- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- педофилия ли е тва ?
Ех ехе недей че се изчервих вече.![]()
![]()
Писах ти вече на имейла. по между другото
Замисли се над това защо твоята девойка е решила да загуби девствеността си точно в този момент.Това да те заболи е напълно нормално защото тя е претпочела едно 18 годишно момче пред теб естествено е е да се почувстваш засегнат наранен и прочие.
Не ме боли щото е на 18,ми щото тва си твърда изневяра, но тя ми споделя всичко онова което мисли и смята да прави,или ме пита за съвети щото няма кой друг да и ги даде, тоя на 18 никога няма да и даде секса който аз мога да и дам,така че не ме бърка нищо освен че изпитах ревност. иска да загуби девственоста си щото аз отказах многократно да и бъда първия,а тя смята че и е време.спорихме по въпроса ,и и казах че може би е малко рано и спокойно може да изчака до 16 поне, но тва явно не я устройва, щото знае че аз водя полов живот с други жени ,и знам че нея също не я устройва. Факта че прави секс/стига да е безопасен- тва и го набивам постоянно в главата /с някой и я боли и не и харесва, а с мен прави неща които я докарват до оргазъм и то без проникване говори достатъчно красноречиво за нещата. Много малко мъже могат да правят добър секс,поради простата причина че 95 % ако не и повече не се замислят да доставят удоволствие първо на партнъорката и после на себе си, не знаят как да я изучават и хиляди неща в този план...Първоначално написано от ЦвЕтИт0
НЕ и прави чест това че след като си отказал да бъдеш първия в живота и тя е предпочела едно 18 годишно момче.Независимо от всичко за мен сексът-не че го практикувам е нещо много възвишено и започвайки да водиш полов живот трябва освен емоционално и физически да бъдеш готов трябва и да си в състоание да поемеш отговорността.Сексът не крие само удоволствие но и много рискове-малко от нас ги усъзнават.Така че просот си изясни отношениета. с нея.Щом нямате да правите секс двамата поне сеопитайте да запазите добрите си досегашни отношения каквито и да са били те.![]()
Добре ве ман. извратено е това. Много си стар за нея.
Дори да беше на 45 а тя на 30 пак щеше да е малко... Не стаа.
Можеби си тук като очакваш подкрепа, но се замисли. Ти ще си на 35 вече попрестаряващ мъж а тя ше си се шляе с колегите студенти и кой знае кво ще праи докато ти работиш на къра като роб.
Деца може ли да създадете? Ми не Шот когато тя е на 25 ти ше си на 40![]()
Ужасно но факт. Разбирам те, дори ми е малко гадно за теб!
ние сме си заедно, ти май си мислиш че сме се разделили. сичко е наред. темата я пуснах щото се чудех какво мислят хората и дали влизам в категорията педофил . моето мнение е че не съм педофил,щото децата не ме привличат сексуално или както и да било,но ми е интересно да чуя други хора, в това число и на вашата възраст .Първоначално написано от ЦвЕтИт0
нищо не очаквам, питах конкретно дали според вас съм педофил-да или неПървоначално написано от Shmatko
темичката -очакваше се тва,се разводни. за тва далечното бъдеще когато аз ше съм на 45 пък тя на 30 не ми се мисли, сега искам да съм с нея, сега тя иска да сме заедно и тва всъшност вече е друга тема ,за която не съм питал
поздрави !
Начи аз съм на 22. Казвам ти, не те смятам за педофил но не смятам че е редно това. Тя може да ти е дъщеря![]()
Аз не бих пипнал 14 годишна имам си принципи които спазвам както и цели които преследвам със зъби и нокти![]()
Можеби ако ходиме 2-3-4 години, но в крайна сметка аз ще съм на 24-25-26 а тя на 16-17-18 и ако пилето реши да отлети а до 20 общо взето не знае кво иска, кво правиме? Не стаа! Смятам че риска е неоправдан.
и аз имам много принципиПървоначално написано от Shmatko
един от тях бе- не спи с женени жени!
ама с времето му дойде и неговия край. принципите са неща които с времетои придобиване на по-голям житейски опит се променят на 180 градуса.
Ако трябва да съмм честна останах с впечатлението че сте разделени тя си прави секс с 18 годищното момче ти от своя страна с други и т.нразбрах че тя ти споделя мн.неща и те търси за свети а ти се чувстваш прецакан и дори ривнуваш макар че него показваш външно.Наистина темата се разводни но на въпроса ти-не си педофил спокойно.Айде че стана късно лека нощ и дано съм помогнала с изкаданите мнениея в по-гоорните ми постове и в настяшия.![]()
Виж ся. Емс и по дърт ем разсъждаваш глупаво.Първоначално написано от Анонимко
Начи миналото ако тръгнеш да го ровиш най-много да засмърди, настоящето е сега и се случва непрекъснато, няма стойност, важно е бъдещето така че трява да се мисли за него, а не някой ден да си нещастен самотен старец. Но всеки си е различен![]()
съгласен,но в момента няма нищо на хоризонта което да ме накара да изляза от бъдещата категория на самотен старец. когато се появи ще зема правилното решение . преди 2 години мой авер на 33 се ожени за 21 годишна женка... ако намеря тва което търся,а аз не съм спрял ше зема решения мамка муПървоначално написано от Shmatko
![]()
Според мен възрастовата група по признак емоционално и интелектуално израстване на останалите участващи в тази "дискусия" е по границата за непълнолетие...
