- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Какви превръзки ползвате?
е поставям тази тема за да разберем кой са най-удобни , хубави и не запарват абе таквиз неща... аз използвам always и discreet . e кажете вие какви използвате
Bring it on baby.. I taste good!
Купувам си от тези, които ги продават по единично. Но задължително памучни и с крилца. Копринени запарват адски много, а и не попиват така добре, при тях ако потече изведнъж по-силно се излива задължително и ....става мазало![]()
аз си използвам always....доволна съм си![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Аз ползвам тампони о.b. но в редките случай когато ползвам превръзки предпочитам always![]()
Само кислород искам за да мога да дишам,
само път свободен искам за да мога да тичам,
само една надежа искам свободен да пея
и една марихуана да се смея
Първоначално написано от hip Hop Mace
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Аз ползвам само превръзки.. always и паломита, обаче само пъмучни че иначе се изринвам.
Аз ползвам на Libresse зелените,мисля че така се пишеше.
Ебаси 14 години в тоя форум
а за ВСИЧКИ подобни питания Момичета не ли ви е ясно , че сте част от рекламната старатегия на някой октоппод?!Първоначално написано от roksana_1
може. и няма лошо. ама за това участие някъде се някому с ПАРИ...ех вие.......................деца......
ПревръЗки се пише със "З".Използвам тампони тампакс и съм много доволна.Иначе от превръзките always ми харесват най-много.А за мнението преди мен...октоподите за които говориш са грамотни.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Ползвам Always Sensitive.Много съм доволна от тях изобщо не ги усещам и попиват добре.
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
на awlays съм от доста време вече
Рядко ползвам превръзки, но като ползвам са Always. Най-удобни са ми и не са ми пропускали. Ноо.. предпо4итам си тампони. ОБ или Тампакс
![]()
Робинята на Quench
Сега използвах Евърбел ароматизирани май...Първоначално написано от hip Hop Mace
![]()
Аз ползвам евърбел и съм доволна. В синьо малко пакетче.
Emi az sum sum na awlays i everbel ponqkoga.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Аз ползвам EVERBEL Sensitive памучни,с крилца и сам много доволна от тях. А иначе сам ползвала и always и те са добри . Ама мисля да мина на тампони заштото спортувам (много) и мисля че ште ми е по удобно . Ама нямам ни най-малка идея как се слага,а ме е срам да питам мамиту та кажете моля . [-o<
always i everbel.......te sa mi nai-udobni
Az izpolzvam Everbel i sum stra6no dovolna mali i kompaktni![]()
и аз но и олуейс ултра същоПървоначално написано от Анонимко
Тампона не ти ли убива?Първоначално написано от hip Hop Mace
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
квит мама ми земе![]()
май always
![]()
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)
miii palomita i everbel![]()
AZ izpolzvam everbel,no ne always za6toto ne ponasqm koprineni , a pamu4nite na always sa malko golemi za men!