- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Use6tali li ste aver/ka kak masturbira?
Hmm az kato bqh malka imah edna priqtelka,koqto qvno dosta obi4a6e tova(omg bqhme samo na 9,no tqq...e to i az de) i kato hodehme po lageri i si lqgahme vinagi q 4uvah kak..si burka v puteto ax :} e bqhme devstveni,da,to e normalno,ama tq dosta se pozidava6e,samo si mqta6e 4ar6afa otgore i zapo4va6e da se pipa
i se 4uva6e...i vijda6e..kak se la6ka legloto i tn. I ne znam,az kato q use6tah i na mene mi se piiskva6e mnooogo. Kato po-golqma,nqkude na 13 s bratov4edka mi vednuj si lejahme..i tq kaza da q pipna otdolu i da q raztriq i az vzeh,4e go napravih...kato tq mu vurna jesta
malko maloumno,ama bqh na 13 vse pak...a sega ot poziciqta na 16 godi6na vednuj zasqkoh 1 moi priqtel \
/ ,e toi se spe4e,ama az mu kazah,4e nqma problem i...si izlqzoh... Po-kusno,ve4e v na6i dni suvsem s edna priqtelka bqhme na ekskurziq i ne6to si govorihme za sex i zapo4nahme da se poopipvame..posle tq si masturbira6e(ne bukvalno pred men,no az q 4uvah,a i az praveh su6toto...). Ta,da vi popitam,popadali li ste v podobni situacii i izkefilo li vi e? Kato vidite(usetite),4e nqkoi masturbira,vuzbujdate li se i vie i pravili li ste go zaedno s nqkogo(kato izklu4im gadjeta)? Kefi li vi tazi ideq?
сори не ми се е случвало да барам братовчедка си.
веднъж, нещо бях изтрещяла и почнах нещо да се ебавам с един френд на тая тема, в отговор получих " А ти кво си мислиш, и аз съм нормален мъж, и аз като всички мастурбирам..."![]()
иначе подобни неща не са ми се случвали, форчънътли![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ami samo vednaj sam zasi4ala nai-dobriqt mi priqtel da l1ska no samo mu se ismqh i mu kaza6 da prod1ljava, no nito az nito toi se smutihme smisal vse kak se poznavame ot godini i si e 4ove6ko da ti se priiska da masturbira6 ot vreme na vreme![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Samo se skatavate tuka![]()
nz tva mi e malkooooo stranno...da bara6 bratov4edka si?nqmam dumi...
POREDNIQ BOLEN MOZAK![]()
![]()
![]()
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
![]()
![]()
Що не пробваш с по-близък от семейството ти?Не ти ли се струва малко извратено,пък и да си била на нормална възраст поне
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Ohh be kak ne umeete da razbirate horata zna4i! Misulta mi be6e suvsem razli4na,a vie kakvo me napravihte ! Iavno ne iskate da si priznaete, qvno go mislite za ne6to sramno,ami dobre.. Vuprosut mi be6e dali ste use6tali priqtel/ka da masturbira i dali tova vi vazbujda,a vie...pff..tova s bratov4edka mi be6e tupo,kazah ve4e,ama bqh malka,...uff..az kakvo pitam,a vie kak mi otgovarqte..nqmam dumi...
i na mene.Първоначално написано от SmurkamDoZori
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ако видя някоя добра френдка да мастурбира най-много да и предложа да и помогна![]()
ami az sam mastrobirala s brat4edka mi kat malka ama nie togava neznaehme kak mu se vika i mu vikahme brendi 6toto bqhme 4uli ot edin film i tai go izmislihme i se galehme po munite (kolko sme bili zle) i vendaj mama ni fana i golqm boi...ina4e po kasno pak sas edna priqtelka (mai 5-6 klas) u tqh na legloto sme se samozadovolqvali ama tq be6e mn debela i me be6e gnus a ina4e imam edin sau4enik Go6o deto u 4as mi kazaha 4e si bil 4ekii ama ne mi sa vqrva de..
супер яко е! аз и едно друго момче сме мастурбирали заедно![]()
Не ми се е случвало.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
а на мен ми се е случвало .. к'фо като ти е братовчедка бе.. като ти е под ръка и си го иска .. няма да я спра яПървоначално написано от Adwokat
![]()
АХАхахахахахахахахахКАК мое да бараш братчедка си бее... бахти извратените хора... ок аз съм мастурбил (момиче не ме е хващало) и съм виждал и френдове и т.н. ама чак да фана да им помогна...
Тая няма да е... аахахахах
![]()
Хах .. май аз никакъв ангел не съм. Доста неща съм правила до 10 годишна възраст, ама айде няма да споменавам тук. Достатъчно ми е, че един човек знае![]()
Иначе да се е самозадоволявал пред мен някой, с когото няма да правим нищо, се сещам само за един фр, който беше доста ЛОМ пиян. Аз се обърнах на другата страна де, и уж не го виждах, ама го усещах какво прави.
П.П. А десетките случаи, при които съм виждала дърти мъже да си барат онова, гледайки по-разголено девойче във влака, не ги броя. Това вече е извратено.![]()
В казармата една нощ се сабудих от неприятно скърцане на спарката.
Отварям очи и гледам на горния етаж на леглото нещо се клати... изнерви ме, просегнах се и взех едната си кубинка и я запратих над мен...
По късн вечерта пак същата работа... този път обаче такъв щут му нацепи, че чак за малко да падне от спарката. (да оточня: спарка - това е двуетажно войнишколегло , аз спях на долния етаж)
Това не ме възбуди никак....
Неподходящ размер на снимка в подпис!