- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо вс момичета са курви?
Ами има ги!Но наистина са 1 на 1000...Първоначално написано от Анонимко
Аз съм изключение 1/1000![]()
Уау.
ti prosto ne si popadal na svesni,ina4e kak moje da misli6 tai?!![]()
на същата логика- защо всички момчета са курвари?![]()
oo q stiga az ne sym kurva
xaxa mi sy6testvuvat takiva momi4eta az sym na 16 i ne sym pravila seks e i ???
поредната тема по този въпрос!просто... без коментар!!![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
tva ne e vqrno .zavisi ot momi4etoooooooo
aaa tva ne e vqrno v pulna zabluda si az ne sum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...and l3av3 7his m3ss b3hind...
Трудно е да измислиш нещо, нали ?Първоначално написано от playful_baby
axaxa ama ako nema6e kurvi polovinata pi6lemeta 6texa sa devstveni o6te... ina4e da pove4eto sa kurveta samo4e niakoi nemogat ili neiskat da go osiznaiat![]()
ми аз не сак курвар от някои мнения които пишеше до тука да можеби вс момичета около мен са курви аз не се кефя на такива кефя се на момичета които имат принципи неса курви не се правят на някви само да се харесат на некви ама нз вече не сам срешнал о6те такова момиче ;( мн искам скоро да го намеря но съвсем се отчаях ;( 1 на 1000 са момичетата които не са курви аз познавам само от тези 1000-да ;(
Защо има безброй такива теми,толи ли ви правят впечатление курвите?!
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Seizure of Power
Мъжки, такива са! И нема се променат никога или ако не са ще станат такива! Нема друго, те тва е! Хванах едно на 15, малко, невино, не излизало никъде, само вкъщи си седи, ама като го гледаш англел братче! Половин година бех с тая, почна се - извеждане, дискотеки, кафета ала бала, с колата нагоре - надолу, скъпи телефони за подарък, дрешки абе кво се не сетиш, колко пари съм хвърлил по тая нема ти приказвам..влюбена, влюбена до ушите, и кво става? Отивам до Италия по работа за 10 дни и тя се хванала с друг...буклука гаден..да ама другия не кара BMW 2000 година и нема възможност да и подари телефон за 1000 лева за рождения ден...и тя пак на мене звъни...да сме се били събрали...мама и деаба...ама пак съм с нея и пак пари пари и само пари, щот бех достатъчно прост и глупав и съм се побъркал по нея...нема изход! Курви са и курви ще си останат! Тия дет ще почнат да пишат по мене 15-16 годишните и те некои ден такива ще станат! Нема оправия, свиквай!![]()
Свестни момичета НЕМА И НЕМА ДА ИМА !!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Не са всички курви,но за съжаление броят на тези,които не са,както и на свестните,значително намаля и вече са по-трудно откриваеми
нз ама сигурно ще си останат такива!!! еи хора намираите момиче което нее курва и нея изпускаите за нищо на света аз ще продължавам дая търся дано се някога я намеря (дано да може да стане за един човешки живот)
Кво е лошото на думата "курва", и да си и да не си, чинаги ще се намери някой, който да каже нещо лошо за теб. Дали ще говори, че си курва или нещо друго, къв е смисъла.
Винаги всеки ще е в устите на другите.
mi moeto povedenie nqkoi hora go opredelqt kato kurvensko. smisal ne 4e spq s vseki ama imam nqkolko 4oveka s koito flirtuvame,pregra6tame se i t.n. ama na men taka mi e kef v momenta. samo 4e tova koeot dr ne znaqt e 4e ako edin ot tezi napravi kra4kata da se saberem nqma da pogledna nikoi dr. misalta mi e 4e momi4etata moje da se darjat kurvenski za6toto 4oveka na koito naistina darjat ne e napravil taka 4e da im vnese sig 4e 6te bade do tqh i nqma nujda da tursqt nqkoi dr
ми то като се държите така и като ви гледаме какви сте как ще направиме тая крачка![]()
защото всички момчета са курвари![]()