- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо вс момичета са курви?
Ne vsi4ki sa kurvi. Ima takiva deto sa seriozni.A vie mom4eta ne ste li se zamislq li vie kvi ste?Ne se obijdaite ama spored men vie ste po-golemi kurvi ot nas.Smenqte gi kato nosni karpi4ki,samo za da gi ebete i tva e.Az li4no ne sam ot tozi tip momi4eta,no nqkoi ot momi4etata s koito izlizam sa takiva i vob6te ne mi haresva tova tqhno darjanie.No molq vi nedeite da ni slagate vsi4ki pod ob6t znamenatel.![]()
Това е ден, който никога не съм срещала.
И ако тръгнеш,
аз ще тръгна с теб.
И ако умреш,
аз ще умра с теб.
Нека те хвана за ръка и да си вървим.
Най-самотният ден в моя живот.
Аиде стига са биле всички курви!![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
хаха ми то момчетата правят момичетата курви, а пък тръгнали да се оплакват.
Естествено, че има святни и красиви момичета, но наистина са рядкост(аз себе си приемам за такава.. се едно дали звучи скромно или не. На 16 съм и сериозна връзка не търся, а и въобще не съм убедена, че момче на 16 може да ми я даде. Попринцип сички, с кито съм ходила(колкото и за кратко да е било) са били над 20. Не че годините определят, колко имаш в главата, но все пак...
А може ли аз да задам въпроса защо всичките момчета са курвари? Защо се правят на големи гъзари, а нямат грам мозък в главата -такива момчета много ме дразнят, а колко много ги има.
На същото менение съм! =D>Първоначално написано от A_JoLiE
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
Оффф направо не могат да се разберат момчетата.1во вие ги харесвате к.вите ,ако всички земат да станат умни красиви забавни добрички и т.н. ще ми ревете че никой не ви пуска .Така е щото вие не сте способни да свалите едно свястно момиче
Може да не съм от к.вите обаче знам защо са такива.Както още няколко човека казаха момчетата ги правят такива. Smatko не те критикувам обачи ми разравяш как всички били к.рви и имаш 2 ку.ви на аватара си .
какво значи момчетата търсим наи красивата мън дрън-не е така поне за мен и по близките ми хора трябва да ти грабне сърцето а това става след 2-3 разговора и така...![]()
неподходящо съдържание на текст в подпис!
ми що ... щот се праят на готини а за да си готин трябва да си курва ......![]()
e pa nali znaesh che i maika ti e jena => e kyrwasmotan si
Аз съм готин а не съм курва.Първоначално написано от zubi
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
Горкия .. Глей сеа .. Това , че ако ти попадаш само на курви си е личну тфой проблем .. Това не значи че сички момичета сме курви .. ПфФ ..![]()
Stop it .. I just want Somebody to Get fLy it .. I got what I neEd , but can you top it ?! I may be younG , but I know whaT I want .. If you show mE Baby , you can Get on .. So come on ..
Които не са курви са кучки
Нали знаеш разликата?
Т'ва си им е в природата
Адаптирай се като всички нас![]()
Проблем?Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ъъъ ако ходиш по яките детски дискотеки и се заглеждаш по 12-13 годишните с поли една педя които си търсят батко с кола нищо чудно, че си се отчаялСпоко ще си намериш свястно момиче, сао не се настройвай проив всичко женско
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Вече взе да ми писва от депресии...Все пак търкулило се гърнето , намерило си похлупака.Какво само се извинявате с жените...я се вземете в ръце!
И все пак да си кажа и аз мнението отностно ку*вите...Наистина ги има много...даже прекалено много.Обаче не може и да се твърди че са само те в тоя светец.Явно трябва да се оглеждате по-добре.Има ги и свестните... ;]
"I`m the master of my fate! I`m the captain of my soul! "
а що момчетата са копелдациПървоначално написано от Анонимко
аааааааааааа?????????????????????????? ????????????????
Не са.
нямам повод да сънувам....
4e mom4etata da ne ste po svestni be tfa 4e si popadal na takiva momi4eta nezna4i 4e si4ki sme kurvi
много курвенска тема бе!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
айде пак некой го излъгали и той заключил,че всички жени са еднакви!
ами и жените говорят че пък всички мъже са еднакви,така че и двата пола са квит!
KAK E NQMA KRASIVI MOMI4ETA,KOITO DA NE SA KURVI?!AZ KAKVO SAM?!Q si meri prikazkata,tiq deto gi poznava6 ne sa iz cqla B1lgariq,vse pak![]()
![]()
E i moq red doide da si kaja mnenietoAbsolutno gre6no e mom4eta da si mislite 4e vsi4ki sme ednakvi!!!Vse o6te ima momi4eta koito ne sa kurvi,kolkoto i da ne vi se vqrva.No samo edno momi4e koeto ne se uvajava i nqma principi ,moje da legne s mom4e samo edna no6t!!!Az poznavam edno momi4e,koeto e gotovo na vsi4ko da legne s edno mom4e ,no toi ne i obru6ta vnimanie
A tq gorkata kak se unijava e tva ve4e e ujasna kartinka povqrvaite mi.Pravi kakvo li ne no toi qvno ne haresva kurvite kato neq.E samo za tva mu pravq evala!!!
Много повърхностно мислене имаш бе човек,много ясно че не всички жени са курви.Ако жените около теб са такива,то значи ти си курвар.но на свестните момчета се лепят и свестни момичета.
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...