.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Съвет

Някой123
    Guest

Съвет

Значи като тръгна да правя секс със приятелката ми и не ми става , въобще не мога да се концентрирам постоянно си мисля за други неща.Ако му се е случвало на някой да даде някой съвет.

Guest
    sigurno si pederas, probvai s muj moje da ti stane

Супер фен
    Град
    sofiq
    nqmam predstavi.kak pri strahotno izjivqvane v sexa 6te misli6 za drugo? moje bi tq ne te privli4a dostat4no ili naistina si gei(v koeto nqma ni6to lo6o)

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

bez-komentar
    Guest
    Абе кажи какго правиш... като сам с мойта приятелка и даже при целувка или по тъй... ми става пишката .... постоядно си мисля за нея много я обичам и не мога да мисля за други неща опитвал сам ама не става и се ми се дига и треа мисля некъв начин да го прикривам ... кофти ... ще сам ти благодарен ако ми споделиш как мислиш за други работи като си с приятелка ти или за какво мислиш.. =D>

Guest
    eneeeee az kat ostana nasame s nekoq vednaga 6trukva zmeq, vadq salama i po4vam da biq po putarata s nego ei taka

Някой123
    Guest
    Ей стига не сам гей, Просто повечко се притеснявам!

Просто се отпусни и толкова...отпускането е най-важното нещо в секса.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

много го мислиш

колкото по-малко мисловна дейност извършва горната глава, толкова повече кръв ще достига до долната
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от gazarka
    nqmam predstavi.kak pri strahotno izjivqvane v sexa 6te misli6 za drugo? moje bi tq ne te privli4a dostat4no ili naistina si gei(v koeto nqma ni6to lo6o)
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

отпусни му края,остави се тя да те побърка от кеф,дай и свобода на действие и се кефи.НАСЛАДИ И СЕ //важното е да има секс// \/ пък и ако това не можеш значи наистина ще си гей...
    Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си