- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- daite mi idea
Poprincip se zanimavam seriozno s risuvane, no naposleduk po4naha da mi se iz4erpvat ideite. Sega trqbva da narisuvam ne6to na tema "Priateli", a ni6to ne mi idva naum.
Ako imate ideq, molq vi, spodelete q.
mi ....moje6 da narisuva6 dve deca v grub koito se durjat za ruze ili prosto dve deca koito sa edno do drugo i s eumihvat
nadqvam se ideite da ti dopadat
Ideite ti mnogo mi haresvat, super sa.
Ako nqkoi ima o6te predlojeniq, da kazva.
Minalata godina na nas po kompoziciq ni dadoha su6tata tema:
Nai 4esto iz risunkite ima6e edin obvurzva6t predmet (centur):naprimer dvama pod edin 4adur , ili malko po naivnoto slu6a6ti muzika ,kara6ti roleri, preplitane na rucete na dve figuri simvol na priqtelstvoto i t.n.
A moje da podhodi6 i po-nestandartno m/u 4ovek i jivotno naprimer (tova su6to e priqtelstvo) . Osven ku4eto -nai dobiq priqtel na 4oveka ,moje da napravi6 naprimer 4ovek i gulubi (blizuk kadur na dqdo kak hrani edinstvenite si priqteli -gulubite) .Stiga da e narisuvano dobre i da ne ti kuca kompoziciqta napravo 6te gi trogne6...
I moje da pomisli6 i za ne6to o6te po 6antavo ...dva neodu6eveni predmeta ili ne6to po abstraktno ,edin vid simvolika na priqtelstvoto (ako ne e zaduljitelno da ima 4ove6ki figuri)...hm ne moga da se setq drugo!
Dano izmisli6 ne6to uspeh!
btw kude u4i6?![]()
Може да изобразиш някаква конкретна ситуация, в която някой помага на друг, ама ще е малко сложно!
винаги ми е било адски трудно да рисувам чужди идеи![]()
но ето една и от мен
двама, момче и момиче или с различна кожа, или с различна коса, стоящи един до друг пред огледало, като в огледалния образ те са разменили лицата си (ако са рус и тъмнокос, в огледалото русият се вижда с тъмна коса, а тъмнокосия със светла)![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....