Първоначално написано от
Инспектор Иванов 1-ро РПУ
Здравей, аз съм на 51 години. Имам 2 дъщери. Едната на 12 другата на 21. Когато се оженихме с моята женица аз бях на 20 а тя на 16. Тук идва мястото където трябва да кажа "да ама те тогава времената бяха други". не няма да го направя. И товага и сега си е същото, само дето сега повече се говори за всичко...
Не крия дълбоката си омраза към педофилите. Мразя ги от дъното на душата си, и ако някой ми даде правата ще ги изтребя до крак. Но все пак си има закони към които трябва да се придържаме.
В твоя казус, няма нищо ново, нищо невероятно или нестандартно, такива неща се случват всеки ден. И моето лично мнение че не си педофил. Въпреки ми е трудно да си представя мъж на 30 със 15 годиша, съм склонен да го приема. Позволи ми да цитирам закона
НК Чл. 149 Който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст, се наказва за блудство с лишаване от свобода от една до шест години.(...)
(3) Когато деянието по предходните алинеи е извършено повторно, наказанието е лишаване от свобода от три до десет години.
Ако момичето което "масажираш" без проникване, беше под 14 годишна възраст, лично щях да се погрижа за теб. Но в твоя случай, става дума за друго... За взаимно съгласие в което няма нищо лошо, щом и тя и ти го искате. Проблема е друг, докъто тя не е навършила 18 Тя не е способна да упражнява правата си, защото е прието че не е способна още да осъзнава действията си, законовата и воля се поема от родителите й, което разбира се означава че ако спиш с нея веднага ще го обърнат на изнасилване без значение какво казва тя (по Чл. 152 гориш като факла) (а ако знаеш какъв ад за момичето е разследване за изнасилване... отвратително е, но такава е системата). Общо взето Трябва да знаеш че в закона няма пречка за съвкупление с лице от женски пол навършило 14 години, (За повече информация прегледай раздел 8 на НК) Ако можеш да се разбереш с кодителите й, това е единствения ти шанс. Никой друг не може да ти помогне преди да е навършила 18. Надявам се да съм бил поне малко полезен.
Аз ти пожелавам успех с приказката, "Млади са, луди са, оставете ги да се обичат."
П.С. (Един колега ми подхвърли тази тема, защото знае че "обичам" педофилите)