.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    В момента имам до себе си човек, който за мен е всичко. Вярвам, че акло един ден не е до мен, няма да го забравя. Това е човекът, който винаги ще обичам и помня, който винаги ще обичам, дори и да не съм с него.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Имало е такъв естествено Човек ,който е обичал истински никога не може да забрави този,когото е обичал.Но едно е да го помниш,а съвсем друго да го обичаш още.Така че при мен вече любовта се е свършила ;]Остава само спомена
    "I`m the master of my fate! I`m the captain of my soul! "

Guest
    Пиша по повод че след година все още обичам едно момче,въпреки че ходя с друго.Онзи ме заеба,а съсипах връзката си с приятеля си , изгоних приятелите си,не комуникирам с родителите си..живея монотонно и пусто.Няма ден и няма нощ.Онзи ми е приятел..само само толкова.Гаджето ме обича да болка..не знам какво да правя.
    На 19 съм от София

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Имаше преди време едно момче по което доста страдах ..
    Наистина много го обичах, като се разделихме се сринах психически, беше ми изключително тежко, не можех да се позная ..
    Не исках никой друг, защото знаех, че по-добър от него няма..
    Така страдах по него доооста време ..
    После срещнах сегашното си гадже, което ме излекува
    Идеята е, че ... аз малко или много го забравих, помня хубавите ни моменти, помня всичко, но .. той се промени и вече не е момчето, което обичах
    Но, че е оставил дълбока следа в сърцето ми - така е
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

barbie_is_sad_
    Guest
    Da, ima tak1v 4ovek. Izklu4itelno mnogo go obi4am v1preki 4e s vr1zkata ni e sv1r6eno. Sled kraya bqx sasipana i stradah stra6no mnogo. I sega i sega kato si spomnq za nego izpitvam neopisuema bolka koyato me ubiva...Ne e hubavo da si vluben tolkova mn za6toto kogato te naranqt jivota ti propada v edna bezd1nna qma ot koyato skoro izm1kvane nqma...Vremeto lekuva, da, no dotogava 6te izlee6 mnogo gor4ivi s1lzi. Ne s1jalqvam za ni6to ostana mi edin mnogo dob1r urok i jiteyski opit...

МоЖе би така ще се случи с приятеля ми,макар че сърцето ми казва че ме обича и че скоро сам ще се върне...бях година и нещо с него и щом разбрах че има друга всичко пропадна и за секунди голямата ми любов прерастна в омраза...Не проплаках дори и една сълза от както сме се разделили,тая омраза не ми дава...прото сърцето ми се къса не мога да ям не мога да спя...може да го марзя за това дет ми прични...но го обичам и искам да съм с него...може би няма да го забравя и едва ли някога ще го видя пак камо ли д а съм с него...но знма че винаги като ме види ще трепва в него нещо,че едва ли ще ме забрави щот знам как ме обичаше...само се моля да се съберем да ме потърси инак не нзам колко ще ми е трудно за напред без него
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Град
    tuk i tam
    ne i dano da nqa 4e nz ko sh praq togaz..!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    ахахахахахах, абе не старата любов, ами първата любов ражда не хфаща.
    при мен няма такъв човек, какъвто описва автора. Пък и да има, в момента не мога да се сетя, не ми и трябва да мисля за неща, които ме карат да се чувствам кофти. Ае брееее, живота е пред нас/вас/тях, усмихнете се, трябва да сме оптимист (ама не прекалени).
    Кво само си тровите живота и вии, яяяяяяя, да не мислите, че след 20години с мъжа/жена ви ще сте много щастливи.. хаха, ще е 3949845 пъти по-зле от сега, тъй, че я постнете по една весела, голяма и усмихната ускифка

malina_90
    Guest

purvata lubov ne se zabravq:)

V jivota mi ima6e takuv 4ovek,mnogo go obi4ah<no toi se podigra s men!!!Mnogo vreme mina dokato go zabravih,no doide den ,v koito si kazah stiga sum plakala za 4ovek ,koto nikoga nqma da strada za men taka ,kato az za nego!!!Taka 4e momi4eta ne stradaite za mom4eta,koito ne zaslujavat nito edna sulza,ni6to osven bezrazli4ie!!!Sega toi se interesuva ot men no az nqma da mu pozvolq otnovo da susipe jivota mi,za6toto zaslujavam ne6to po-dobro!!!Vis4ki momi4eta go zaslujavame

Супер фен
    Град
    sofiq
    da.o6te pomnq onova mom4e-koeto me kara6e da trapna samo 6tom go vidq.ne me e naranil mnogo-az go naranih pove4e.vajnoto e 4e STARATA LUBOV,RUJDA NE HVA6TA

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Guest
    dam ima i az se podl1gah i posle mn stradah i stradam i sq ot 2 god nemoga da go zabravq toi e p1rvata mi lubov toi e vs za men no na nego ne mu puka ve4e a tva 4e az si sasipah jivota e otdelen vapros mn stradah mn plakah no tva e jivota...

