.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Hybrid View

emmanuella
    Guest

писна ми да съм без пари

нашите не са богати и отлично ги разбирам че не могат да ми дават по много джобни обаче съм 8 клас и парите взеха да не ми стигат.. къде мога да търся работа за лятото като съм само на 14

Еми и аз те разбирам. Оказва се, че март месец трябва да ги изкарам с 10лв.
    Ко ти пука. Хах. Щтракай с пръсти, цигански живот и не се тормози, защото ти сам казваш, че нищо не можеш да направиш. Само на 14г. си.
    Е, да! Аз съм на 18, но защо ли съм по-голяма мизерница от тебе ?!?!
    Отговор : Защото си нямам на идея от къде идвам и на къде отивам, ама вече не ми и пука.
    Случи ли се нещо.. Гледай филосовски на нещата.
    Ще му мисля като се наложи да се изхранвам и да гледам семейство.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

незнам и на мен ми писна да сим без пари но аз поне знам киде ги изхарчих (за приятелката) нали знаеш

ако си имаш приятелка свиквая щото няма друг начин.
    аре успех :P :P :P

Карай го яваш яваш братко. На 14 си. Никъде неа те земат на работа. Дръж вашите за ушите и тва е. Спестявай , все от някъде има как. Другото ще си дойде с времето...

emmanuella
    Guest
    е да ама аз съм момиче и ми се ще да си имам повечко джобни за това онова . все се намира какво да искаш да си купиш нали.. ама и при мен се очертава април да изкарам с има няма 15 лева и.. хич не ми е весело.. обаче сте прави като се замисля така и така не съм умряла от глад не съм гола и боса нито пък съм от кофите имам покрив над главата .. та.. май вярно ще си карам без пари засега пък лятото ако изпадне нещо да продавам сладоледче или флаери да раздавам ще е супер..

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    еми спорез ман парите не са най-важното нещои не са необходими чак толкова да си прекарваш яко..а можеш да работиш, като продаваш сладолед или сервиреш,ама май си още малка..абе ше се оправиш спокс

emmanuella
    Guest
    не са най важното ,да , но без тях не може нали...малка ама друг път декември ставам на 15 ами аз това питам има ли други на моите години опитвали да работят нещо такава да споделят опит в търсенето и т.н. абе въобще споделете как си докарвате парички извън джобните от мама и тате сигурна съм ,че не само аз и на други им се ще да си изкарат някой лев та смятам че всяко инфо е добре дошло

Guest
    еми прося по улиците

Аз тва лято работих кат сервитиорка и си ми беше супер цяло лято пък и в тва кафе кадето бех аз нямаше мн хора и по цял ден чета си списания и гледам телевизия и кат се има предвид че взимах по 10 лева на смяна и си ми беше перфектно Аз се уредих на тая работа щот собственика ми е фр иначе съветвам те да поразпиташ някои приятелки или да отидеш някаде където търсят персонал се някои ще те вземе аз съм на 15 са и пак ме зеха

...kolega kolko zima6e na den ?? A ako ima jelae6ti za tfa lqto sum izmislil edin dobur biznes ....
    Дъ бест аватар от галерията

Супер фен Аватара на Sarabi
    Хах и аз съм в същото положение. Майката ми отпуска 2 лева на ден с които трябва да закусвам, обядвам, вечерям, пътни, излизане с приятели, ходене на дискотека, купуване на дрехи и тям подобните работи и веднъж месечно тампони и глупости . Вечно ми се налага да искам от някой стинки. Отвратително досадно е, гадно е постоянно да си искам това- онова от някой, ама какво да направя. Знам, че майка ми с удоволствие щеше да ми дава повече, ако можеше. А и от друга страна това ограничаване е хубаво, защото до някъде се учиш на самостоятелност, свикваш, че не можеш да имаш всичко, което си поискаш. Предпочитам да съм си клошарче а не някоя лигла, която е свикнала на всичко на готово. Доволна съм от това, което имам.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Леникс_16f
    Guest
    Намерих една работа по интернет и вече втори месец работя.До 15 дни се очаква първото заплащане.Ако платят ще ви кажа за работата.

Град
    Пловдив
    аз на училище ходя с 4 лв и навънка с левче...не се оплаквам, не са малко парите, даже някои имат и по-малко ама ...пак не ми стигат! не съм богаташка ама си имам пари и дрехи така че не мога да се оплаквам...не ми е достатъчно ама кво да се направи! и много пари да имах май пак ще ги изхарча.... иначе откъде можеш а си намериш работа..миии щом си на 14..май никъде! сори, бате.
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Аз на 15 бачках лятото... Но тогава нямаше толкова проверки и порочие... По курортите взимаха и по-малки на работа...
    Не знам какво да ти кажа... Освен някъде чрез познати да се бутнеш... С обяви едва ли ще те вземат толкова малък/ка

