Цитирай Първоначално написано от Kremana
Цитирай Първоначално написано от skipp
Цитирай Първоначално написано от Kremana
Доколкото знам педофил е възрастен човек който има сексуален контакт с ДЕЦА до 14 годишна възраст. Обръщаш се към "родителите"..не съм сигурна че в този сайт има такива регистрирали се, но и да има неочаквай да бъдеш разбран. Казваш, че когато станеш родител и имаш момиче и ако то се влюби в незряла възраст в вече зрял мъж просто ще искаш да се запознаеш с въпросния мъж и ако той е като ТЕБ ще си съгласен тяхната връзка да продължи. Поне аз така те разбрах. Аз се съмнявам в това! И не ми трябва да те познавам за да кажа че се съмнявам, защото живот и здраве когато станеш родител и дано имаш и момиче ще гледаш по съвсем различен начин! Струваш ми се нетрезво виждащ в ситуацията. Май някога някъде някой те е наранил по някакъв начин! Колкото до лимозините пред училищата..всички знаем, че възпитанието начина на живот в много БГ семейства не е както трабва да е, но това неможе да ти е оправдание пред "родителите". А пък това което си видял може да е чакащ баща, дъщеря си Неможе всичко да се тълкува лошо. Всъщност теб май те яде червейче!
Btw: Защо за тези красиви по думите ти, чувства пишеш в раздел "СЕКС"..това дали трябва да говори нещо?
не ме яде червейче с бившето и гадже се познаваме и сме в много добри отношения /той също е на 15/ та, когато преди да задвижим с нея машинката на нашата връзка, той като я видеше да минава отдалеч споменаваше следното : ех тва ********* /името и/ направо ше и скъсам ненам кво си ,как ше я опъваме цялата махла като се проебе ..... ми извинявай ама ако съм родител и при положение че знам ценностната система на 15-18 годишните момчета към момичетата и да ти кажа твърдо ДА !!! ще ми е по-леко ако дъщеря ми е с човек на моята възраст,ще я разбирам както разбирам моето момиче което ми каза следното : само ти ме разбираш .... ами да разбирам я щото не си затварям очите . темата беше за друг форум който не разботеше ,защо е в секс ли? ми там видях подобни теми ! ДОСТАТЪЧНО ЛИ ЯСЕН БЯХ ! май тебе те яде червейче драга не мен, на хапливия ти тон смятам отговорих подобаващо за което ме извини !

мммм Тона ми въобще не е хаплив (интересно как го чу) Нямам пряко отношение към проблема и съответно няма за какво да ме яде мен червейче Друг е въпросът, ако нещо което съм написала не ти се е понравило. И как реши, че мъжете на твоята възраст са свястни "...и да ти кажа твърдо ДА !!! ще ми е по-леко ако дъщеря ми е с човек на моята възраст.." Би трябвало да си наясно вече, че хората са индивидуални и не е нужно да са на 30 години за да са свестни, защото тук категорично мога да ти заявя, че мои приятели момчета 17,18,19,20-22 годишни са много точни и свестни. Много незряло да поставиш под общ знаменател момчетата м/у 15-18 години