- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- педофилия ли е тва ?
Да сте влюбени 1 в друг-може, но обич-тя идва с времето. тя не е като влюбването. Обичта не може да дойде за 2 дни. Страст, влюбване, харесване, емоция-да, но не и обич!Първоначално написано от maybelline
Първоначално написано от WaKo
Не се заяждам ама май ще е по добре ако и ти прочетеш нещо.Наистина в някой страни границата е 14 обаче в България е 16.Тъй че (към автора) стой си мирен в маратонките или си намери нещо по нормално като за връзка.
не ме яде червейчеПървоначално написано от Kremana
с бившето и гадже се познаваме и сме в много добри отношения /той също е на 15/ та, когато преди да задвижим с нея машинката на нашата връзка, той като я видеше да минава отдалеч споменаваше следното : ех тва ********* /името и/ направо ше и скъсам ненам кво си ,как ше я опъваме цялата махла като се проебе ..... ми извинявай ама ако съм родител и при положение че знам ценностната система на 15-18 годишните момчета към момичетата и да ти кажа твърдо ДА !!! ще ми е по-леко ако дъщеря ми е с човек на моята възраст,ще я разбирам както разбирам моето момиче което ми каза следното : само ти ме разбираш .... ами да разбирам я щото не си затварям очите . темата беше за друг форум който не разботеше ,защо е в секс ли? ми там видях подобни теми ! ДОСТАТЪЧНО ЛИ ЯСЕН БЯХ ! май тебе те яде червейче драга не мен, на хапливия ти тон смятам отговорих подобаващо за което ме извини !
skipp,ти си свестен човек!Съвършено си прав за мнението ти за днешната младеж.Светът не отива на добро,ама хич не отива.С всяко ново поколение положението е все по-трагично.Тъжно е това,но съм реалист и виждам какво е наоколо.Аз за това почти не намирам общ език с тези на моята възраст.На 19 съм и най-после животът ме срещна с истински мъж(приятеля ми).Е,вече не съм сама в начинанието си да се "боря с вятърните мелници".Сега заедно с приятеля ми сме като Дон Кихотовци,които се опитват да насочат в правия път две деца(той-дъщеря си,която е на 12,а аз-брат си,който е на 13).
Първоначално написано от skipp
Добре готин признавам че си свестен.Обаче се замисли малко.15-18 годишните както и някой мои набори само си чешат езика с тея простотии от рода на "таз как ще я еба" и тем подобни.Нали знаеш куче дето много лае не хапе.Ти може да си всякакъв ама това че "я разбираш" не означава че утре вдругиден няма да легнеш с нея което в интерс на истината не е редно без значение дали тя ще е на 15-16 или 17 щото все пак с нейните години нарастват и твоите.Аз не приемам такива връзки в които момичето е под 21-22 по простата причина че другите просто незнаят какво искат нито пък имат хабер за живота.
испанка ---> Прекаляваш с евтините американски драми.Не искам да са заяждам ама ти си на 19 години и си тръгнала да насочваш.Е извинявай ама не мислиш ли че първо себе си трябва да насочиш.Нека да позная приятеля ти е на 35-40 и той ти е набил тия глупости в главата.
И само да та питам на кво ги учите?Да не би той да учи дъщеря си да се хване с 30-35 годишен чичка?А ти на какво учиш брат си?
Да,приятелят ми е на 38.Дъщеря му е много добро дете,защото има прекрасни родители.Разликата във възрастта не е грях.На много неща съм научила брат си-да не псува като съучениците си,да се отнася с уважение към учителите си,да не отговаря на злото със зло и др.
ei Skipp sluchaino da si ot Burgas ?
Педофил си по-точно Изрод, тя може да ти е дъщеря ако имаш родна дъщеря ще и правиш ли такива масажи квит ги обясняваш. Второ ти си на 30 се занимаваш с такива глупости. Аз на 30 си се представям със семеиство с 1-2 деца не да си търся 14 годишни и да чакам да стане на 18. Как си го представяш, на нея тепърва и започва живота ти си възрастен, разбираш ли че вече трябваше да си си подредил живота, тя няма никакви перспективи с теб въпрос на време е да те изрита, а и още нещо аз ако съм на мястото на родителите и, и ако разбера че дъщеря ми излиза с 30 годишен мъж ще те намеря и такъв бой ще ти тегля че ще забравиш как се казваш.
