.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 127

Hybrid View

skipp
    Guest

педофилия ли е тва ?

пише ви един педофил! От прочетеното от вас,ми става ясно че явно съм такъв.ПИтам ви следното драги ми родители. понеже аз съм на 29 и преди 1.5 години се влюбих в едно момиче на 14,което сега е на 15. имаме връзка, сексуална не бих казал точно, но правим разни неща ,или по-скоро аз и правя масажи без проникване/простете за директния ми говор,но искам да ме разберете и да си кажете мнението/ . изпитвам страшно много чуства към това момиче,което направо ме е омагъосало и между другото тва момиче наскоро извърши първия си полов акт с момче на 18 години/та се питам и той ли е педофил/ извърши го снего щото аз категорично отказвах проникване,щото ме е страх от закона , НО тъй като имам чуства и то никак малко, се чудя кое определя педофилията,щото ако е рекъл господ и не стане нещо с 2ма ни, след като въпросната личност навърши 18 ,смятам да сме заедно както трябва ! младите хора днес/ КАКТО И ПРЕДИ 20 ГОДИНИ , А ПРЕДПОЛАГАМ ОТКАКТО ИМА ХОРА , НИщО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО В КОЙ ЗНАЕ КАКВА СТЕПЕН/ започват да водят сексуален живот по нашему -РАНО, то винаги си е било там- на 14-15, но за вас родителите ви е рано. та как аз да не и доставям никакво сексуално удоволствие след като този човек извършва полови актове с проникване. видът и в никакъв случай не е детски, не си падам по деца, и не се смятам за педофил,всъшност най-големия ми кошмар е че въпросната личност е на 15,а не на 18,НО, какво мога да направя освен да чакам да мине това време. тя изпитва чуства към мен-красива е много ,не е грозна не е лесно наранима, всъшност в рамките на 1ч година и доказвах че не съм с нея заради секса. сексуално се задоволявам с жени над 18 годишна възраст, бих казал от 22-37-38 годишни. писето знае-не го крия от нея , щото няма как да го скрия. лъжата невъзможна-не съм евнух се пак. обръщение към родителите: има ли за вас някаква разлика на колко години е момчето/мъжът който е гадже на вашата дъщеря,който извършва сексуални доброволни любовни актове? на 15-16 на 20 или на 29 ? дали аз който имам чуства към това момиче, бих направил всичко за нея ВСИчКО съм по недостоен от 15-18 годишния лиглъо дето го интересува само да и бръкне в гащите ? лиглъото който освен с това че го е направил с нея ще я разнесе пред всичките си авери с най-гнусни подробности и в даскалото ще и викат вече курвата/поредната/ имат ли значение чуствата драги родители- щото понеже не ме познавате ако приемем за чиста монета факта че имам чуства към този човек въпреки младата му възраст/наистина не съм я искал нито избирал/ ще ви е безразлично ? ами ако двамата имат чуства един към друг ? ще ги разберете ли, или просто ще има пердах, отнемане на телефоните и хиляди други простотии? все още не съм баща,и предполагам че това ще стане. в случай че имам момиче което примерно е станало на 15 и разбера че има 30 годишен приятел, единственото нещо което ще искам да разбера е да се запозная с този човек първо, преди да почна с наказанията, защото той може да е като мен- и да е поне малко по-добър избор от 16 годишните и връстници.а тя ще ходи без значение какво забранявам аз- никой не може да върви срещу природата си, най малко пък подрастващите които в днешно време навлизат наистина малко по-бурно в живота. и недейте си затваря очите за скъпите лимузини дето се навъртат в края на часовете и идват да вземат 10-11 клас момичета! кажете си мнението,щото наистина ме интересува . извинявам се ако съм засегнал някой с нещо.

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Не си педофил.
    На 15 съм ходила с твои връстници.
    Не съм правила нищо с тях. Беше голямата гордост да си с батко.
    Стига спича! Смятам, че си нормален.