Тъкмо препрочитам "Лолита". Хахаха, много тематично. Прочети я и ти.Поучителна е.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
тва е като да чукаш дете в детската, само че не го осъзнаваш
Лично за мен това не е педофилия,но закона си казва думата.Докато не я принуждаваш към каквото и да било,не си педофил.Аз съм почти на 16 и приятелят ми е на 21 години.Обичаме се и не сексът е основата на връзката ни,както някои биха предположили.Далеч съм от мисълта,че това е педофилия.Една приятелка е на 20 и ходи с 44-годишен мъж,връзката им отново се основава на любов.И аз съм имала (съвсем кратки) афери с твои връстници.Затова мога да ти кажа,че докато не принуждаваш момичето към сексуални действия(т.е. докато ги прави доброволно и разбира какво прави),това не е педофилия.
ами тъпа си!Първоначално написано от _Cuddly_
СЪРТ НА ПЕДОФИЛИТЕ!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
а моралът къде остава, зае-би закона
Вие се ОБИЧАТЕ на 19-тия ден от връзката ви ?! Уаааау.Първоначално написано от maybelline
либофта не знае предели, другарке!
Муахахах, аз не вярвам в приказки.![]()
( а колко ми се иска понякога.. )
Поздрав с Tool - Third Eye![]()
ami 6tom ne spi6 s neq mai ne si smisal kazva6 4e 6te q pokrepq6 koi normalen pedofil 6te go napravi tva i nqma da pravi seks s neq a go pravi s jeni nad 18, a i az poznavam edno momi4e koeto hadi samo s maje nad 20 a e na 16 taka 4e nqma problem spored men![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Здравей,skipp!НЕ СИ ПЕДОФИЛ!Много е красиво това,което изпитваш към момичето,но има нещо,което ме смути.Не одобрявам нейното решение да прави секс с онзи 18 годишния!Защо и е било!?Ти сам казваш,че дори без да проникваш в нея,тя получава оргазъм.Защо и е някакъв си там да си завира оная работа в нея-за да не "изостане" от съученичките ли,за какво!?Ми това е гадно!!!Аз съм много емоционална натура и като четох написаното от теб,очите ми се наляха със сълзи поради няколко причини:
1.Някак много тъжно е,че тя те ранява,а ти търпиш.
2.Ситуацията ти много ми напомня за положението на най-добрата ми приятелка,обаче с някои съществени разлики:Моята приятелка е на 18,мъжът,който тя обича е на 30.Той отказва да са заедно от страх,че баща и ще разбере.И двамата страдат.
И друго,което искам да кажа.На 19 съм сега.3 дни преди да навърша тези 19 години за пръв път се целувах с мъж(гаджето ми) и след целувката,му дадох девствеността си.Той е на 38 години.Беше много нежен и мил и си мисля,че твойто момиче е можело да почака някоя и друга година още,за да усети усещането какво е зрял мъж да я въведе в магията на секса.Невероятно е!!!
Ami az li4no nikoga ne bih pozvolila na deteto si da hodi s tolkova star (ne se obijdai) myj.Vse pak da ne zabravqme 4e vie imate 15 godini razlika, q si predstavi kvo zna4i tva tq kato e na 25 (da kajem edna sredna vyzrast za da stane maika) ti 6te si na 45.Ne misli6 li 4e 6te e dosta kusno za edin myj da stane ba6ta imaiki predvid 4e umirat na okolo 65 ( fakti - kvo da se pravi). Moje6 li da si predstavi6 4e ima6 byde6te s tova dete.A i siguren li si 4e tq 4uvstva sy6toto??? Milsq 4e trqbva da napravi6 usluga i na dvama vi i da q ostavi6.Ako ti si tolkova vlyben - ne se trevoji vremeto lekuva vsi4ki i tova e naitna taka v na4aloto 6te ti e gadno, no posle 6te si nameri6 jena na tvoqta vyzrast (moje i s godina dve po mlada) i 6te byde6 6tastliv. NAISTINA E PO DOBRE DA Q OSTAVI6 !!!!
=D> Ето един готин и нормален човек!(за автора на темата говоря)...Не си педофил!Мн се кефя,че и един др човек пусна такава тема,защото аз съм на 13 а моя приятел на 20 и в тоя форум доста тъпи хорица ни нападат от край времеА аз се опитвам да им обесня,че за любовта няма възраст ама както и да е ! Та така де...бъди си спокойно с приятелката и не се притеснявай от нищо!
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!