Първоначално написано от испанка
Верно разлика не е грях.Ама един ден ще се усетиш че тая връзка е задънена улица.Както и да е.Радвай са там бъдете си "Дон Кихотовци" въпреки че си мисля че повече сте като "Росинантовци".И сама си вярвай че са бориш с "вятърни мелници"..Все пак обаче не ми отговори напълно на въпроса ама нищо зарежи..
Първоначално написано от skipp
мммм Тона ми въобще не е хаплив (интересно как го чу)Нямам пряко отношение към проблема и съответно няма за какво да ме яде мен червейче
Друг е въпросът, ако нещо което съм написала не ти се е понравило. И как реши, че мъжете на твоята възраст са свястни
"...и да ти кажа твърдо ДА !!! ще ми е по-леко ако дъщеря ми е с човек на моята възраст.." Би трябвало да си наясно вече, че хората са индивидуални и не е нужно да са на 30 години за да са свестни, защото тук категорично мога да ти заявя, че мои приятели момчета 17,18,19,20-22 годишни са много точни и свестни. Много незряло да поставиш под общ знаменател момчетата м/у 15-18 години
![]()
И все пак някога ще се срещнем и все пак някога ще се поздравим,сърцето радостно ще трепне или от остра болка ще се свий...
за тва говорим!!! =D> =D> =D>Първоначално написано от испанка
ми то аз всеки ли съм ? затва казах че ще искам да се запозная ,не ме ебе на колко години ще е , тя ако го обича кво да прая ,да я шамаря и заключвам в къщи ли , или поне да се запозная с него да го видя що за птица е ,дали е на 15,20 или 100, едва ли ще има некво значение за мен,мога да дам некъф съвет, но щом тя е с него и още повече щом не и се купуват некви неща/респективно не е за пари/ кво мога да направя ако съм един родител,да я ошамаря с колана ли? а пък за подрастващите не ми говори,всички виждаме наболелите теми в тоя форум,"как да му го лапна целия" ми да ти кажа фана ме срам че съм турнал тука тая тема. аре бейби, помолих некой да заключи темата, но като гледам кво става със заглавията в раздела,се съмнявам че сичко е оставено в тоя форум на произвола на съдбата. Я ми кажи още нещо миличка ,НА ДЕЦА !!!! ДЕЦААА/незнам дали са такива,но така се водят от закона/ е забранено да гледат определени предавания,всъшност естеството на този целия раздел в тоя форум е незаконно,щото тия неща къде се пишат публично не трябва всъшност да се пишат от тези деца,тоест тука цари една просто казано :развратно-образователна атмосфера,в която "възвишената "ми тема няма място , я по-добре помисли над тоя въпрос вместо да ме укоряваш за тва за което не съм те питал, питах дали съм педофил ,а не за моралните ти гледни точки на моята връзка която пък видиш ли въобще не е твоя работа,така че помисли малко и тогава пиши.Първоначално написано от Kremana
Първоначално написано от Kremana
tova 4e si na 29 a tq na 15...nz obiknovenno momi4etata na tazi vyzrats haresvat myje na 22-23-24..i tova 4e ste zaedno ne e stranno.za tova 4e ne ste pravili sex 6apka ti svalq...zna4i naistina e ne6to pove4e.no pomisli moje da ima6 seriozni problemi moje da te osydqt za pedofiliq kakto ti sam kazva6.sorry 4e 6te ti go kaja no tova momi4e sled ne mnogo vreme moje da si nameri drug batko a ti za neq 6te si ve4e 4i4ko i nqma smisyl da sy syzdava6 problemi zaradi neq.a i ti govori6 za seriozna vryzka s neq kato stane na 18-20,no ti 6te si na32-33.tova e golqma razlika ne mislq 4e nqkoi roditel bi pozvolil tova...naistina v mnogo trudno polojenie si![]()
вижте само в какъв извратен и гнусен свят живеем... остави момичето да си живее с нейни връстници и не се занимавай с нея ако я обичш!!