DA.pedofil si
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Педофил си и на всичкото отгоре си зле - въобразяваш си, че и двамата имате чувства един към друг.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на quench
    ако прочетете пак статията,ще видите че е копи-пейстната от друго място:

"ПИтам ви следното драги ми родители"

Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

ЦвЕтИт0
    Guest
    Здравей.Ще ми бъде меко казано трудно да мисля от гледната точка на 1 родител поставен в такова положение но поне ще се опитам да дам отговор на част от въпросите ти.Като за начало аз съм на 15 години не че това има особено значение де и така аз също харесвам по-големи от мен момчета но моите родители се притисняват от това че освен целувки прегръдки т.н въпростите момчета говоря за възраст между 20 и 22 години ще искат от мен нещо повече-демек секс.Често пъти съм се опитвала да им обесня факта че 1 хубав ден ще си намеря приятел независимо от възрасста му той в един момент ще пожелае да започнем да водим полов живот.Наистин аразликат ти с това момчие е доста голяма близо 15 години но ако наистина имаш чувства към нея и съответно тя към тебб поговори с родителите и но бъди готв да отоговаряш на различни провокативни и неудобни въпроси зададени от тяхнастрана-нормално е.Любовта и секса са две напълно различни неща и се надявам че досега си осъзнал това.Помисил реално над това какво печелиш и какво губиш от подобно връзка с едно 15-годишно момиче.Сам дпоменавш факта че се надяваш 1 ден да имаш деца но мислиш че въпросната девойка е готова дори и след като навърши пълнолетие да пренебрегне учението си и младостта си за това да създаде поколение.Не знам трудно ми е да разсъждавам като възрастен и зрял човек но единственото което мога да те посъветвам в този момент е да преусмислиш ситуяцият в която си и след това да проведш разговор с родителите на момичето.Хубаво е че я уважаваш и въпреки желанието си не се е стигнало до полов акт просот друго не се сещам какво да ти кажа но според мен не си педофил ако беше такъв щеше да я причакаш някъде да я награбиш и да я изнесилиш но при теб поолжението е по различно така че всичко е в твои ръце...късмет

Skipp
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от quench
    ако прочетете пак статията,ще видите че е копи-пейстната от друго място:

"ПИтам ви следното драги ми родители"

ми да е, копи и пейст, писах я в един друг форум, и от там в този. а за онзи пич дето нарежда,нека нарежда ама да знае че и той като стане на мойте години може да изпадне в тази ситуация. ми да имачуства, щото глеам да няма подаръци/не купувам нищо/ и година и половина без секс,замисли се малко-взех да я задоволявам преди няколко месеца,щото и е време вече, и ако не го направя,ще го направи някой друг ,щото това е дневния ред в нейния "часовник"

единственият изход от тази ситуация би бил средна или тежак телсна повреда за "любовника"

Skipp
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Здравей.Помисил реално над това какво печелиш и какво губиш от подобно връзка с едно 15-годишно момиче.Сам дпоменавш факта че се надяваш 1 ден да имаш деца но мислиш че въпросната девойка е готова дори и след като навърши пълнолетие да пренебрегне учението си и младостта си за това да създаде поколение.
    не съм казал че ще имам деца от нея, а за учене винаги бих я подкрепил с всички сили и средства. истината е че сегасме заедно,а "утре" може и да не сме -това важи за всички. благодаря ти за разбирането Цвети .

ne si pedofil, probvai da q zamerq6 s laina mn e qko

ЦвЕтИт0
    Guest
    Здравей отново може би не съм се формулирала правилно извини ме за което.Идеята ми беше че ти се чувстваш готов да имаш деца а тя явно е доста далеч от тези мисли нормално за възрастта.Браво на теб щом си реши да я подкрепиш за вбъдеще в образованието и и развитието и като личност.Е затова ви се кефя на вас по-големите не мои връстници защото освен за секс мислити и за други неща като образование и т.н.

