- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Старата любов не се забравя..
Имало ли е човек,който с появата си да съсипе целия ви свят,да разруши вс което сте градили и да завладее сърцето ви,с дни/месеци/години да го помните,въпреки че не го виждате и чувате..![]()
Дам има... но много се радвам че я срещнах и въпреки всичко още я обичам и никога няма да я забравядано да е щастлива...макар и без мен
Тва праат курвите. Ма ше го ядът с лихвите![]()
Не, има човек, който с появата си ме кара да се прераждам, създава най-прекрасните неща в моя свят, накара ме да спра да руша и да градя и да почна да Живея, и владее сърцето ми вече 9 години, и въпреки, 4е за последните 7 години сме били вси4ко на вси4ко 5 дни и 19 4аса заедно,Първоначално написано от Анонимко
то това са едни най-щастливите ми дни и нощи през тези години.
само нея сънувам и не искам никога ве4е да се будя до друга.
по-добра не само че няма да търся,
защото тя ве4е ми прости непростимото и сбъдна последното ми желание на този свят-да бъде последната , с която съм стигнал до края.
Тя е единствения човек който е в състояние да ме накара да поискам да се променя, защото е единствената, която ме приема такъв, какъвто съм, без да се опитва да ме променя..
Без нея не че не мога да живея, но не искам.
Da, sa6testvuva takav 4ovek za men! Parvia maj v jivota mi, koito me nakara da porasna i da stana tova, koeto sum v momenta. Radvam se,4e go sre6tnah i 4e otdadoh mnogo golqma 4ast ot vremeto si na nego. Razdqlata ni be6e nai- golemia sriv v jivota mi, bqh sasipana, kakto fizi4eski taka i psihi4eski... Ta toi be6e 11 gosini po-zrql 0t men, vlubih se ot pruv pogled i taka be6e do poslednite ni dni. Naloji se da zamine v USA i taka svar6i na6eta prikazka. Sega si e v BG, vijdame se ot vreme na vreme i sme mnogo dobri priateli, spodelqme si nevolite i radostite ot jivota! Za moe golqmo 6tastie predi godina sre6tnah maja na jivota si, koito otnovo se okaza dosta p0- g0lqm 0t men... "samo 14 godini" tajno nali...zaedno sme i ni e hubavo... NO nqmame bade6te zaednoTaka 4e otnovo me o4akva mnogo maka i salzi...
Абе, брато на тебе тея курви са ти само в устата, к'во прайш толко.Толко ли често ходиш по курвенца или ?Първоначално написано от Shmatko
По Темата :
Те хората са казали : " Старата любов разжда не хваща ! "
и аз съм на това мнение ..Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
Абсолютно..възможно...
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
ДА има!
То не случайно се каэва ,че старата любов рЪжда не хваща!!!! :P
[size=7][b][u]fosse cos
Istina e ,4e starata lubov ,rajda ne hvashta.Pri men ne be6e parvoto mom4e,a parvata ,istinska lubov....i sega makar i bez nego ve4e godini,smeq da kaja 4e si go obicham,i s vazhi6tenie i radost si spomqnm za otminalite dni,v koito bqhme zaedno.....no vseki ima pravoto patq si da izbira i da bade shtasliv![]()
da ima..i mnogo me boli za6toto ve4e go nqma no o6te go obi4am
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
Предишните ми "любови" не са направили нищо освен да ме съсъпиват и разрушават малко по малко, докато накрая бях просто развалина. Тях съм ги забравила, но съм си запомнила уроците на, които ме научиха. Човека, който винаги ще помня е този, с който съм сега. Предстои ни нещо изключително трудно, което ще постави на изпитание цялата ни връзка, но независимо дали ще се задържим заедно или не, винаги ще го помня, като човека, който ме накара да си спомня коя съм и как се казва "Обичам те".
