.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

Проклето самочувствие..

Ей писна ми вече.Едно момиче от същото училище да не мога да заговоря и да помоля да излезем.Предложете нещо

Град
    Ibiza
    зависи кво и говориш, ако са глупости не се надявай
    момче съм бе!

Град
    РЮАР

Re: Проклето самочувствие..

Ам..просто я забрави, такива хора трудно се променят и щом не ти е об1рнала внимание до сега повярвай ми няма да ти об1рне.Такива кучки като тая с голямото самочувствие колкото и да са красиви - НА БОКЛУКА!

Guest

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Ам..просто я забрави, такива хора трудно се променят и щом не ти е об1рнала внимание до сега повярвай ми няма да ти об1рне.Такива кучки като тая с голямото самочувствие колкото и да са красиви - НА БОКЛУКА!
    А?Тва за коя тема е?Абе щом е излязла с един фр. от класа ми е ясно ,че и с мен ще излезе.Ся като се стопли почна да се облича малко предизвикателно.Първият срок на няколко пъти я забелязвах че ме гледа в една точка.Абе сигурен съм ,че ще се съгласи ,ама самочувствието=0

Град
    РЮАР

Е к'во ти пука самочуствието... ае излизайте там и Успех

Мега фен Аватара на koalka
    Щом има самочувствие и се мисли за кой знае какво, не мисля, че има смисъл да се занимаваш с нея.Намери си момиче, което не е в облаците.

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    стига сте оплювали момичето човек трябва да има самочувствие! защото за колкото по-ниш се смята, то толкова повече го тъпчат и оплюват! не казвам, че всички трябва да са с вирнати незнам си докъде носове, но това, че някой има повече самочувствие от вас не означава, че е недосегаем нали
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Повече от фен
    Град
    Варна

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ей писна ми вече.Едно момиче от същото училище да не мога да заговоря и да помоля да излезем.Предложете нещо
    "Не можеш да я заговориш..." е кат не си говорил с нея и като не си срещнал отказ няма от какво да ти е писнало. Ако те притеснява да идеш до нея и да и кажеш "здрасти,как си?" ,да знайш ,че не е трудно.

Явно темата ти е израз на вътрешното ти отчаяние,но то ще бъде истинско само ако има външно проявление.
    Докато не ти каже "няма да изляза с теб" не считай отчаянието за съществено.

liliana
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
    _F]стига сте оплювали момичето човек трябва да има самочувствие! защото за колкото по-ниш се смята, то толкова повече го тъпчат и оплюват! не казвам, че всички трябва да са с вирнати незнам си докъде носове, но това, че някой има повече самочувствие от вас не означава, че е недосегаем нали
    E,moga da ti kaja,4e v pove4eto slu4ai e to4no orbatnoto-kolkoto za po-velik se ima6,tolkova pove4e te tup4at i obijdat,nqkak si,moje bi,za da te prizemqt,tova ot li4en opit sum go zabelqzala,taka 4e ne govori gluposti,bez da znae6!!!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Абе махай я тая бе , грррр..

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от liliana
    Цитирай Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
    _F]стига сте оплювали момичето човек трябва да има самочувствие! защото за колкото по-ниш се смята, то толкова повече го тъпчат и оплюват! не казвам, че всички трябва да са с вирнати незнам си докъде носове, но това, че някой има повече самочувствие от вас не означава, че е недосегаем нали
    E,moga da ti kaja,4e v pove4eto slu4ai e to4no orbatnoto-kolkoto za po-velik se ima6,tolkova pove4e te tup4at i obijdat,nqkak si,moje bi,za da te prizemqt,tova ot li4en opit sum go zabelqzala,taka 4e ne govori gluposti,bez da znae6!!!
    не стаа въпрос за самочувствие, мили ми госте. Който е по-опърничав, трудно ще го 'тъпчат'.

до автора: да си жив и здрав, въри я заговори, нали знайш -риск печели, риск губи. Хаха.

Докат не я заговориш нищо неа да промениш. Иии не си мисли тъпи историй, преди разговор. Тва само ш'ти навреди. Бъди по-позитивен. Мисли + неща

Guest
    Толкоз я харесвам ,че не мога да я разпозная на улицата

Явну тфа момиче просто не е за тебе .. Ще си намериш момиченце което ще можеш да заговориш и ще ти обърне необходимото внимание
    Stop it .. I just want Somebody to Get fLy it .. I got what I neEd , but can you top it ?! I may be younG , but I know whaT I want .. If you show mE Baby , you can Get on .. So come on ..

Повече от фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bUmM`bAmM`TrEsS
    Явну тфа момиче просто не е за тебе .. Ще си намериш момиченце което ще можеш да заговориш и ще ти обърне необходимото внимание
    Ще приема тва мнение за недоосмислено и несъдържателно.

Guest
    Как прецени 4е не е за мен ,като и здрасти не сме си казали о6те?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си