Здравей.Ще ми бъде меко казано трудно да мисля от гледната точка на 1 родител поставен в такова положение но поне ще се опитам да дам отговор на част от въпросите ти.Като за начало аз съм на 15 години не че това има особено значение де и така аз също харесвам по-големи от мен момчета но моите родители се притисняват от това че освен целувки прегръдки т.н въпростите момчета говоря за възраст между 20 и 22 години ще искат от мен нещо повече-демек секс.Често пъти съм се опитвала да им обесня факта че 1 хубав ден ще си намеря приятел независимо от възрасста му той в един момент ще пожелае да започнем да водим полов живот.Наистин аразликат ти с това момчие е доста голяма близо 15 години но ако наистина имаш чувства към нея и съответно тя към тебб поговори с родителите и но бъди готв да отоговаряш на различни провокативни и неудобни въпроси зададени от тяхнастрана-нормално е.Любовта и секса са две напълно различни неща и се надявам че досега си осъзнал това.Помисил реално над това какво печелиш и какво губиш от подобно връзка с едно 15-годишно момиче.Сам дпоменавш факта че се надяваш 1 ден да имаш деца но мислиш че въпросната девойка е готова дори и след като навърши пълнолетие да пренебрегне учението си и младостта си за това да създаде поколение.Не знам трудно ми е да разсъждавам като възрастен и зрял човек но единственото което мога да те посъветвам в този момент е да преусмислиш ситуяцият в която си и след това да проведш разговор с родителите на момичето.Хубаво е че я уважаваш и въпреки желанието си не се е стигнало до полов акт просот друго не се сещам какво да ти кажа но според мен не си педофил ако беше такъв щеше да я причакаш някъде да я награбиш и да я изнесилиш но при теб поолжението е по различно така че всичко е в твои ръце...късмет