.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 146

По добре сестра курва, отколкото брат педал

гуруру
    Guest
    мн благодаря 4е ни нари4а6 по този на4ин само 4е миуло мом4е ГРЕ6И6 и то мн за6тото един ден кат се запознае6 с някое яко и свестно моми4е се замисли да ли е така

Oniq deto ne mogat da namerqt gadge po drug nachin stavat kurvi. Surdete mi se ako iskate ama e istina tva. Ima edna tema v Sex foruma za tova na kolko godini sa pravili purvata svirka, vig gi na kolko sa, 11 12 godini, samo za da mislqt che sa gotini i me drazni tva kak mnogo ot momchetata gi izpolzvat malki. Az rqdko izlizam s kurvi zashtoto v kraq se okazva che sa prosto nqkakvi oburkani momicheta.

Prosto si tursi normalno momiche deto ne bi ti duhala samo da izliza s teb, ima mnogo takiva gotinki momicheta osobeno v tozi forum.

A za onezi deto se pravqt na kurvi po dobre sprete sega inache she sagelqvate po natatuk. Kolkoto po dostupna ste tolkova poveche horata shte se vuzpolzvat ot vas i samo idiotcheta shte izlizat s vas.

Град
    Разград
    А защо всички мъже сме к**вари да го е*....а!?
    Всички маймуни искат да са на клона, ама триона е в менее!!!

Цитирай Първоначално написано от Супер Иво
    Щот полигамията ни е набутана в ш**аното ДНК братче

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Цитирай Първоначално написано от Супер Иво
    Щот полигамията ни е набутана в ш**аното ДНК братче
    хаха мдааааа
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Re: защо вс момичета са курви?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    нз дали темата е за тука ако нее преместетея.
    та защо вс момичета са курви тези които не са са изключение 1 на 1000 ;( няма ли свестни момичета с колко момичета излизам колко познавам и вс са такива с приятел без приятел вс се сваля с аблусютно вс ;( няма ли свестни момичета вече неща курва

Ша имаш да вземаш мойто момче!!!
    Prison gates won't open up for me
    On these hands and knees I'm crawlin'
    Oh, I reach for you
    Well I'm terrified of these four walls
    These iron bars can't hold my soul in
    All I need is you
    Come please I'm callin'...

хаха курви сме били!Ми така е преди момичетата бяхме чувствителни и търсехме само сериозни връзки, но нещата се променят в много отношения!Преди пияните момичета бяха рядкост, сега се наливат повече от момчетата... Мен ако питаш туй за курвенските историй е елементарно - просто защитна реакция!Изкарва си момичето страхотно не мисли за нищо сериозно и като не се задържа не се доверявя и в крайна сметка никой не я наранява!!!
    Being an angel is what I was meant to be.. but being a bitch comes naturally...

xxxxx_999
    Guest
    Kurvaluka e do vreme - pieneto e do grob....are be i svestni ima

Guest
    Курви сте ами......още с сегашния не сте скъсали мислите за следващия духате на тоз и оня се натискате просто вече не е за коментиране и ми е преди не варвах но като ти се случи заради някаф идиот с цайси.....има и изключения с някои момичета но вече много рядко се случва

NE VSI4KI MOMI4ETA SA KURVI!!!NZ 6TO TAKA SI MISLI6 AMA NE E TAKA!!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Курви сте ами......още с сегашния не сте скъсали мислите за следващия духате на тоз и оня се натискате просто вече не е за коментиране и ми е преди не варвах но като ти се случи заради някаф идиот с цайси.....има и изключения с някои момичета но вече много рядко се случва
    За жалост е така. Изключенията са малко.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Първо научете какво наистина означава"курва"-тогава пишете!