здавей,надявам се да ми отговорш скоро,не искаш да знаеш с колко много сълзи ти го пиша това,за жалост на мен се случи същото,като аз влизам в ролята на малкото момиче,тогава бях на 14, а мъжът беше малко по голям то теб.Личеше си колко много ме обича,пък и аз него,връзката ни продължи едва 4 месеца.Родителите ми бързо разбраха,в ония момент чувствах че живота ми свърша,и беше истина,отнеха ми най-искрената обич,разделиха ни така,че повече никога не го видях.Вече една година не спирам да мисля за него,не спирам да се питам добре ли е,а мисълта че може да е с друга ме убива.Нашите направиха така че той да мисли че го мразя,пък и тела смениха и го изгубих,ако ми отгвориш,ще ти разкажа нататък,защото сетя ли се за това......![]()
i moita reakciq beShte SyShtataПървоначално написано от bungle
![]()
![]()
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
Здравей, аз съм на 51 години. Имам 2 дъщери. Едната на 12 другата на 21. Когато се оженихме с моята женица аз бях на 20 а тя на 16. Тук идва мястото където трябва да кажа "да ама те тогава времената бяха други". не няма да го направя. И товага и сега си е същото, само дето сега повече се говори за всичко...
Не крия дълбоката си омраза към педофилите. Мразя ги от дъното на душата си, и ако някой ми даде правата ще ги изтребя до крак. Но все пак си има закони към които трябва да се придържаме.
В твоя казус, няма нищо ново, нищо невероятно или нестандартно, такива неща се случват всеки ден. И моето лично мнение че не си педофил. Въпреки ми е трудно да си представя мъж на 30 със 15 годиша, съм склонен да го приема. Позволи ми да цитирам закона
НК Чл. 149 Който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст, се наказва за блудство с лишаване от свобода от една до шест години.(...)
(3) Когато деянието по предходните алинеи е извършено повторно, наказанието е лишаване от свобода от три до десет години.
Ако момичето което "масажираш" без проникване, беше под 14 годишна възраст, лично щях да се погрижа за теб. Но в твоя случай, става дума за друго... За взаимно съгласие в което няма нищо лошо, щом и тя и ти го искате. Проблема е друг, докъто тя не е навършила 18 Тя не е способна да упражнява правата си, защото е прието че не е способна още да осъзнава действията си, законовата и воля се поема от родителите й, което разбира се означава че ако спиш с нея веднага ще го обърнат на изнасилване без значение какво казва тя (по Чл. 152 гориш като факла) (а ако знаеш какъв ад за момичето е разследване за изнасилване... отвратително е, но такава е системата). Общо взето Трябва да знаеш че в закона няма пречка за съвкупление с лице от женски пол навършило 14 години, (За повече информация прегледай раздел 8 на НК) Ако можеш да се разбереш с кодителите й, това е единствения ти шанс. Никой друг не може да ти помогне преди да е навършила 18. Надявам се да съм бил поне малко полезен.
Аз ти пожелавам успех с приказката, "Млади са, луди са, оставете ги да се обичат."
П.С. (Един колега ми подхвърли тази тема, защото знае че "обичам" педофилите)
Да педофилия е защото не може един мъж на 29 да се интересува от непълнолетни.Тя е била на 14,а по закон тя е била малолетна,така че да педофилия е.
Много полицаи влизали в тоя форум..![]()
И да , и според мен си е чиста педофилия.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Инспекторе, ма верно ли си инспектор или се ебаваш?
Да мина да те провера дали работиш там а?![]()
Дори ся кат се замисля не можеш и да го хванеш дори да беше педофил![]()
А стига ве! Може ли да се легитимирате и 2-матаПървоначално написано от сержант Пенева-6 РПУ
![]()
Take a bottle and stick straight in your ass!!!...PEDOFIL SI !
I never eat a pig cuz a pig is a cop