- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нямам приятелка от много време ?
който казва, че външния вид (на едно момиче) не е от значение, да намине през канадско и да види дали е така... избор счкъв от грозни и не чак толкова дебели до много грозни и такива със задължителна табелка "извън габаритен".. доста от тях като ги видиш ти отнема 2-3 минути докато разбереш мъж ли е, жена ли е... и сички са така, не смятат, че трябва да изглеждат добре и не се стараят... може да са мн печени, ама.. ае стига....
а по темата(че да не е само офф топик)... пич, няма да е зле верно да напълнееш малко, че дори и да си фанеш гадже може да разбереш какво е отнесеН от вихара .. или от летния бриз... а относто тва къде да си търсиш - в тва твойто даскало само вашия клас ли е?? в другите класове се тряа да има симпати(гъзи)чни... познати нямаш ли? те трябва да имат приятелки... и така ... варианти мн стига да имаш нужното самочувствие да направиш нещо..
Ми, който търси намира, нали знаеш?Оглеждай се, пък може да попаднеш на някое хубаво момиче и действай.
Нито си падам по модерни дрехи, нито по такива обувки, нито по прически.Първоначално написано от Rowdex
Ти ме изкара е баси фешънката...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Е добре нз дали проблема ми наистина е че съм по - слаб![]()
Не е в това проблемът. Не всички жени ламтят за тъпи мускуляги.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Айде стига сте се правили...
Външният вит е едно от най важните неща в началото... пък после вече зависи дали ще се покажеш като балък който циври по форумите или човек, който има акъл в главата и не се нуждае да го съжеляват!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
виж,закъде бързаш? не е задължително да имаш гадже това не е закон!
ще си намериш половинката когато най малко о4акваш! спокойно не се стряскай...ако толкова ти е зор излизай пове4е напред назад!...![]()
а за външния вид не се притеснявай,няма ти нищо супер си..може би си леко по слаби4ък за мом4е не е зле да вдигнеш малко..което не озна4ава да ставаш свиня...по добре направи мусколи и пло4ки!
Начи ... зависи как стоят нещата при запознаването. Примерно, тия дет се харесват в чат, скайп ии нек'ви такива видове комуникации , кое първо им прави впечатление? Ми много ясно характера, това как се изказва/говори момчето/момичето и т.н.
Пример: С моята приятелка се запознахме съвсем ненадейно по ТЕЛ. Говорихме си почти 6 месеца преди да се видим, някъде по средата на тия 6 месеца си бяхме разменили снимки по пощата ... всичко беше ок и като се видяхме не чакахме мноо преди да се![]()
Mnogo se radvam ot fakta 4e ne haresva6 momi4eta,koito samo gledat da se napiqt i da legnat s nqkoi ei taka.Ami 6te nameri6 momi4e prosto tyrsi.Koito tyrsi namira!!!
HellRYO ostavi si skype da ti pi6a![]()