- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Normalno li e
Emi imam ku4e i edin den mnogo mi se prave6e sex i zapo4nah da si igraq s onaq mu rabota sled koetogo napravih s nego. Ima li ne6to lo6o v tova
spored men nqma nishto losho v tova , az sushto sum go pravila s ku4eto mi i e super qko . Preporu4vam vi koito ne e da opita struva si \/
omg... izvrateni izvrateni ama 4ak puk tolkova... muje nqma li za taq rabota ?
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
Деба и зоофилките скапани, от де се извъдихте такива боклуци ве!
пиши на Росито Кирилова да те дават в "За животните с любов"Първоначално написано от Bobonka
![]()
аз котката ли да хващам
що за глипости ние за кво сме ми е чудно с кучета вика
ами давай с кон тогава![]()
лааххаа
Що бе яко е... ако сте момчета пробвайте, аз имам куче и котка като дам на кучето да ми го вкара аз опраам котката...
lele momi4eta osyznaite se we kak sys ku4e 6te go pravite,tfa ne e normalno kato vi se e.. namerete si mom4eta..,ne se izlgaite taka
![]()
Zdhraveite az sam Niki Traikov i mislq 4e vie ste nenormalni 4e da pravite sex s ku4etata si.Az su6to imam ku4e ma e pin4er i ne staava za sex (tesen mu e anala) ina4e ako vi potrqbva pomo6tcall me
niki_traikov ot kude si ? az sum na 15 ot sf i do sega sum go pravila samo s ku4eto si , no iskam i s nqkoe mom4e da probvam, a si nqmam priqtel ... dai si tel na li4no da se 4uem plsssss)
ot sfiq sumti otkade si
![]()
i az sum ot sofiq kak izglejdash![]()
abe bulki vie ne ste nared kak moje da ste tolkova perverzni obadete se na robin kafaliev da vi pokajat v doma6na idioteka
ami dosta sum visok, svetla koja, muskulest sam, sini dvufazni o4i i si smenqm 4orapite redovnoami ti
![]()
ami az sum 75 kg , 160 sum visoka malko 4erni4ka ama ne sum ciganka v nikakuv slu4aiina4e mnogo me kefish i iskam da go napravim ... ako iskash moga da vzema i ku4eto
![]()
![]()
Ne ni trqbva ku4emoga i sam ma ti si po tejka ot mene az sam 55
![]()
![]()
ina4e si moi tip
![]()
az ne sum debela prosto sum po puhkavi4kano tova ne e problem shtom ku4eto uspq i ti shte se spravish da go mushish
ina4e golqm li ti e ? i ne go brusni , zashtoto go obi4am s kosmite
![]()
![]()
da ne si go brusna li?! 4e az da ne sum nekuf izvraten obratnqk 4e da si go brusna ...nali znae6 koi si go brusnat samo rezaci i izvratenqci
v nikaf slu4ai :P a ti brusne6 li se
![]()
xqxxaxax maliii popikahte ma ot smqh,napral sas stola padnah....xqxqxq Kartite weee
Nikoga ne prikrivai 4uvstvata si Kogato si 6tastliva - otdai im se! Kogato ne si - prejivei gi! "Ne se vprqgai v jivota i bez t`va nqma da izlezi6 jiv ot nego"
emi ne i az ne obi4am da se brusnaama ako obi4ash brusnati momi4eta vzemi si edna reza4ka i gotovo ... ne e problem
![]()
![]()
Първоначално написано от niki__traikov
hubavo opisanie vadi6![]()
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
davaite ,davaite..o6te..o6tee..mojite i pove4e..xqxqxqxa to be continue..xqxqxxq
Nikoga ne prikrivai 4uvstvata si Kogato si 6tastliva - otdai im se! Kogato ne si - prejivei gi! "Ne se vprqgai v jivota i bez t`va nqma da izlezi6 jiv ot nego"
ama ti da nema6 nekfi obrivi po sramnoto mqsto weee ei da mi lepne6 nekfi qponski gubi
![]()
4e edin put taka stana ta posle trqbva6e s noj da gi sturja, ma inak vkusna supa se polu4i
![]()
![]()
ne razbirases ku4eto mi vinagi izpolzvame prezervativ taka 4e nqmam nikakvi obrivi , nikakvi bolesti , a i se kupq pone 1 put v sedmicata , taka 4e nqma nujda da se pritesnqvash
![]()
![]()