Значи, историята е много заплетена... Преди почти година, аз и най-добрият ми приятел се запознахме с едно момиче, много е сладка, умна, забавна абе почти перфектна е...! Обикновенно не се влюбвам лесно, занимавам се с мотори, покер и фотография, затова около мен има много момичета, които ми се натискат... Но сега, за първи път май че се влюбвам! Проблема е, че приятелят ми също я харесва, но имам чувството, че не толкова дълбоко, колкото мен. Работата е там, че тя много често ме гали, седи на сантиметър от мен и ме гледа "романтично", прегръща ме много често без причина и т.н., а след това към два дена се прави на недостъпна?! Не мога да я разбера? Въпросът ми, дали съм тъп беше свързан с това, че аз не правя нищо по-интерестно в отговор на нейните шитове... Даже, отвреме навреме, когато сме се събрали с момчетата и пращам sms-и от сорта на "Обожажвам да те докосвам, желая да те виждам всеки ден, защото ти си всичко на света за мен..Yamaha R1!" Според вас какво трява да направя, отчасти ме е страх да не ми откаже, отчасти ми е гадно за приятеля ми, отчасти за едно друго момиче, което ме харесва, има ПЕРФЕКТНО тяло и е много красива, но характера и не ми харесва...