- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Курвите и Момичетата ?
Te tva po-golqma kurva ot muja nqma.![]()
Oh kato gledam vsi4ki koito ste komentirali ste pravi spored men..dosta argumenti i mnogo razli4ni ima kamm tozi vapros.
Naistina dosta ot momi4etata sa zaradi parite i posle "vij az s koi sam spala i kvo mi kupi i kva kola ima i ..." ... a modata im sega...maliii az kato gi gledam sq v bg - te na daskalo otivat ama 6te kaje6 4e sqka6 na nqkaf kupon otivat i po4ti razgoleni,, grimovete, kosite bla bla modno reviu...
Ne be6e otdavna kogato bqh na 12, no naistina ne si misleh 4e 6te praq sex...neznam kvo e tva "poza" da ne govorim za razli4nite pozi...az svirka neznaeh kvo e daje! Hahaha sq si spomnqm, 4e bqh kazala na sestra mi "az nqma da spq s mom4e dokato ne se ojenq" a tq 6tot e po-golqma mi vika "6te te pitam kat porasne6" .... A sega gledam nqkvi na 12 se e*at s koito im padne...hodqt s nqkvi det ne sam im batkovci a napravo 4i4kovci !!!
Spored men sega glavno momi4etata v bg se razdelqt na 2 grupi - tezi kurvi4ki deto govorim i zadrasteni . Tezi momi4eta koito sa po sramejlivi i zatvoreni i ne iskat da stavat kurvi4ki - sa zadrasteni. A koito puskat na po4ti vseki sa "gotinite" kurvetinki ...shit happensssss
Първоначално написано от babi_girl
Лол колко великоооооооооооооооооооо о =D> =D>
Сигурно ако имаш дъщеря и стане на 11 и ти разправя как се чука с гаджето си ще си много щастлива , че е истинска българка - знаеща какво иска и какво неa?
![]()
![]()
Вече 100% мога да го кажа.
98% от момичетата са курви - в България !
вече нямам коментар кой спори по тая тема нека да огледа повечето момичето в тая страна какво правят или да иде на някое събиране купон или каквото и да е и ще се увери 100%.
Дори и да прочете смешните въпроси на момичетата дето ама тръгват да се чукат без дори и да се замислят какво може да им се случи.
После след като ги опне някой и пищат забремянала нз си кво си , цикъла и идвал по късно по рано и нз си кога си.
След няколко години като станат по - модерни вече без презерватив да надуят и коремите и болестите и да се чудат после какво да правят