.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 146
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    "A_JoLiE" не слагам вс под общ знаменател ,но просто от вс момичета които познавам или тругна да се запозная с някоя която ми харесва и като я видя каква е аз искам сериозна връзка ........
    Ако не слагаше под общ знаменател темата трябва да се казва "Защо вс. момичета,[b]които познавам са курви?"

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    moje da si q prekrasti...

Супер фен

Re: защо вс момичета са курви?

нз дали темата е за тука ако нее преместетея.
    та защо вс момичета са курви тези които не са са изключение 1 на 1000 ;( няма ли свестни момичета с колко момичета излизам колко познавам и вс са такива с приятел без приятел вс се сваля с аблусютно вс ;( няма ли свестни момичета вече неща курва
    Ами има ги!Но наистина са 1 на 1000...

Guest
    Аз съм изключение 1/1000

Уау.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ti prosto ne si popadal na svesni,ina4e kak moje da misli6 tai?!

на същата логика- защо всички момчета са курвари?

Град
    Ibiza
    Цитирай Първоначално написано от Deja _Vu
    на същата логика- защо всички момчета са курвари?
    тука нещо са обърка.

Курвар е човек който ходи по курви. След като голяма част от жените са курви, следователно няма как и ние да не сме курвари. Все пак не може всички да сме със свестните момичета.
    момче съм бе!

oo q stiga az ne sym kurva

Guest
    xaxa mi sy6testvuvat takiva momi4eta az sym na 16 i ne sym pravila seks e i ???

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    поредната тема по този въпрос!просто... без коментар!!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

o

tva ne e vqrno .zavisi ot momi4etoooooooo

Град
    nqkude tam
    aaa tva ne e vqrno v pulna zabluda si az ne sum
    ...and l3av3 7his m3ss b3hind...

Цитирай Първоначално написано от playful_baby
    поредната тема по този въпрос!просто... без коментар!!
    Трудно е да измислиш нещо, нали ?

Повече от фен Аватара на niki000
    Град
    София
    axaxa ama ako nema6e kurvi polovinata pi6lemeta 6texa sa devstveni o6te... ina4e da pove4eto sa kurveta samo4e niakoi nemogat ili neiskat da go osiznaiat

Guest
    ми аз не сак курвар от някои мнения които пишеше до тука да можеби вс момичета около мен са курви аз не се кефя на такива кефя се на момичета които имат принципи неса курви не се правят на някви само да се харесат на некви ама нз вече не сам срешнал о6те такова момиче ;( мн искам скоро да го намеря но съвсем се отчаях ;( 1 на 1000 са момичетата които не са курви аз познавам само от тези 1000-да ;(

Защо има безброй такива теми,толи ли ви правят впечатление курвите?!

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    много навътре го... поемате
    ше кажеш, че за едното гадже живеете и като не ви огрее - оп, курвите това, курвите онова
    ми хванете се някое по-непривлекателно момиче, де
    ама нееее, как така - хем искате красива, хем да не е курва, хем да иска да я ебете 24/7 и т.н....
    който все още не усеща накъде бия, нека го кажа по-простичко:
    СТИГА СТЕ МРЪНКАЛИ, БЕ

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

nekaf
    Guest

takiva sa

Мъжки, такива са! И нема се променат никога или ако не са ще станат такива! Нема друго, те тва е! Хванах едно на 15, малко, невино, не излизало никъде, само вкъщи си седи, ама като го гледаш англел братче! Половин година бех с тая, почна се - извеждане, дискотеки, кафета ала бала, с колата нагоре - надолу, скъпи телефони за подарък, дрешки абе кво се не сетиш, колко пари съм хвърлил по тая нема ти приказвам..влюбена, влюбена до ушите, и кво става? Отивам до Италия по работа за 10 дни и тя се хванала с друг...буклука гаден..да ама другия не кара BMW 2000 година и нема възможност да и подари телефон за 1000 лева за рождения ден...и тя пак на мене звъни...да сме се били събрали...мама и деаба...ама пак съм с нея и пак пари пари и само пари, щот бех достатъчно прост и глупав и съм се побъркал по нея...нема изход! Курви са и курви ще си останат! Тия дет ще почнат да пишат по мене 15-16 годишните и те некои ден такива ще станат! Нема оправия, свиквай!

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

Re: защо вс момичета са курви?

нз дали темата е за тука ако нее преместетея.
    та защо вс момичета са курви тези които не са са изключение 1 на 1000 ;( няма ли свестни момичета с колко момичета излизам колко познавам и вс са такива с приятел без приятел вс се сваля с аблусютно вс ;( няма ли свестни момичета вече неща курва
    Свестни момичета НЕМА И НЕМА ДА ИМА !!!
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Супер фен
    Не са всички курви,но за съжаление броят на тези,които не са,както и на свестните,значително намаля и вече са по-трудно откриваеми

Guest
    нз ама сигурно ще си останат такива!!! еи хора намираите момиче което нее курва и нея изпускаите за нищо на света аз ще продължавам дая търся дано се някога я намеря (дано да може да стане за един човешки живот)

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Кво е лошото на думата "курва", и да си и да не си, чинаги ще се намери някой, който да каже нещо лошо за теб. Дали ще говори, че си курва или нещо друго, къв е смисъла.
    Винаги всеки ще е в устите на другите.

mi moeto povedenie nqkoi hora go opredelqt kato kurvensko. smisal ne 4e spq s vseki ama imam nqkolko 4oveka s koito flirtuvame,pregra6tame se i t.n. ama na men taka mi e kef v momenta. samo 4e tova koeot dr ne znaqt e 4e ako edin ot tezi napravi kra4kata da se saberem nqma da pogledna nikoi dr. misalta mi e 4e momi4etata moje da se darjat kurvenski za6toto 4oveka na koito naistina darjat ne e napravil taka 4e da im vnese sig 4e 6te bade do tqh i nqma nujda da tursqt nqkoi dr

Guest
    ми то като се държите така и като ви гледаме какви сте как ще направиме тая крачка

Голям фен
    защото всички момчета са курвари

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си