"Kakvo e vs16tnost lubovta" i az si zadavah predi tozi vapros tr1pne6ta ot net1rpenie da razbera i da usetq tova za men veliko i sve6teno 4uvstvo .
    Vseki 4ovek v daden moment ot jivota si izjivqva istinskata obi4. A tq za jalost e izp1lnena s mnogo bolka, dori i da e spodelena. Tova v1l6ebno
    4uvstvo te kara da si na dve krainosti- ili na "sedmoto nebe", kogato si s nego , ili v "ada" - kogato e dale4 ot teb. Tova da obi4a6 do bolka
    nqkogo e lo6o, no i krasivo ne6to , za6toto si izp1lnen s mnogo nadejda. Kogato go vidi6 ili samo mu 4ue6 glasa s1rzeto ti nespira da bie s p1lna
    skorost, kogato se usmihne vsi4ko gubi smisal osven toi. Kogato te dokosne i ti kaje ne6to po milo ti ve4e zapo4va6 da si gubi6 razsuduka. V pregrudkite
    i zeluvkite mu ti dori zabravq6 imeto si. Kogato si dale4e ot nego ili ve4e vsi4ko e svur6ilo i neste mogli da opazite vruzkata si se zapo4vat mukite i
    denono6tniqt pla4. Bolkata razqjda surzeto i razkusva du6ata ti. Vsi4ko ti napomnq za nego, za negovoto lize, za lubimite mu ne6ta i izob6to vsi4ko
    te vodi samo i edinstvenno kum nego. Sus sulzi v o4ite kusa6 poslednata negova snimka , za6toto iska6 da go istrie6 ot suznanieto si , no osobeno
    purvata lubov nikoga ne se zabravq. Sunuva6 go postoqnno v redkite puti , kogato uspee6 da zaspi6. Jivotut ti nqma smisal bez nego i ne vednuj iska6
    da sloji6 krai na mukite si. Davi6 se v pla4 i kogato go vidi6 nespira6 da se obru66ta6 sled nego kakto i toi sled teb. V mislite ti nqma mqsto za drugo
    mom4eza6toto prosto za teb toi e edinstven. Kogato 4ue6 nqkoq ot va6ite lubimi pesni surzeto ti se razpada i na teb ti se iska da go vurne6 , da ste
    pak zaedno, pak da se gubi6 v laskite mu. Sled izvestno vreme zapo4va6 da izliza6 s drugi , no postoqnno go sravnqva6 s tqh i vinagi toi ti izglejda
    suvur6en. Moje da go obijda6 na um i da tv1rdi6 pred priqtelite si , 4e nee imalo koi znae kvo mejdu vas, no znai 4e nqma da moje6 da go zabravi6.
    Toi 6te bude vinagi v surzeto ti, za6toto tolkova silna obi4 ne se zabravq. Spomenite ot vremeto s nego te pogubvat bavno i mu4itelno. Ve4e q nqma
    usmivkata na lizeto ti i to za6to- samo i edinstveno zaradi edno mom4e, koeto s edna svoq duma preobru6ta jivotut ti. No moje6 da izbere6 i varianta
    za zabravqneto s alkohola, zigarite i dori narkotizite, za6toto si gotova na vsi4ko, za da spre6 izgarq6tata te bolka , no i tova nee re6enie na ne6tata.
    Ako se po4ne s nai malkoto alkohola i zigarite te te karat da zabravi6 momentno za 4oveka , na koito bi dala vsi4ko, no posle se 4uvstva6 ujasno.
    V kraina smetka vseki 4ovek rano ili kusno minava prez tozi neizbejen etap na jivota , no za da uspee da ne si pogubi jivota trqbva da ima sili i edin
    den , kogato se izpravi pred tozi 4ovek, kogoto e bogotvorql da izpita samo priqtelski 4uvstva. Az go prejivqh tova i vse o6te me boli, no se
    nadqvam vse nqkoga da go zabravq.......

всяка една любов те учи на не6то и те изгражда малко или много като ли4ност,и при мен е имало такъв слу4ай,но аз не оби4ам да лея 4ерни сълзи за минали не6та,важно е да усмисли6 ситуацията и да продъжиш

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    eh eh eh...........vinagi ima 1 malumnik koito da ni sasipe jivota, ama pone mi isazdade imunitet i sa sam po silna ot edna strana e hubavo tva da ti se slu4i po rnao,6toto ina4e mn 6te se napla6i6 uspeh
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Супер фен Аватара на rakiQ
    има.....
    беше преди 2 год.. и тогава разбрах че едно момче ме харесва.... той беше доста по голям от мен..на 22 ...и аз се влюбих в него и той ме харесваше......имах сякви преживявания.....и даже плаках за него... вече чувствата ми изчезнаха но ми става кофти когато го видя с приятелката му.... а усещам че той още ме харесва.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си