- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Избелване на лице
Здравейте аз съм с по-тъмна кожа и искам да е по-светличка,а особенно лятото много почернявам за това кажете ми някой крем който избелва кожата и горе долу колко струва и дали при козметик правят такива процедури,какъв е ефектът,траен ли е и т.н![]()
Чувала съм, че крем Здраве избелвал кожата, ама нищо не гарантирам...
znachii az sym chuvala i sym probvala de mislq che ne si vtyplqvam samo a se poluchava ..
znachi varish si edna vryzka magdanoz vyv vodichka i posle oshte dokato e goreshto ne da ti pari de emi da e toplo se tyrkash s merodiqta
ako iskash probvai i posle kaji kakvo e stanalo![]()
Колко струва това кремче и от къде мога да го купя.И горе долу колко избелва![]()
maska ot beltak mn mi izbelva na men liceto.probvai ako ne stane,pone 6te go po4isti6 i osveji6 malko.
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
ти с по-тъмна кожа ли си?и колко избеля и как се прави тая маска,колко време се стои?Първоначално написано от vivian
![]()
Първоначално написано от Анонимко
Ако кожата по начало е тъмна, няма как да бъде избелена.
За почерняло от слънцето лъце препоръчвам кремчето Celerit Plus. Скъпичко е, 10-тина лева струва, но гарантирам, че действа.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Да, аз току що го изпробвах ии мога да кажа, че съм много доволнаединствено,че съм с по-суха кожа ии след като изплакнах лицето си започна да ми опъва, но се намазах с крем и всичко е наред (това всъщност го провя всеки път след баня, именно защото кожата ми е суха и започва да опъва). Иначе се приготвя така:
Половин или един белтък се разбива на пяна и се намазва върху лицето и шията. След засъхването му се нанася втори и трети слой.Измива се с хладка вода.
Аз те съветвам да не ползваш разни странни химии, особено от най-ниския ценови клас. Изсветляването е много деликатнен въпрос, една огромна част от продаваните за това неща на пазара не са особено полезни за кожата.
Проучи продуктите и бъди готова да инвестираш колкото трябва. Не се мажи с първото кремче за 2 лева, което ти попадне.
Говоря като човек с много чувствителна кожа. Не мога да ти препоръчам конкретни неща, защото кожата ми е светла, налага ми се да ползвам неща просто да я запазя каквато е.
И след като почерняваш бързо, просто редовно ползвай слънцезащитен крем, дори да си на закрито.
Последно редактирано от BlackMeow : 10-12-2012 на 19:28
Das Feuer liebt mich