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
v jivota na vseki, pone edin p1t se e sre6tal podoben 4ovek, koito ne moje da b1de zabraven. Horata ne mogat da kazvat na s1rceto si, kogo da pomni, a tezi li4nosti se pomnqt ot s1rceto, a ne ot razuma.Te vinagi 6te imat mesta tam i nikoi nqma da moje da im gi otneme. Vqrno e, 4e pri4inenata ot tqh bolka vinagi e stra6no golqma, to sled neq dori ne ni se jivee, no vse pak prod1ljavame da gi pomnim. Tova e lubovta - bolki, radosti, razdeli. Tq ne moje bez nito edin ot tiq momenti, nqma na4in.
pomnqt se da..no az po skoro zapomnix sled vseki edin kakva mi beshe greshkata i zanapred nqma da q povtarqm...
tova e o6te po hubavo, za6toto s vseki izminal p1t ti stava6 o6te po sigurna, i o6te po zrqla. Dano ne povtarq6 edna i s16ta gre6ka i da si vzema6 pouka ot cqlata rabota![]()
не,пълна изолация
Абе всичко се забравя с времето. Като казвам време нямам предвид месец, два, 6, година. Просто повечко време, ма то си зависи ква връзка е била.
Има, рабира се.Един приятел от друг, далечен град,но аз винаги ще го помня,защото той е невероятен човек!Между нас не искам да има обвързваща любов, защото и приятелство е достатъчно с такъв човек.Виждали сме се 1 път, чатим си някой път и си го обичам като приятел! Страхотен еможе да звучи станно,но е така
Не съм срещала човек като него...
Starata lubov rajda ne hva6ta! Znam kakvo e...ne go bqh vijdala pove4e ot godina i ne6to misleh 4e sam go zabravila no v miga v koito go vidqh vsi4ko mi se preobarna i sqka6 vsi4ko se prerodni otnovo...v tozi mig osaznah 4e ne sam go zabravila i 4uvstvata mi sa po silni ot vsqkoga((... sega otnovo ne ssam go vijdala ot dosta vreme no ... sled poslednata sre6ta dalgo vreme otnovomi be6e v glavata...sega otnovo sviknah da ne go vijdam no znam 4e vidq li go otnovo... vsiko 6te po4ne nanovo..
Vinagi kogato si imal 4uvstva kam nqkoi, daje i posle da si vlubena otnovo s drug ili nezavisimo kolko vreme e minalo...TRAPKATA si ostava i tova e !nezavisimo dali go vijda6 ili ne...
Ами аз си мисля, че "далече от очите, далече от сърцето" си е доста добре казано.. с времето спомена се размива
Един човек никога не се забравя,винаги остават хубавите и не чак толкова хубави спомени.Даден човек означава всичко за теб докато един ден не се разделите и тогава си сигурен че такъв човек повече няма да срещнеш, няма да се влюбиш отново и ще бъдеш нещастен до края на живота си.Това са глупости.Незаменими хора няма.Винаги се появява някой ,който ти връща вярата в любовта.
Напълно съм съгласна с предишното мнение!Когато срещнеш човек истински докоснал се до сърцето ти, каквото и да стане след време винагище я има леката тръпка когато си спомниш за него.Но това в никакъв случай не означава, че няма да има някой който след време да застане на негово място.Всичко може да се преодолее с малко воля и позитивизъм, важното е да запазим хубавите моменти и да гледаме напред![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
да има такъв човек и просто проклинам часа в който го срещнах,тогава разбрах че не съм обичала никой преди него,и сега вече знам че няма да обичам и никой след него...Първоначално написано от Анонимко
той съсипа живота и остана в сърцето ми...той е единственото нещо за което съжалявам в живота си!
Когато дойде не бях предполагала че мога да обичам някой толкова искрено и силно,а когато си тръгна,не вярвах че мога да мразя някой толкова жестоко,живеех само с мисълта да му отмъстя и да го видя съсипан,но разбрах че за да усетиш болка,трябва да имаш чувства а той не е способен на това!
мразя се за това че го обичам,а той никога не е изпитвал нещо към мен и направи всичко вазможно да ме накара да страдам,е псотигна си целта дано сега вече да е щастлив!
Никого не съм обичала толкова и никой не се е държал по-зле с мен!
И това не мога да го забравя никога,исках да му простя,за да престана да се измъчвам,не исках да живея с тази злоба в сърцето,но просто не можах да му простя,колкото и да се опитвах,нещо в мен не ми позволява!
Знам че никога няма да срещна човек като него,да ми покаже рая и следващия момент да ме отведе в ада!
Едва ли някой може да предположи как се чувствам.Когато го видя и имам чувството че света се срива върху мен.
Но вече съмс е примирала,че е така и така ще бъде,някои неща остават завинаги!