор.
    2.Не е мит-истина си е
    3.Амии эависи от момчето,нооо като цяло най-много гледам раменете и коремчето.
    4.Да е от по-общителните типове,да не е мълчалив,да не е некво лигаво диване.
    [size=7][b][u]fosse cos

Толква добре влизам в тея рамки,че чак излизам!
    Light The Universe

1.кое най мн гледате в едно момче-тялото,лицето или какво е момчето отвъре душевно predi gi gledah otvutre.. posle kato razbrah 4e lubov nqma... mi stana vse edno sega hodq s edin koito i liceto i dupeto sa mu..

2.мит ли е че момичетата харесват задните части на момчетата или си е така .. za nqkoi da drugi ne...

3.коя част на тялото най мн харесвате в момчетата ръцете,гърдите,раменете кое? rucete korema .. dupeto

4.как трябва да се държи момчето да е по-мълчалив или по отворен да се шегува мн или да е спокоен и студен какво харесвате плс уточенете az predpo4itam da se sheguva da se usmihva.. ako mu e priqtno i tai :P

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    1.кое най мн гледате в едно момче-тялото,лицето или какво е момчето отвъре душевно Ми аз също като повечето първоначално забелязвам външния вид, но веднага след това гледам характера.. но за да харесам едно момче не е нужно да е пръв красавец, достатъчно е да ми харесва на мен и да е готин по характер

2.мит ли е че момичетата харесват задните части на момчетата или си е така амиии.. нормално е да ги гледаме дупетата на момчетата, макар че то това се вижда ако момчето е със панталон по него.. иначе не се вижда добре, а прилепнали панталони аз лично не харесвам особено, но да.. много момичета гледат това

3.коя част на тялото най мн харесвате в момчетата ръцете,гърдите,раменете кое? Ами аз лично адски много обичам ръцете, от раменете надолу(за ръцете говоря), също и устните и очите.. обичам изразителните очи, дори да не са сини или зелени, просто да са изразителни и ако може даже и добродушни

4.как трябва да се държи момчето да е по-мълчалив или по отворен да се шегува мн или да е спокоен и студен какво харесвате плс уточенете Ами да не ми е скучно с него, да мога да лафя с него за всичко, да предразполага към лаф, щото не знам вия как сте.. всички останали, но ако мен не ме предразполжат към лаф съм адски мълчалива, а попринцип не можеш да ме спреш да говоря, чак досадна ставам сиг. обичам той да се шегува, да ме подбазиква, но не много.. да си знае границите.. и същевременно сериозните неща и разговори да ги приема на сериозно, а не като шегички

И в крайна сметка май не казах нищо по-различно от другите отговорили момичта..?

Аз лично гледам първо външнуста макар,че дори и момчето да е малко грозно ако има SUPER характер бих го харесала!!!

При мен е така не е само мит!!!
    Усмивката и очите!!

triabva da e otvoren i da e zabaven,a ne da e niakakuv zduhan!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си