Голям фен
    Град
    sf
    samo da razbera kude jivee6 i suvsem skoro nqma da jivee6! 6te ti smenim adresa,na centralnite grobi6ta ima dostatu4no mqsto!

offf ebahti temata 6to si4ki momi4eta bili kurvi
    pyrvo ne si4ki sa takiva
    vtoro kurvi sa 6toto mom4etata sa gi napravili takiva
    trero ili prosto im kazvate taka 6toto nemoje da gi imate
    ebahti i temata 6to se momi4etata kurvi i tnt em mom4etata kvo da kajem nie momi4etata za vas 4e ste 4isti bokluci li 4e za ni6to ne stavate li 6toto samo kurvi si tarsite hodite svalqte i koqt mi pusne tva e za vas ..... mn mi e sme6no prosto zna4i edno momi4e ako e bilo s mnogo mom4eta e kurva pyk mom4e ako e bilo s mn momi4eta mu vikame playboy ae stiga be kvi sa tiq kriterii za kurva kvo trqq da prai i da pritejava 4e da e kurva da e hubava i sqko mom4e da q jelae li XAAXaxax omg nz nie sme se svalqli ae stiga be vie ni zaribqvate s istarkanite si frazi taq tema nqma re6enie mom4etata 6te si darjat na tqhnoto pyk momi4etyata na na6to si

petio_mz
    Guest
    emi moje da se kaje ,edin fr vikashe na jena odareni li sa pove4e ot dve muda e kurva

Guest
    az ne sym k***,na 17 sym i o6te ne sym imala gaje.Ako da znae6 za6to jenite sa k***,to e za6toto vie si padate samo po takiva!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    много навътре го... поемате
    ше кажеш, че за едното гадже живеете и като не ви огрее - оп, курвите това, курвите онова
    ми хванете се някое по-непривлекателно момиче, де
    ама нееее, как така - хем искате красива, хем да не е курва, хем да иска да я ебете 24/7 и т.н....
    който все още не усеща накъде бия, нека го кажа по-простичко:
    СТИГА СТЕ МРЪНКАЛИ, БЕ

I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Guest
    vrodeno im e ma se pak ne vs sa (;

автора
    Guest
    мн отрицателни постове в темата тцтцтц.

почети всички са прави ние също сме "свине" вие също сте "курви" ,но така е когато един мъж неможе да задоволи една жена и тя остави това нее курва разбирам ,но какво е това да се ходи с един пред него да казва че обича да са щастливи и в същия ден да е с друг да се лигави.Приемам че има изключения жалко че още не ги познавам

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    колко такива теми имашеее.. но все пак да кажа.. не всички момичета са такива! Важното е с какви се движиш..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от p!nk_trouble
    vrodeno im e ma se pak ne vs sa (;
    Всъщност грешиш. На мъжете е вродено да разпръскват семето си, а жените трябва да се пазят.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Абе жените за нищо нестават (освен да ги ебеш) ама кво да се прави бог е прецакал адам и това си е!!!
    Vladoka rulzzz

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Цитирай Първоначално написано от the_marshal
    Абе жените за нищо нестават (освен да ги ебеш) ама кво да се прави бог е прецакал адам и това си е!!!

Хахахахахааа моляяяяя,ти се изказа честно. Само за ебане сме ставали,я иди кажи на майка си само за кво става да видим как ще реагира. Изключително тъпо изказване...

Град
    Никъделенд
    Цитирай Първоначално написано от the_marshal

Hm, naistina dosta tupo ot tvoq strana.

Kurvi ima i to v izobilie, no ne vsi4ki sa takiva...

Puk to vas da ne vi vurje s edno momi4e i veche vsi4kite momicheta sa k*rvi. Hem iskash da e krasiva, hem da e otvorena,hem iskate da e perfektna po vunshnost, puk posle bila kurva. Mi to imenno dobre izglejdashtite sa takiva...!

A tozi koito napisa tozi citat qvno toi sushto e k*rvar... (li4i si,spored mnenieto mu, bez da se obijda razbira se, az prosto sledvam logikata vi..) taka che pomislete, che ne sa samo momi4etata k*rvi..!

A i kakto kaza veche oshte edin user: Na mujete im e vrodeno da razpruskvat semeto si, a jenite trqbva da se pazqt! Mnogo to4no bih kazala..

Aide az zatvarqm tazi tema, za da ne se qdosvam s glupavite vi mneniq.

4ao 4ao, uspeh.
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си