.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Повече от фен
    Град
    Ямайка
    За да не те разберат се продупчи тук:

Това е моя пиърсинг,имам го от 2 седмици и наш'те още не знаят!

Цитирай Първоначално написано от BraInLesS_f
    За да не те разберат се продупчи тук:

Това е моя пиърсинг,имам го от 2 седмици и наш'те още не знаят!
    tva e ujasno be

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]tva e ujasno be
    Не.Това е най-разпространеният пиерсинг сред учениците.
    А защо е каше,ще попиташ?
    Не,не за да му се радваш само ти,а за да не могат мама и татко да го видят.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]tva e ujasno be
    Не.Това е най-разпространеният пиерсинг сред учениците.
    А защо е каше,ще попиташ?
    Не,не за да му се радваш само ти,а за да не могат мама и татко да го видят.
    ne e za tova... izglejda ujasno i dea znam struva mi se 4e boli poev4e

Повече от фен
    Град
    Ямайка
    НЕ болеше грам,не ми се е възпалило,не ме притеснява,не се вижда...Но при целувки се усеща готино...Абе жестоко е! : )))

Guest
    mii ko da ti kaja moita obe4ka sq naravi 2 meseca i vsi4ko si mi e normalno az sus sandirna se jaburih samo gat se setq ina4e s rakiq za deinfekciq no opredlenoo ako si re6ena dup4i se sled tfa ..4usvstvoto e strahotno!uspqhii

Guest
    mii ko da ti kaja moita obe4ka sq naravi 2 meseca i vsi4ko si mi e normalno az sus sandirna se jaburih samo gat se setq ina4e s rakiq za deinfekciq no opredlenoo ako si re6ena dup4i se sled tfa ..4usvstvoto e strahotno!uspqhii

Abe da si s oeca na eizi4eto e qko. \/ Az imam ot 3 godini i ne mi e pisvala.Tolkova mnogo sym sviknala s neq ,4e ve4e q 4ustvam kato 4ast ot ustata mi :P Kogato q mahna za malko vse edno mi lipsva ne6to i kofti.Kato si re6ila da si go probiva6 DAVAI kvo tolkos.I az uj taino ot na6te go napraih tva ama nqma6e kak da ne razberat 4esno kazano, za6toto kakto kazvash leko se fyfli apyk i kato govorish malko ili mnogo se vijda 4e ima6 ne6to v ustata si Az kato se re6ih ni6to ne znaeh ob6to vzeto za posledstviqta izob6to ne bqh v 4as,ama kato otidoh v profesionalno studio(zadyljitelno otidi tam)mi obqsniha vsi4ko mnogo vyprosi zadavah i mi obqsniha horata.Maximum da ne mojesh da si hapvash tvyrdi raboti 2-3 sedmici ako ne i po malko.Az bqh na supi4ki i kiseli mleka,no nqma kak ti i bez drugo ne mojesh da qdesh normalno.Otnachalo bolkata ne be6e golqma poneje opoikaa me dyrje6e blizo 2-3 4asa sled tova mn ne si spomnqm ama si bole6e malko ne adcki mn 4e da ne izdyrja6.Ezika mi se podu napravo ne mojeh da si zatvorq ustata.Po4na gnoi da te4e ,no za promivane ti izpisvat tam edno likarstvo i s nego se opravq6. Taka pone be6e pri men
    ....SnoOp Doggy....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си