- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо вс момичета са курви?
pffff kvi sa tiq naglasi otnosno momi4etata?!tva 4e obkrujenieto vi e takova i vse na takiva popadute ne ozna4ava ,4e vs momi4etata sa takiva.
![]()
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Да перифразираме:
Защо момичетата толкова лесно биват прелъстени?
Мисля че е по-точно и обобщава проблема. Все пак, момчетата и те са ревниви.
abe vie mom4etata ste mn stranni ako nqkoe momi4e e normalnovie revete"ne q 6ta tq ne e gotina" ako puk ima nqkoe gotino momi4e vie pak revete "a ne tq e k***a" znaete li ima momi4eta koito sa si rodeni kurvi ama te sa mn malko pove4e sa teq koitopo natatuka 6e prevru6tat v takiva i to zaradi vas za da ni zabelejite.A pitate li ni kak se 4uvstvame nie kogato nqkoe mom4e ni otblusle ???Ne togava vi e mnogo zabavno 4e ste naranili 4ove6ko su6testvo
dobre nie za vas sme kurvi a nie kfo da kajim za vas kurvarite deto ni karate da stradame postoqno ???????ne sa li se pital 4e i vie imate vina za da stanim kurvi??????
az ne sym i mn drugi sy]o ne sa![]()
LoVe AnD PaIn-ArEn`T ThEy ThE SaMe?
А защо всички под един знаменател?Някой веднага се разочарова от друг ии вече всички са к**ви.
Гордо мога да заява че съм изключение!Момичетата сме 50 на 50...тва е секви има!
Първоначално написано от Анонимко
Защо биваме толкова лесно прелъстени...ами защото на повечето момичета начинът им на мислене е мн тъп.Мислят си,че когато харесват едно момче,пуснат му на втората вечер и той ще почне да ги харесва. Тва са единият тип - тъпи момиченца,които правят всичко,само и само,за да се харесат...Другият тип са такива,които си им харесва всяка вечер да са си с различен и не им пука че ги мислят за курви и разпоретини. Третият тип момичета са "задръстените",които когато имат някакво взаимоотношение с момче,не му пускат на 1 седмица,ами изчакват известно време и тогава си преценяват дали си струва или не. Ето тва са свестните момичета,но момчетата тях ги мислят за задръстени.....какъв е извода -----> Че за вас угодия няма,ако ви пусне на първата седмица е курва,ако ви пусне чак на 1-2 месеца е задръстена .....
Жени .... друго определение просто НЯМА! Сега се опитвам да се задържа с едно момиче, в което съм влюбен. Изневери ми 2 пъти за 9 месеца призна си и й простих. Аз не съм кривнал и за миг. Тъпичък ли съм ? Сигурно щото ние сме ви карали да го правите а ? МИ НЕ Т'ВА ВИ Е ПРИРОДАТА!
lostinMINIMAL
тва им е природата...
а пича отгоре , само да ти кажа , че "където е текло , пак ще тече"!1!
Бе чак сички не са. Ама наистина доста често се срещат такива момичета!
не трябва да се слагат всички момичета под общ знаменател !
има и различни момичета ... вярно са 1 на 100 , но важното че все още има момичета който не са курви
такива защото от малки искат да пораснат прекалено бързо и да си имат вече приятели и понеже момчетата няма да ги погледнат щото са малки и те си мислят че ако спят с момчетата , те ще ги имат за нещо...но са прекалено заблудени....аз съм момиче и като гледам сички кви са курви направо ми става зле....просто наистина е много жалко че момичетата с принципи останахме много малко....малко сме момичетата които са спрали с по 1 или с 2-ма...аз съм на 18 и съм била с 1 момче...и като кажа тфа на някой...направо седат и ме гледат много очудващо...щото такива момичета са прекалено малко....но тфа е жестоката истина....малко са свестните момичета...пич не се отчайвай...търси и ще намериш....
поздрави![]()
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
sorry no 6te trqbva da se saglasq s dosta hora za6to 1. vsi4ki slaga6 pod edin znamenatel 2. ne vsi4ki momi4eta sa kurvi poznavam pone 20 momi4eta koito ne sa kurvi a sa ssuper gotini vie vaob6te neznaete k'vo iskate ako edna momi4e prosto se darji normalno vie ne za6toto prosto tq ne e kurva a ako tq e po razkrepostena ne tq e kurva aide parvo razberete kvo iskate i togava pi6ete temi![]()
MI v dne6no vreme e taka po4ti si4ki sa kurvi no az sum tova izkliu4enie oketo spomena gore 1 ot 1000.Shtom ne poznavate momi4ek oeto da ne e kurva zna4i ne poznavate men!![]()
Какво ги определи всичките като курви... Брей... много опит, много нещоАз някак си не се определям като курва.. Извинявай, че излизам от представите !
![]()
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
такава ни е природата![]()
а защо сички момчета са КУРВАРИ??
![]()
![]()
само за оная си работа мислят за друго не ги вълнува......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ami za6toto vsi4ki momi4eta sa kurvi otgovor za6toto nie ni pravite takiva a nie ina4e sme si svestni![]()
![]()
*vie
Защото всички мъже са курвари![]()
Кога ще спрете да слагате всички под общ знаменател? Нима и майка ти е курва?
Абе баце не е баш така - просто свестните са мн малко, а ако намериш такава се оказва 4е някой я е намерил преди теб...Кво да се прави - тва е живота![]()
The world is full of fallen angels... I'm one of them!
Офффф, стига с този въпрос.Просто не си срещал подходящо момиче, това не значи, че всички сме курви![]()