Хора,аз съм 7 клас и сега трябва да кандидаствам в някое даскало в Шумен.Изпитите може би ще си ги зема долу горе.Но проблема е в това ,че не знам какво да уча...Например нашите искат да уча медицина и искат да съм в паралелка по биология и химия,за което аз съм абсолутно против.Аз по химия имам чувството ,че ми говорят на китайски.Пък и съм мн чувствителна за да поемам отговорност за живота на някой човек.Те казват че можело да стана рехабилитатор или фармацевт(пак медицина без отговорност в аптека например).Нашите решиха да не ми се бъркат , а татко ми казва ,че после щяла съм мн да си блъскам главата ако остана без професия...Аз лично искам мн да се заминавам с езици ,може би туризъм...искам да съм извън БГ,но сега пък майка ми твърди ,че няма да има възможност да ме прати извън БГ ,защото тр мн пари... Мислех за икономика ,но там пък се иска математика,а аз не съм мн добра...Има една паралелка с география и информационни технологии може би там ще вляза...но след 12 клас не знам с какво ще се заминавам...В момента съм в абсолютна неориентация...Искам някой ,който го е преживял да ми даде съвет как да избера с какво да се занимавам в живота си,да слушам сърцето си или разума на родителите си...HELP ME PLS