Skipp
    Guest
    Здравей отново може би не съм се формулирала правилно извини ме за което.Идеята ми беше че ти се чувстваш готов да имаш деца а тя явно е доста далеч от тези мисли нормално за възрастта.Браво на теб щом си реши да я подкрепиш за вбъдеще в образованието и и развитието и като личност.Е затова ви се кефя на вас по-големите не мои връстници защото освен за секс мислити и за други неща като образование и т.н.
    Никога не съм,и няма да я насилвам да прави каквито и да било неща, оставил съм я и да реши какво и докога ще става с нас. тя има избора дали да е с мен или да не е. бих се чуствал истински щастлив ако дори не сме заедно,но знам че човека до нея я заслужава и ще направи за нея това,което аз бих направил и правя за нея.

ЦвЕтИт0
    Guest
    Както казах вече аз съм горе долу в същата позиция.Обичам 1 момче което е близо седем години по-голямо от мен.Знам че между нас не би могло да се получи нищо.Единственото което искам е той да бъде щастлив макар и не с мен.Разбирам те напълно и ме радва това че уважаваш мнението и.

Shmatko
    Guest
    Брат няяш бъдеще с таз, сорри ама тва е истината. И мене ме кефат някви 15-16 годишни но нямаме дори общ език а разликата ни не е чак такава

Виж, идеята тук е - тя достатъчно заряла ли е в емоционално отношение, за да имате допирни? Щото тя е още малка, разсъждава като малко дете и може за секунди да си промени настроението и мнението и т.н. Разликата от 15 години е доста голяма, що се отнася до това кой колкое съзрял и какви решения взема. Друг,съвсем отделен въпрос е доколко ти се отдаваш на нещо правилни или неправилно - не от гледна точка на това какво ние мислим, а от това какви са му оснвоите - ако са някаваи травматични, свързани с психози и дпресии, кито си преживял, не се знае накъде ще поемат нещата...

Shmatko
    Guest
    ...
    Евала, на 15 и да разсъждаваш по този трезвен начин
    Рядко стойностен човек ще да си!

Skipp
    Guest
    Ето малко смс-и които съм и пращал :когато те докосна ме пленяваш,когато ти ме докосваш,сякаш се пръскам на хиляди парченца и всяко едно е готово да направи всичко за теб!

Когато се сетя за теб,сурцето ми започва да бие по-бързо и силно- това ли става като обичаш някой много ?

когато те докосва,ръцете ми треперят сякаш докосвам женско тяло за пръвпът -това ли е да оби4а6 ?

Когато се скараме по някаква причина и не се виждаме ,сещаики се за теб,се чуствам така сякаш 4аст от мен е откъсната и изгубена-това ли е да обича6?

когато ти е кофти за нещо,не6то те боли,някой те е наранил или просто нямаш настроение,на мен су6то ми става кофти,заболява ме и ми е гадно-това ли е да обича6?

Аз така се чуствам когато обичам , а ти как се чустваш ?

Ами... не си точно педофил, изчакай я да стане на 17 и тогава вече прави квото си искаш. Имам доста познати момичета на 17 които ходят с "момчета" на 30.
    На 15 е още много малка, ходете си там ама не я пипай докато не удари поне 16 и нещо.
    est

ЦвЕтИт0
    Guest
    Благодаря за комплимента наистина за мен е по важно първо човека койтто обичам да е щастлив и след това аз саматта.Неговото щастие винаги ще бъде преди моето лично.

Guest

Skipp

Цитирай Първоначално написано от Shmatko
    Брат няяш бъдеще с таз, сорри ама тва е истината. И мене ме кефат някви 15-16 годишни но нямаме дори общ език а разликата ни не е чак такава
    Знам тва ,ама тва не прави нещата по-лесни,освен тва ако я зарежа сега,тя няма да ме разбере, и ще стане една, пък аз не искам да и причинявам болка в никакъв аспект ...а и чуствата ми ме крепят, кофти ми е че е в тая възраст, ама по-голяма не става колкото и да го мисля,единствено времето променя нещата, но то не е в моя полза...и въпреки тва ... аз я обичам както и тя мен,спа с някакво момче само и само да я отворят за да го прави с мен...