КОлкото до това "няма пари"... Разбирам те напълно! Аз съм същата мизерия...
    Пробвай да не спичаш много, има доста начини да се забавлява човек и без пари... В крайна сметка не са най- важното нещо на света...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Както каза авторката..."родителите ми не са богаташи"!
    Е и моите не са такива..на 19 съм и още си получавам 2лв на ден джобни (ама не бачкам,ако бачках сигурно нямаше да ги получавам)..не се оплаквам..гледам да живея максимално скромно..даже понякога нашите ми се карат че го карам твърде "тънко" само и само за да спестя някой друг лев..но пък съм доволен от това което ми дават нашите..е все пак си нося едни 10 лева за всеки случай ако се наложи да почерпя някое момиче или за някои спешни случай..така че към авторката:Мацко не се притеснявай и не коси толкова за пари..задоволявай се с това което имаш!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Парите не трябва да са много,а да са достатъчно Кофти положение си,ама няма какво да се направи Помоли ваще, обясни им,че вече ти трябват повече пари..може да има някакъв (дори малък да е) ефект...Аз до сега не съм имала такъв проблем (е наще не са богати ама не мога да се оплача),но е гадно..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Парите наистина не бива да са много, а достатъчно...
    Аз не излизам с по- повече от 4 лева от вкъщи, когато отивам на училище, понякога дори и с два отивам, просто не са ми необходими повече пари- спестявам си и така ми е по- добре, уча усилено и взимам хубава стипендия всеки месец, с която си копувам това, от което имам нужда, понякога дори и стипендията си спестявам за нещо повече, но в повечето случаи просто оставям парите при общите семейни ( на 16 съм )...
    Просто трябва да си по пестелив/ а и да не хвърляш пари на вятъра...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Към авторката: разбирам те отлично, но не можеш да си намериш работа на 14 години - незаконно е и едва ли някой ще те вземе да работиш преди да си навършила 16. Съчувствам ти, но това е положението

Аз сега съм на 16 и спешно си търся работа( като сервитьорка или продавачка), защото 1 месец ще го карам на пост и молитва и пак няма да ми стигнат парите дори и за половината билет за концерт, на който искам да отида,(получавам по 5 лв. на седмица, което означава 20 лв. приблизително на месец ) и уви много се притеснявам, че няма да си намеря работа, въпреки че търся упорито. А парите, които ми трябват не са малко(40лв. за билет и 30 лв. за автобус - отиване и връщане) и не мога да помисля и да поискам от нашите толкова... И не получавам стипендия, защото в профилираните гимназии дават едва 10ти клас стипендия, а не 9ти както в техникумите и СОУ :/
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

parite ne sa nai-vajnoto no vse pak sa neobhodimost...opitai da spestqva6 ot zakuski li ne6to takova...a za rabota ......pasi kozite na nqkoi

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от miss_survivor
    a za rabota ......pasi kozite na nqkoi
    Хич не е смешно! Така казваш, защото не си в положението на момичето, а ако беше така, да видим какво щеше да говориш!

Относно авторката: Не губи надежда и си търси работа, разпитвай насам-натам, до като не успееш. Все нещо трябва да ти се отвори, успех

Guest
    az sam na 18 i pak si mi davat po 10lv za delni4nite dni i 10lv za kra4ma,disko i taxi prez weekenda.no parite mi stigat.po princip qm mn malko.i parite za qdene ostavat,no kato ida na kafe i se pribera s mar6rutka i parite za denq svar6vat.no vse pak uspqvam i da spestqvam i da si kupuvam tva onova.

Голям фен
    tva gore bqh az...
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

ami mnogo zavisi ot koi grad si
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Guest
    Ne si gladna, ne si jadna, ne si gola, ne si bosa, imash pokriv nad glavata si i smeistvo, koeto se grizi za tebe... Mnogo hora i tova nqmat! Nau4i se da cenish tezi neshta- te sa nai-vajnoto! Ne gledai priqtelite i poznatite si, koito sa s posleden model telefon, kola,hubavi dreshki i mogat da si pozvolqt vsi4ko! Prosto takyv e jivotyt! A edin den, nau4ila se da se radvash na malkoto, shte postignesh mnogo, ubedena sym i ti go pojelavam

НЕ Е ВАЖНО
    Guest
    Ами...да ви кажа,аз съм бил много зле!В момента съм на 15,но преди време майка ми и баща ми бяха разведени(не че ме интересуваше това),но аз живеех с майка ми и бяхме я много окъсали!За нищо не стигаха парите,камо ли ако искаш нещо повече.....
    Та..сега вече нещата не са така, но съм убеден че разбира се не е най-важно да имаш много пари, все пак трябва и да си здрав,за да ги ползваш пълноценно,но парите са една нужда!
    В момента си ходя с около 10 лв на у-ще, и ако излизам ми дават още,но да ви кажа, не ми е много забавно..защото след като си изгубих всички приятели и красиви неща в живота, не ми правят особено впечатление

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си