.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Guest

ceni na prezervativi..

do sega sam polzvala durex ...no ne6to mi izliza dosta skapi4ko.. kajete vie kakvi izpolzvate i kolko struvat ?

да интересно ми е как има презервативи нормални за по 11 стотинки и дюрекс за по 1,20 бройка...

Guest
    naistina ..na teenageri s djobni 10 lv za sedmica da davat po lev i 20 za prezervativ e dosta ..

Q si gi pravim sam ot nailon paaaa ni razdadoha v daskalo bezplatno edni, nikakvo izhvurlqne mnogo sa zdravi i stavat za mnogokratna upotreba, samo go pozamiva6 malko s voda i sapun sled sex i e gotov za o6te

Град
    Ibiza
    че много ли ви се виждат 1.20 ?!
    Като сте толкова стиснати дали ще ви се дават по 11-12 лв за Постинори и тн.?!
    Да не говорим за аборт свят ще ви се завие
    момче съм бе!

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от HYPE
    da ili da dava6 nqkolko godini pari za pampersi
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Супер фен
    Скъпичко ама после един аборт е доста по-скъп,пък и защо само ти купуваш презервативите? Понякога казвай на приятеля ти да ги купува!Ние с моя ползваме само Durex и сме доволни,макар че 2 пъти са се късали
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Guest
    jenite sa skupo udovolstvie kazva ba6ta mi ma az si ziam sportex 1.80 sa 3 prezervativa i si sasuper

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Взимай Лайфстайлс- 1.60-1.80 е кутийката. Също и Куул-около 2 лева са.

Повече от фен Аватара на air_wisp
    Sportex са яки не са скъпи, със спермицидно покритие са някои а имат и някакъв допълнителен овлажнител който е баси якия Пробвайте свят ще ви се завие
    маа фака

Град
    Някаде по Дунав
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Скъпичко ама после един аборт е доста по-скъп,пък и защо само ти купуваш презервативите? Понякога казвай на приятеля ти да ги купува!Ние с моя ползваме само Durex и сме доволни,макар че 2 пъти са се късали
    \/
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^SpideR^
    Sportex са яки не са скъпи, със спермицидно покритие са някои а имат и някакъв допълнителен овлажнител който е баси якия Пробвайте свят ще ви се завие
    izpolzvate li go tozi ovlajnitel???

Цитирай Първоначално написано от krem4et0

Кремче,от къде ги намираш Cool,те са много яки,аз никъде по София не мога да ги намеря,моля те дай съдействие по в-са,че живо ме интересува.
    А по темата Лайфстайлс са около 2и30
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Град
    BEZDOMEN
    abe nevejestvo nevejestvo 1 durex sa skapi za6toto sa sigurni i ka4estveni a ako polzva6 takia za 11 stotinki po ok da si sloji6 neiska iskam da stana ba6ta/maika

Цитирай Първоначално написано от HYPE

A re bez mnogo da znaesh zashtoto moje i za tqx da sa mnogo.. kato neznaesh ne si pravi truda da pishesh komentar.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

ae durex sa nai dobrite...

Аз до сега съм ползвал дурекс и един път кат нямах пари некъв бъгъв уан тъч ама тряаа да пробвам и други

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от lo_flo

Кремче,от къде ги намираш Cool,те са много яки,аз никъде по София не мога да ги намеря,моля те дай съдействие по в-са,че живо ме интересува.
    Ами в Свищов ги намира мъжа по аптеките. А и аз много им се кефя. за лайфстайлса-виждала съм кутийките и само 1 от видовете е над 2 лева. да речем разноцветните са 1.60-сигурна съм 100%

az polzvam SPORTEX i sum mnogo dovolna a i struvat 1.50
    Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..

По добре скъпи презервативи отколкото евтини колички
    Every second Chance begins with the firts step!

ПОЛОВИНАТА В ТАЗИ ТЕМА СА ГЛУПАВИ,СО СТЮПИД ! ПО ДОБРЕ 1.20 ЗА ПРЕЗЕРВАТИВ ОТКОЛКОТО БЕБЕ... ХАХАХА

Повече от фен Аватара на air_wisp
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от ^SpideR^
    izpolzvate li go tozi ovlajnitel???
    Че що да не го използваме?
    маа фака

Цитирай Първоначално написано от lo_flo

Ами в Свищов ги намира мъжа по аптеките. А и аз много им се кефя. за лайфстайлса-виждала съм кутийките и само 1 от видовете е над 2 лева. да речем разноцветните са 1.60-сигурна съм 100%

Да,де ама в София е скъпотия,но то си зависи и в Аптеката.Онзи ден в една в центъра видях Лайфстайлс един лилав 2.80,2 преки по-надолу същият беше 1.90,за кво си говорим просто.Кремче,мерси много!Аз си мислех,че никъде ги няма,не съм ги виждала никъде в Сф и знам,че са ги спряли от производство.Ми ще тръгна на поход по Сф тогава миси много
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Супер фен
    според мен пък няма кой знае какво значение в марката на презерватива ... сложи ли се правилно, внимава ли се дали е достатъчно влажен, няма да има проблеми дали от 20 стотинки или от 2 лева .... аз не виждам разлика в усещането ...
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

pi4 kopuvai ot skladovete na edro 2 leve 30 kaputa
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си