- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Какви превръзки ползвате?
Първоначално написано от roksana_1
O.B. RUUULZ
If you want to be my boy, lick my pussy for my joy,
lick it out, lick it down , lick my pussy all around!
момиче съм
Аз ползвам Always Ultra Light дневни,защото смятам,че са ми най-удобни.При това изобщо не ме запарват,а и аз водя динамичен живот и постоянно съм във движиние. Други превръзки,от които съм останала доволна са Libresse![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Еverbel
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
Aбе хора тази тема е от 10.05/2007 година!!!!Иначе по темата-използвам always sensitive, а ежедневни преди използвах discreet в края на цикъла, но нещо ми стана по силно и ми пропускат за това видях на always, че има вече ежедневни и си купих.Дано да ми харесат, защото още не съм ги пробвала.
vsEki pyT RaZLiChNo![]()
![]()
![]()
![]()
ot si4KiTe SAm PrObVaLa ...EvErBeLl Mi XareSfaT NAi-mNoGy
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
винаги ..още от началото ползвам always..никакви оплаквания..нито 1 път не ми е протичало извън нея..мн съм доволна..еее освен когато си на моренце![]()
![]()
tamponi Ob Pro Comfort Normal vinagi
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
оулеиз ултра супер те са с най-голяма защита (без нощните де) много съм доволна от тях.само 2 и 3 ден понякога ползвам нощните защото ми е силен цикъла![]()
Always ultra normal и съм си доволна![]()
palomita i awlays ultra
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Използав always ultra моята гинеколожка ми каза че томпоните не са полезни защото задържали кръвта а по телевизията дават реклама на която казват че са измислени от жена гинеколог незнам колко е вярно за тампоните но не съм ползвала
Сговорна дружина планина повдига
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com
Ако не искаш да ти запарва използвай тампони.
Аз използвам o.b. тампони.Много по комфортно е.Особено през лятото!
Аз ползвам превръзки на Паломита или на Би Фрий, задължително памучни, защото от копринените се спарвам и изривам, а относно тампоните - отново на Паломита![]()
Само always. И съм много доволна от тях.![]()
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Изполвам и превръзки и тампони.През нощта съм с Flirt зелените.През деня си слагам дамски превръзки на Palomita или Descreet памучни задължително.Има едни мн хубави тампони на Palomita -за средно силно течение(3 капчици)-тях си слагам през лятото или ако съм с пола или прилепнали дънки/панкалонки.
вЛасТта Ми ПриЧинЯвА Най-СилНия ОрГазЪм,Най-СладКата ТрЪпКа,НаЙ-НевеРоЯтНия ШоПиНг..ИсТинСка КуЧка..НепРиЛична,ЛоВка,ЦиН иЧНа,БрУтАлНа..Не ПроСто БоГатО МомИчЕ а ЖеНа С вЪзмОжНосТи
always,everbel,every day,discreet.libresse dori teq na broika - vs polzvam ni6to ne mi pre4i
Завиждам ви, аз мога да ползвам само памучни превръзки, защото съм силно алергична към коприна, а памучните превръзки не попиват добре и постоянно имам чувството, че съм патка в езеро. Имам и силни болки първите два дни, което не ми позволява да ползвам тампон тогава ииии направо докато ми свърши откачам![]()
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive