- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ходене с едричко момиче
Разказвам моята история за която искам съвет.
На 21 г. съм.
От доста време не съм имал приятелка тъй като не е имало някоя която да ми грабне окото и да изпитам такова привличане. Напоследък една едричка колежка на работа (на 20) доста ме преследва и не ме оставя намира един два пъти се правих на луд че нз какво иска от мен но накрая омекнах и взехме да си пишем разни работи по Skype. Иначе в лице ми изглежда добре забавна е умее да се весели. Има един проблем както казах по горе малко е по едричка от нормалното. Какво ме съветвате да направя да продължа ли напред (защото според мен вмомента и давам празни надежди ако няма да има нищо) или да се отдръпна и да чакам някоя слаба девойка.
Каквото и да стани, вдигни глава и погледни напред.
Зависи колко държиш на външния вид - ако не можеш да си представиш да те видят по улицата с момиче, което не изглежда като манекенка, по-добре не се занимавай. Но ако външният вид не е най-важен за теб, защо да не опиташ? Щом е хубавичка в лице и забавна, едва ли ще се чувстваш зле в нейната компания. Жените с не-перфектен външен вид често са със страхотен характер. И ще ти кажа нещо, което не мога да потвърдя, но момче ми го е казвало - пълните жени правят по-добър секс![]()
Е и според мен е така защото влагат повече усилия за да компенсират липсата на идеално тяло.Първоначално написано от Ани
Каквото и да стани, вдигни глава и погледни напред.
едричка в смисъл "повечко месце, ама яка в лице и ше я лющя здраво" или "джийзъс факин крайст, какво по дяволите.... ходещо море от мас" ?
![]()
[quote="Seizure of Power"]едричка в смисъл "повечко месце, ама яка в лице и ше я лющя здраво" или "джийзъс факин крайст, какво по дяволите.... ходещо море от мас" ?
Къртиш човечеи ВТФ какви теми почнахте да пускате ве хора...
ами ти решаваш кво искаш бе...ко искаш я хващай ако искаш не...ти решаваш не ние
Ах .. ако наистина те привлича по един или друг начин-БЪДИ с нея!Какво ти пука какво ще си мислят хората по услиците?Ти заради хорското мнение ли живееш?А и .. нали знаеш (поне според мен де),външния вид НЕ ВИНАГИ е най-важен!
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
На 21 е си тръгнал да се иэлагаш така![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Спри каФевото !!!
FORZA ROMA
То друго не им остааПървоначално написано от Ани
![]()
Аиде са по-пъличките да мрат сами!!!!Абе не се излагай бе.....кфо като е малко по-едричка...мое да е пичка!!!!Абе в повечето случаи пълничките са ебати пичките .....![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
По-скоро ИМАТ ебати пичкитеПървоначално написано от rubi
![]()
![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
тука има ли дебеланки ?![]()
Абе друго си е да е като мишелин...![]()
Неможе да ги намериш, нали ?Първоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
![]()
Po dobre ostavi momicheto namira nqma smisyl da i davash prazni nadejdi ... eee zavisi ako iska neshto ot sorta na edna vecher zaigravka moje ... no ako samo si siguren che tova jelae. A i spored men vse pak shte e po dobre da q ostavish i da ne se znaimavash poveche zashtoto si dosta prostichyk shtom na 21 godini si trugnal da pitash lapeta kato men dali da budesh s po pulnichko momiche mi kato kazvash che en ti haresva kvo izobshto se zanimavash be umnik... ne e hubavo da izpolzvash momicheto samo zashtoto ot dulgo vreme nikoq druga ne ti se e vurzala.
"едри4ка"зан4и обратното на миньон4е, вероятно се касае за едър кокал ,висок рист и с две думи "месце', а не "4ове4ето на мишелин".
Така или ина4е едрите жени оби4ат като за последно и раждат по-здрави деца!!! помни това и недей да въздишаш по миньинките, за да не се каеш гор4иво някой ден
като някоя лилипутка ти роди кекаво дете или се гътне по време на раждане.
И още- може би си мислиш "какво ли ще си помислят хората.. такъв готин пи4, а се хванал да ходят с правну4ката на Баба Илийца.."
Оба4е "какво ли ще си помисли ТЯ? ще лети от Кеф и ще знае, 4е по-хубав от тебе няма да намери...
казваш в лицето е готина, какви са преимуществата на едрия кокал и "месцето" ве4е изредихме, какво 4акаш тогава? Направи я щастлива и не и прави забележки за фигурата, защото тя много добре осъзнава, 4е не се вписва в модела, който модните списания налагат..
О, и още- по- едрите жени умеят да готвят ВКУСНО!
Помисли дали това ще ти е проблем и дали си намерил наистина това, което търсиш.Самия факт, че пускаш тема показва, че не си много въодушевен от идеята.
Ако има гръдна обиколка 90+ неа за кфо да се притесняваш, всичко върви по план. Моеш ли да постнеш нек'ва снимка, че да имаме представа за кфо маце се пак става въпрос, ако не е нахално де. Винаги моеш да откажеш![]()
![]()
Ако има гръдна обиколка 90+ неа за кфо да се притесняваш, всичко върви по план. Моеш ли да постнеш нек'ва снимка, че да имаме представа за кфо маце се пак става въпрос, ако не е нахално де. Винаги моеш да откажеш
xax i az tfa kazvam.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Супер че е "едричка"
Знаеш ли колко е яко сутрин като се събудиш да обхванеш с жест цялото легло и да кажеш "Това всииииииииичкото е мое!"?![]()
Не мога да разбера как външния вид може да ти влияе на чувствата?![]()
Мога да ти кажа само едно:тя по-слаба може да стане,но ти да поумнееш никога няма да стане!
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Пич, голям майстор на голям тезгях работи