.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 127 от общо 127
    До автора на темата да "Кралицата Кузов" си!
    Light The Universe

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

Re: Момче, държа да прочетеш какво ще ти кажа.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Инспектор Иванов 1-ро РПУ
    Здравей, аз съм на 51 години. Имам 2 дъщери. Едната на 12 другата на 21. Когато се оженихме с моята женица аз бях на 20 а тя на 16. Тук идва мястото където трябва да кажа "да ама те тогава времената бяха други". не няма да го направя. И товага и сега си е същото, само дето сега повече се говори за всичко...
    Не крия дълбоката си омраза към педофилите. Мразя ги от дъното на душата си, и ако някой ми даде правата ще ги изтребя до крак. Но все пак си има закони към които трябва да се придържаме.
    В твоя казус, няма нищо ново, нищо невероятно или нестандартно, такива неща се случват всеки ден. И моето лично мнение че не си педофил. Въпреки ми е трудно да си представя мъж на 30 със 15 годиша, съм склонен да го приема. Позволи ми да цитирам закона

НК Чл. 149 Който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст, се наказва за блудство с лишаване от свобода от една до шест години.(...)

(3) Когато деянието по предходните алинеи е извършено повторно, наказанието е лишаване от свобода от три до десет години.

Ако момичето което "масажираш" без проникване, беше под 14 годишна възраст, лично щях да се погрижа за теб. Но в твоя случай, става дума за друго... За взаимно съгласие в което няма нищо лошо, щом и тя и ти го искате. Проблема е друг, докъто тя не е навършила 18 Тя не е способна да упражнява правата си, защото е прието че не е способна още да осъзнава действията си, законовата и воля се поема от родителите й, което разбира се означава че ако спиш с нея веднага ще го обърнат на изнасилване без значение какво казва тя (по Чл. 152 гориш като факла) (а ако знаеш какъв ад за момичето е разследване за изнасилване... отвратително е, но такава е системата). Общо взето Трябва да знаеш че в закона няма пречка за съвкупление с лице от женски пол навършило 14 години, (За повече информация прегледай раздел 8 на НК) Ако можеш да се разбереш с кодителите й, това е единствения ти шанс. Никой друг не може да ти помогне преди да е навършила 18. Надявам се да съм бил поне малко полезен.

Аз ти пожелавам успех с приказката, "Млади са, луди са, оставете ги да се обичат."

П.С. (Един колега ми подхвърли тази тема, защото знае че "обичам" педофилите)
    Благодаря искренно за споделената ви информация. Искам да ви попитам още нещо,става въпрос за форума и по специално раздела 'СЕКС" ,та за него не ви ли се струва малко нередно да цари точно такъв тип атмосфера и да се натъкваш на заглавия "как да му го налапам цял' според скромното ми мнение, тук в този сайт предполагам върлуват поне няколко десетки истински "педофили" които способно могат да си захранват въображението и да "събират"сили за "навън" . Освен този разгледан аспект може да се разгледа и другия за тва има ли право да съществува раздел в този си вид поне,където предполага се че влизат лица и под 14 год възраст за които "ограмотяване от този тип е меко казано -неуместно, всъшност мисля че в тази категория влизат всички ненавършили 18 годишна възраст. ДЪЛБОКО СЕ ЧУДЯ КАК ОЩЕ НЯКОЙ РОДИТЕЛ НА ДЕТЕ НЕНАВЪРШИЛО И 14 И ВЛИЗАЛО СИСТЕМНО В ТОЗИ САЙТ /ПОДРАЗБИРА СЕ И В РАЗДЕЛА-НАЙ -ИНТЕРЕСНИЯ ОТ ВСИЧКИ / НЕ Е ЗАВЕЛ ДЕЛО СРЕЩУ "ВАКХАНАЛИЯТА КОЯТО ЦАРИ ОЖИВЕНО И "ОБУЧАВА"ПОДРАСТВАЩИТЕ . ИНТЕРЕСНО И КОЛКО Е БРОЯТ НА ПОСЕТИЛИТЕ ФОРУМА ВЪЗРАСТНИ!
    На 22 съм. Броя ли се за възрастна?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си