- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо вс момичета са курви?
нз дали темата е за тука ако нее преместетея.
та защо вс момичета са курви тези които не са са изключение 1 на 1000 ;( няма ли свестни момичета с колко момичета излизам колко познавам и вс са такива с приятел без приятел вс се сваля с аблусютно вс ;( няма ли свестни момичета вече неща курва
Първоначално написано от Seizure of Power
То и ние требе се праиме на боклуци зарад таз зган...
не мрункам за нищо на 16 сам и като ги гледам от сега каквиса ;( наистина е така няма момиче което да е хубаво и да нее курва ;( ,но немога да се примиря с това ;(
педесетата такава тема
явно има мн разтроени типове
няма да се ядосвате за глупости
![]()
![]()
wonder why they call you bitch.mp3
курвалъка е до време, после ше се охълцат![]()
Za6to slagate momi4etata pod ob6t znamenatel? Az sam hubava no ne sam kurva ...Първоначално написано от Анонимко
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
апак като се замисля
не е толкова лошо нещоПървоначално написано от Seizure of Power
Епа не са всички курви :P !
[size=7][b][u]fosse cos
за 1 път пускам тема тука съжелявам ако се повтаря
,но подяволите нее ли така ? аз лично признавам си непознавам нито едно момиче нито една а те са доста дет да нее курва каде отидоха идеалите принципите ся всяка е готова да легне с абсулютно вса аз искам да имам няква сериозна връзка което и момиче да си харесам или е заето или като я видя каква е и ми се отщява вс ;(
последната с която бях съкасахме защото се е натискала на един френд и той ми каза ;( каде са истинските момичета неща курвитее
"A_JoLiE" не слагам вс под общ знаменател,но просто от вс момичета които познавам или тругна да се запозная с някоя която ми харесва и като я видя каква е аз искам сериозна връзка ........
еи това дразни повечеПървоначално написано от A_JoLiE
аз съм хубава ама не съм курва
и
сигурно си и умна и дружелюбна и лювлеобилна и с чувсто за хумор и..
тей като почнете да имате самочуствие до тавана направо![]()
нз не се обиждай но това дразни
Абв возете ги на куровете и тва е...![]()
Абе не говори така!Найстина не слагай всички момичета под един энаменател :P !Има ужасно много сериоэни момичета,прсто ти не си попаднал на такава!рано или късно ще попаднеш ,не се отчайвай!Първоначално написано от Анонимко
[size=7][b][u]fosse cos
"A_JoLiE" наистина е така нете познавам но ти гарантирам че няма момиче което да е хубаво и да нее курва ;( а аз искам някоя с която да се обичаме да дуржим един на друг ;(
Eee ne govori taka ne e istina ima momi4eta koito durjat na principite si prosto ne si gi sre6tanl ,ta ti si samo na 16 kakfo o4akva6 da nameri6 nqkoe momi4e na tfoite godini i edva li ne da o4akva6 4e cql jivot 6te ste zaedno..
А запитал ли си се за6то са станали такива???За6то мом4етата негодувате като едно моми4е се държи разкрепостено,като самите вие я правите такава.А ако е свястна дали 6те я забележи6 в тълпата наки4ени и напудрени мацки?
Behind every bitch there is a boy who made her that way!
Нашите прикривани тайни
Най-накрая се разкриват
И засияват като слънчева светлина
не разбирасе просто искам по сериозна връзка само това какво лошо има да си на 16 и да не си правила секс примерно защо момичетата го примат като гордоста да са спали с някои като са били още на 12 ;(
Да аз бих я забялязал ама нещо и тия ги няяя, коя от коя по голяя позиорка!Първоначално написано от DeSerT``R0Se
ми разголват се да покажат каква стокаса колко струватне че има лошо в това ,но поне да бяха вярни ;( да не се свалят с вс какви ли не случаи сам виждал
ЗАЩОТО това абсурдно твърдение(което се приписва на Наполеон Бонапарт*) е присъщо на комплексираните мъже със малки пишлета или слаба ерекция.
* Наполеон е имал едно от най-малките пишлета, известни на науката.
2,5 см в отпъснато състояниенищо 4удно, 4е всяка жена с която е би или му е изневерила, или е била с него по материални подбуди.
Ааааааа! Човееек. Не може да си на 16,акъла ти не е на толкова!!!!
То за тва мацките си хващет по-големи - щото не могат да понасят!
"ама сички са курви,сички са зле,сички пускат...." .Те всички пускат ама НЕ НА ТЕБ. Така да беше поставил проблема. Нямаш право да даваш такива оценки за хората ,защото не ги познаваш.
Пък даже и да са курви,да приемем условно, що не идеш да си развъртиш пишока малко? Много е яко![]()
Гримовете,дрехите държанието на момичетата,всичко го правят да ги забележат! Ти явно ги забелязваш,ама тва че са си сложили циците на панорамно изложение пред тебе не означава ,че ше ти ги дадат(на изложение експонатите не се пипат). Ти по-ракрепостените мацки им викаш курви,ама и те си имат цена,и те тряа се заслужат. Те не са на повикване. И те имат душевност,характер,мечти и собствен мозък.
ne vs momi4eta sa kurvi...pone az sam na tva mnenie no pove4eto se darjat kato takiva za da privlekat vnimanie...az li4no nqmam nito edna priqtelka koqto da e kurva, a sa6to taka i az ne sam
Така е, но тва в червеното, дет съм 'подчертал' ... то тия не са ку*ви а кучки. Има малка разлика.Първоначално написано от Nassgerrack