Shmatko
    Guest
    Благодаря за комплимента наистина за мен е по важно първо човека койтто обичам да е щастлив и след това аз саматта.Неговото щастие винаги ще бъде преди моето лично.

Ако искаш пиши на sladur2000@abv.bg

ЦвЕтИт0
    Guest
    Любовта за мен е нещо свято велико неприкосновено и още много други епитети.Колкото и клиширано да звучи този който не е обичал само е съществувал но не и живял пълноценно.Когато си влюбен губиш представа за време място обстановка и т.нСъзнанието ти е обзето изцяло от скъпия за теб човек той е единствен на този свят.Когато срещтнеш същото отношение и от отсрештната страна нещата стават идеални.Имам мн.смс-и изпратени от въпросното момче и за мен те винаги ще останат скъп спомен независимо от това как ще се развият нещата за вбъдеще при мен поради 1 причина-това момче което безкрайно обичам и уважавам е моята първа любов

Shmatko
    Guest

Re: Skipp

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Знам тва ,ама тва не прави нещата по-лесни,освен тва ако я зарежа сега,тя няма да ме разбере, и ще стане една, пък аз не искам да и причинявам болка в никакъв аспект ...а и чуствата ми ме крепят, кофти ми е че е в тая възраст, ама по-голяма не става колкото и да го мисля,единствено времето променя нещата, но то не е в моя полза...и въпреки тва ... аз я обичам както и тя мен,спа с някакво момче само и само да я отворят за да го прави с мен...
    Менчо сорри батка ама ако държеше на тебе няяше го напраи се нкъф си там, хубу си сложил кви смс-и и пишеш а тя кви ти ги пише?
    Просто не може да сте заедно, разбери го, понякога е така
    Аз като човек свикна с разочарованието ти казвам че е много по-добре да се откажеш рано отколкото късно. Просто я забрави Трудно, болезнено това е живота. Никой не ни е питал дали сме искали да се родиме никой няя да ни пита дали искаме и да си умреме, но сме тук и ше го живееме.
    Не си губи времето с нея

Shmatko
    Guest
    Любовта за мен е нещо свято велико неприкосновено и още много други епитети.Колкото и клиширано да звучи този който не е обичал само е съществувал но не и живял пълноценно.Когато си влюбен губиш представа за време място обстановка и т.нСъзнанието ти е обзето изцяло от скъпия за теб човек той е единствен на този свят.Когато срещтнеш същото отношение и от отсрештната страна нещата стават идеални.Имам мн.смс-и изпратени от въпросното момче и за мен те винаги ще останат скъп спомен независимо от това как ще се развият нещата за вбъдеще при мен поради 1 причина-това момче което безкрайно обичам и уважавам е моята първа любов
    думичката - "клиширано"
    Сцепи мрака. Вече не си мисля че 15 годишните нямат акъл за 5 стинки
    Направо ми вдъхна капчица надежда за младото поколение

Skipp
    Guest

Re: Skipp

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Менчо сорри батка ама ако държеше на тебе няяше го напраи се нкъф си там, хубу си сложил кви смс-и и пишеш а тя кви ти ги пише?
    Просто не може да сте заедно, разбери го, понякога е така
    Аз като човек свикна с разочарованието ти казвам че е много по-добре да се откажеш рано отколкото късно. Просто я забрави Трудно, болезнено това е живота. Никой не ни е питал дали сме искали да се родиме никой няя да ни пита дали искаме и да си умреме, но сме тук и ше го живееме.
    Не си губи времето с нея
    смси-те нейните нямам право да ги пиша тук,но ми ги праща разбира се,колкото до тва за оня с хобота, тя ми каза какво смята да прави преди да го направи, и аз нямаше кво да и кажа, не съм и се сърдил външно/въпреки че ме заболя както аз си знам/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си