.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 146
    Guest

защо вс момичета са курви?

нз дали темата е за тука ако нее преместетея.
    та защо вс момичета са курви тези които не са са изключение 1 на 1000 ;( няма ли свестни момичета с колко момичета излизам колко познавам и вс са такива с приятел без приятел вс се сваля с аблусютно вс ;( няма ли свестни момичета вече неща курва

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    много навътре го... поемате
    ше кажеш, че за едното гадже живеете и като не ви огрее - оп, курвите това, курвите онова
    ми хванете се някое по-непривлекателно момиче, де
    ама нееее, как така - хем искате красива, хем да не е курва, хем да иска да я ебете 24/7 и т.н....
    който все още не усеща накъде бия, нека го кажа по-простичко:
    СТИГА СТЕ МРЪНКАЛИ, БЕ

Shmatko
    Guest
    То и ние требе се праиме на боклуци зарад таз зган...

Guest
    не мрункам за нищо на 16 сам и като ги гледам от сега каквиса ;( наистина е така няма момиче което да е хубаво и да нее курва ;( ,но немога да се примиря с това ;(

Град
    насам натам
    педесетата такава тема
    явно има мн разтроени типове
    няма да се ядосвате за глупости

wonder why they call you bitch.mp3

Супер фен
    Град
    Мбабане
    курвалъка е до време, после ше се охълцат

Re: защо вс момичета са курви?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    та защо вс момичета са курви тези които не са са изключение 1 на 1000 ;( няма ли свестни момичета с колко момичета излизам колко познавам и вс са такива с приятел без приятел вс се сваля с аблусютно вс ;( няма ли свестни момичета вече неща курва
    Za6to slagate momi4etata pod ob6t znamenatel? Az sam hubava no ne sam kurva ...
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Град
    насам натам
    апак като се замисля
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    курвалъка
    не е толкова лошо нещо

Мега фен
    Град
    София
    Епа не са всички курви :P !
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    за 1 път пускам тема тука съжелявам ако се повтаря
    ,но подяволите нее ли така ? аз лично признавам си непознавам нито едно момиче нито една а те са доста дет да нее курва каде отидоха идеалите принципите ся всяка е готова да легне с абсулютно вс а аз искам да имам няква сериозна връзка което и момиче да си харесам или е заето или като я видя каква е и ми се отщява вс ;(
    последната с която бях съкасахме защото се е натискала на един френд и той ми каза ;( каде са истинските момичета неща курвитее

Guest
    "A_JoLiE" не слагам вс под общ знаменател ,но просто от вс момичета които познавам или тругна да се запозная с някоя която ми харесва и като я видя каква е аз искам сериозна връзка ........

Град
    насам натам

Re: защо вс момичета са курви?

Цитирай Първоначално написано от A_JoLiE
    Za6to slagate momi4etata pod ob6t znamenatel? Az sam hubava no ne sam k***a ...
    еи това дразни повече
    аз съм хубава ама не съм курва
    и
    сигурно си и умна и дружелюбна и лювлеобилна и с чувсто за хумор и..
    тей като почнете да имате самочуствие до тавана направо
    нз не се обиждай но това дразни

Shmatko
    Guest
    Абв возете ги на куровете и тва е...

Мега фен
    Град
    София
    "A_JoLiE" не слагам вс под общ знаменател ,но просто от вс момичета които познавам или тругна да се запозная с някоя която ми харесва и като я видя каква е аз искам сериозна връзка ........
    Абе не говори така!Найстина не слагай всички момичета под един энаменател :P !Има ужасно много сериоэни момичета,прсто ти не си попаднал на такава!рано или късно ще попаднеш ,не се отчайвай!
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    "A_JoLiE" наистина е така нете познавам но ти гарантирам че няма момиче което да е хубаво и да нее курва ;( а аз искам някоя с която да се обичаме да дуржим един на друг ;(

:P

Eee ne govori taka ne e istina ima momi4eta koito durjat na principite si prosto ne si gi sre6tanl ,ta ti si samo na 16 kakfo o4akva6 da nameri6 nqkoe momi4e na tfoite godini i edva li ne da o4akva6 4e cql jivot 6te ste zaedno..

