- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо вс момичета са курви?
..щото има курвиПървоначално написано от Slippin aSS Grabba
![]()
Първоначално написано от airy
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Така е пич правилно се ориентирашмомичетата са курви ... когато се отнасяш с тях като човек ти се качват на главата
затова отнасяи се с тях като курва и да не ти пука те са свикнали прависи кефа да нети пука за никоя курва
![]()
Към създателя на тематакажи си телефона и повече няма да мислиш така.
![]()
pro6tavai,brato,no smqtam 4e az ne sum kurvati ne6to ili si se ot4aql ot jivota ili prosto si si ot4aqn,no tova ne zna4i 4e trqbva da obijda6
![]()
q si gledai rabotata!
da opredeleno,kato mu razmaja razo4arovanata mucuna ve4e nqma da misli takaПървоначално написано от AFT
![]()
![]()
Наистина ли всички жени са курви? Ама наистина абсолютно всички? Странно, аз пък си мислих, че моите приятелки са жени...![]()
![]()
![]()
П.С. Да се пускат такива теми е леко безсмислено![]()
След като всички момичета са курви, значи курвалъка е норма. Защо тогава да се възмущаваме от него?
Ето до тази логическа нишка води абсурдното ти изказване.
Не можеш да слагаш всички момичета под общ знаменател. Аз лично познавам много свестни момичета, които никога не са правили такава нещо. Плюс това не мисля, че аз съм курва, защото когато съм с 1 човек съм само с него и никой друг на този свят не ме интересува. Така че не можеш да слагаш всички момичета под общ знаменател!!!Първоначално написано от Анонимко
ех да познавах такива момичета
Vupros: Zashto vsichki momicheta sa k*rvi?
Otgovor: Zavisi na kakvi si popadnal.Vsi4ki golemi krasavici, s perfektno tqlo i mn obojateli sa k*rvi...Momi4e ti go kazvaNo ne bih kazala,che vsi4ki sa takiva,naprotiv. Prosto ili ne si popadnal v po-dobra kompaniq ili ne si tursil kudeto trqbwa.
Plus tova mom4etata sa mnogo po-golemi k*rvari ot momichetata /pone po tvoqta logika taka izliza/ zatova bih oformila vuprosa si taka:
Zashto vsi4ki hora sa k*rvi? xax ;]
P.S:Naistina se nadqvam da sre6tnesh momicheto,koeto ne bi narekal k*urva i koqto bi uvajaval istinski, za da se ubedish 4e ne vsi4ki sme takiva
Uspeh,priqteliu!)
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Az moga da vi kaja 4e sus sigurnost ima hubavi momi4eta,koito ne sa kurvi,e naistina po malko sa ot kurvite,ama gi ima...A ti qvno ne si popadnal na takava,a i mom4eta ne otri4aite 4e golqma 4ast ot vas si padat po kurvite-stiga da e nqkva gotina macka i aide..ne vi puka dali e kurva ili ne....
Ei pi4 ti ni6to ne zn za kyrvite :P ! Vi6 moita TEMA : Help me !!! http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=96659 i vi6 kakvo e kyrva !!! Pro4eti vsi4ko i vi6 !![]()
![]()
МАЧОКА НА САПУН !
това че познаваш само курви далеч не значи че всички са такива и аз мн се дразня на такива момичета които даже не знаят какво искат но кво да се праи и такиа тряа да ги има
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......
абе кви са тия глупости,аз също сам хубава а не сам к...а и познавам мн хубави и свестни момичета.Просто някои момчета са голями комплексари![]()
(finger)![]()
:P :P
![]()
![]()
МАЧОКА НА САПУН !
Ne vsichki sa kurvi..99 % ot teq det izglejdat takiva se pravqt i za mene dori sa po jalki ot kurvite po rojdenie.![]()
![]()
![]()
Mn zle teq momicheta
Evala na momichetata koito sa mili i mogat da obshtyvat s momchetata
![]()
Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!
Приятел, мисля, че е време да сложиш очилата и да спреш да търсиш 'хубавите' момичета в курвенските дискотеки и долнопробни барове. Хубавите момичета там на 100% им личи, че са курви- поличка тип 'коланче', парцал колкото да прикрият формите си и тонове излишен грим, който е сложен несръчно. Мога да ти кажа, че не всички момичета са такива и има страшно много свястни хора, които няма да си легнат с теб от пърия път. Но с такива момичета трябва да проявиш търпение и упорство, за да ги имаш. Не ми обяснявай, че всички са курви, седейки пред компютъра ами излез навън и се огледай малко. Много често се случва момичето до теб да голяма сладурана, но ти да не я забелязваш, защото търсиш поредната руса мадама със сини очи, дълги крака и огромен бюст....
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
А аз може ли да попитам нещо друго....Защо една жена,която спи с много мъже е курва,а един мъж,който ебе всичко,що е с цици и п**** е егати пича..... ????
Защо само нас жените ни обиждате че сме курви,вие мъжете не сте ли курвари а ???
По темата ...Тва,че едно момиче е хубаво и използва тази красота,за да флиртува не означава,че е курва. Флиртът е съвсем безобиден,стига да знаеш кога да спреш !!!
Точно така! Вие сте ужасни! Влюбени, с гаджета- няма значение, щом видите момиче с големи ц*** губите ума и дума! Изплезвате език като по филмчетата и сте готови и на улицата да го направите![]()
![]()
"Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!"
Според мене всичко зависи от възпитанието и родителите на дадено момиче. То не може да стане по-различно, ако гледа майка си какво прави. И тя ще е същия боклук. Повечето наистина са такива. За това си купи повече гуми и действай. Все някоя ще се окаже по-свястнаИ не търси постоянно свестните, защото няма да ги откриеш. Винаги така става-като искаш свястна има само курви и обратното. Така че казах ти еби пък с времето ще я откриеш, пък и на тия години незнам какво искаш...сега трябва да живееш. Сериозните връзки по нататъка или си решил да се жениш ?
![]()
...for those 10 sec...or less...I'm free
Първоначално написано от GHITA
Според мен сега вие ни превеждате под общ знаменател...не всички са такива,въпреки,че повечето саПървоначално написано от sinful`girl
![]()
По темата-пич,не всички са такива,просто мн малко момичета познаваш,според мен![]()