- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ченгета на мезета.
Малии тез ченгета са отврат.Днес за малко да ме гепят,че си пафкам тревичка.Но само ме подминаха,ох да ви кажа направо ми падна камък от сърцето.Не веднъж са ме били за тази марихуана.
Ебаси 14 години в тоя форум
Така е, като си глупава.
И как пък точно теб те бият ? Нали познавам сумати народ и си пафкат свободно, ама ти като си безмозъчна пикла, така ти се пада. И, това да се напушваш в такава обстановка - жега, панелени блокове, мизерни ъгълчета, е много смешно. Никакво удоволствие не носи. Друго си е да саснеш сред природа. Но както и да е.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
чакай малко, кат ще пушиш, пуши си у вас, ако ти хвърлят един бой ще са си изпълнили задълженията
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
А ти кво искаш бе...да дойдат те черпят една бира?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Дай ми една причина да хейтиш. Че си пофиш - пофиш. Виновна си. Те просто сляпо следват закона и толкуз.Първоначално написано от anastacia89
Мръсни куки.... трябвало е да те арестуват, но те пак не си вършат работата. Трябва да се докладва![]()
![]()
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
И да те бият, и да не, пак ще си останеш тъпа.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Има доста тъпи хора.
И как точно я пафкаш таз тревица? Късаш от поляната свиваш в лист от тетрадка и палиш с лупа на слънце, А?
Офф айде заключвайте темата,модераторите.
Ебаси 14 години в тоя форум
Дам.. Ти досаждай на другите с тъпите си теми, пък те модераторите да вървят след тебе и да оправят.. Пфу..
Няма невъзможни неща.Първоначално написано от _SL_
Един познат тука ми разправя как преди време е пафкал с някаква кука.![]()
Един приятел познава 5-6 куки, които пафкат повече от него и редовно си се напушват. Така чеееееееее....![]()
бънгъл,кака,абсолютно права си.
жалка история са градските тревоманчета.после защо били затъпявали.ами и аз да гледам коли и сгради докато се напушвам всеки ден и аз ще затъпея,никакво пространство за въображението,както и да е.та щях да казвам,че някои индивиди дори пушат по кенефите на влаковете.само си представи как дишат миризмите на всичката тая паплач,която се влачи по влаковете и пушат,хъхъ.после половината от тия ми отиват да празнуват "закозница",което представлява празник включващ напушване до безсъзнание с голяма група хора ТОЧНО ПОД НОСА на ченгетата и разотиване по домовете.няма значение дали ти се пуши или не-специална оферта има!та така..някои хора изобщо не разбират за какво им е дадена таз трева,как и в какви количества да употребяват и как да си го правят приятно преживяване и оттам вече/ако искат/-гъзария..отнесох се ..
а повечето ченгета са доста мили господа,които винаги знаят къде е най-близкия магазин за хранителни стоки.и те са хора и те семейства имат и просто си изпълняват задълженията,не го правят от спортна злоба към вас и вашата мизерна гъзарщина.
porednata tupa i bezmislena tema....![]()
![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
градски тревоманчета
![]()
ами аз искам да стана планинско тревоманче
ти ли ше ми плащаш да спя на банско
и да не гледам панелнки и гнусни ъгълчета
иначе не вярвам полицаи да те
бие заради марихуана
още повече че си момиче
kakvo ako taka iskam taka jiveq
След херците ..тревоманите са най-тъпите копелета..вие за синтетика не сте ли чували бе?!![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
да бе, а на мен един познат ми разправя как си пали коза с огън от ада.Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Я ми кажи, Анастасийке, твоите 40 годишни приятели какво мислят за това, че пафкаш? Get a life, дете!
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Малиии!И ние кво да направим????Първоначално написано от anastacia89
![]()
Да ти съберем по едно левче,заради психическите щети ли? : ))))))
ми няма да спиш в Банско,бе,гъзар!ти ли ше ми плащаш да спя на банско
има много селца,за които не ти трябват особено много пари.да не говорим,че можеш просто да се качиш до Витоша и да си пафкаш там колко си искаш..а като нямаш възможност просто не пушиш.аз,например,не мога да пуша дори обикновена цигара докато дишам някви прахоляци от коли..ама кво ли ти обяснявам,айде със здраве!
Мм ти нещо хвалиш ли се?Като гледам вече в няколко теми спомена,че пушиш трева..просто си жалка
@Under_my_skin,хаха,да,хваля се!
как се досети само!айде сега ми хвърли набързо един психологически анализ .. мхахаха..какво да споменавам според теб ако не нещата,които ми харесват?кво ми е било лайното тая сутрин?!като не можеш да се включиш адекватно в някой разговор,вземи си трайкай там.. (:
_donna_ е права...