А запитал ли си се за6то са станали такива???За6то мом4етата негодувате като едно моми4е се държи разкрепостено,като самите вие я правите такава.А ако е свястна дали 6те я забележи6 в тълпата наки4ени и напудрени мацки?
    Behind every bitch there is a boy who made her that way!
    Нашите прикривани тайни
    Най-накрая се разкриват
    И засияват като слънчева светлина

Guest
    не разбирасе просто искам по сериозна връзка само това какво лошо има да си на 16 и да не си правила секс примерно защо момичетата го примат като гордоста да са спали с някои като са били още на 12 ;(

Shmatko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DeSerT``R0Se
    А запитал ли си се за6то са станали такива???За6то мом4етата негодувате като едно моми4е се държи разкрепостено,като самите вие я правите такава.А ако е свястна дали 6те я забележи6 в тълпата наки4ени и напудрени мацки?
    Behind every bitch there is a boy who made her that way!
    Да аз бих я забялязал ама нещо и тия ги няяя, коя от коя по голяя позиорка!

Guest
    ми разголват се да покажат каква стокаса колко струват не че има лошо в това ,но поне да бяха вярни ;( да не се свалят с вс какви ли не случаи сам виждал

Guest
    ЗАЩОТО това абсурдно твърдение(което се приписва на Наполеон Бонапарт*) е присъщо на комплексираните мъже със малки пишлета или слаба ерекция.
    * Наполеон е имал едно от най-малките пишлета, известни на науката.
    2,5 см в отпъснато състояние нищо 4удно, 4е всяка жена с която е би или му е изневерила, или е била с него по материални подбуди.

Повече от фен
    Град
    Варна
    Ааааааа! Човееек. Не може да си на 16,акъла ти не е на толкова!!!!
    То за тва мацките си хващет по-големи - щото не могат да понасят!

"ама сички са курви,сички са зле,сички пускат...." .Те всички пускат ама НЕ НА ТЕБ. Така да беше поставил проблема. Нямаш право да даваш такива оценки за хората ,защото не ги познаваш.

Пък даже и да са курви,да приемем условно, що не идеш да си развъртиш пишока малко? Много е яко

Гримовете,дрехите държанието на момичетата,всичко го правят да ги забележат! Ти явно ги забелязваш,ама тва че са си сложили циците на панорамно изложение пред тебе не означава ,че ше ти ги дадат(на изложение експонатите не се пипат ). Ти по-ракрепостените мацки им викаш курви,ама и те си имат цена,и те тряа се заслужат. Те не са на повикване. И те имат душевност,характер,мечти и собствен мозък.

ne vs momi4eta sa kurvi...pone az sam na tva mnenie no pove4eto se darjat kato takiva za da privlekat vnimanie...az li4no nqmam nito edna priqtelka koqto da e kurva, a sa6to taka i az ne sam

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от Shmatko
    То и ние требе се праиме на боклуци зарад таз зган...
    Пиши се Сган , уааа...

Цитирай Първоначално написано от Nassgerrack
    Ааааааа! Човееек. Не може да си на 16,акъла ти не е на толкова!!!!
    То за тва мацките си хващет по-големи - щото не могат да понасят!

"ама сички са курви,сички са зле,сички пускат...." .Те всички пускат ама НЕ НА ТЕБ
    . Така да беше поставил проблема. Нямаш право да даваш такива оценки за хората ,защото не ги познаваш.

Пък даже и да са курви,да приемем условно, що не идеш да си развъртиш пишока малко? Много е яко

Гримовете,дрехите държанието на момичетата,всичко го правят да ги забележат! Ти явно ги забелязваш,ама тва че са си сложили циците на панорамно изложение пред тебе не означава ,че ше ти ги дадат(на изложение експонатите не се пипат ). Ти по-ракрепостените мацки им викаш курви,ама и те си имат цена,и те тряа се заслужат. Те не са на повикване. И те имат душевност,характер,мечти и собствен мозък.
    Така е, но тва в червеното, дет съм 'подчертал' ... то тия не са ку*ви а кучки. Има малка разлика.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си