- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ceni na prezervativi..
do sega sam polzvala durex ...no ne6to mi izliza dosta skapi4ko.. kajete vie kakvi izpolzvate i kolko struvat ?![]()
да интересно ми е как има презервативи нормални за по 11 стотинки и дюрекс за по 1,20 бройка...
naistina ..na teenageri s djobni 10 lv za sedmica da davat po lev i 20 za prezervativ e dosta ..
Q si gi pravim sam ot nailon paaaa ni razdadoha v daskalo bezplatno edni,nikakvo izhvurlqne mnogo sa zdravi i stavat za mnogokratna upotreba, samo go pozamiva6 malko s voda i sapun sled sex i e gotov za o6te
![]()
![]()
da ili da dava6 nqkolko godini pari za pampersiПървоначално написано от HYPE
![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Скъпичко ама после един аборт е доста по-скъп,пък и защо само ти купуваш презервативите?Понякога казвай на приятеля ти да ги купува!Ние с моя ползваме само Durex и сме доволни,макар че 2 пъти са се късали
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
jenite sa skupo udovolstvie kazva ba6ta mima az si ziam sportex 1.80 sa 3 prezervativa i si sasuper
![]()
Взимай Лайфстайлс- 1.60-1.80 е кутийката. Също и Куул-около 2 лева са.
Sportex са якине са скъпи, със спермицидно покритие са някои а имат и някакъв допълнителен овлажнител който е баси якия
Пробвайте свят ще ви се завие
![]()
маа фака
\Първоначално написано от malkoto_sladur4e
/
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
izpolzvate li go tozi ovlajnitel???Първоначално написано от ^SpideR^
Първоначално написано от krem4et0
Кремче,от къде ги намираш Cool,те са много яки,аз никъде по София не мога да ги намеря,моля те дай съдействие по в-са,че живо ме интересува.
А по темата Лайфстайлс са около 2и30
abe nevejestvo nevejestvo 1 durex sa skapi za6toto sa sigurni i ka4estveni a ako polzva6 takia za 11 stotinki po ok da si sloji6 neiska iskam da stana ba6ta/maika![]()
![]()
Първоначално написано от HYPE
A re bez mnogo da znaesh zashtoto moje i za tqx da sa mnogo.. kato neznaesh ne si pravi truda da pishesh komentar.
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
ae durex sa nai dobrite...![]()
Аз до сега съм ползвал дурекс и един път кат нямах пари некъв бъгъв уан тъчама тряаа да пробвам и други
![]()
Ами в Свищов ги намира мъжа по аптеките. А и аз много им се кефя. за лайфстайлса-виждала съм кутийките и само 1 от видовете е над 2 лева. да речем разноцветните са 1.60-сигурна съм 100%Първоначално написано от lo_flo
az polzvam SPORTEX i sum mnogo dovolna a i struvat 1.50![]()
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
По добре скъпи презервативи отколкото евтини колички![]()
Every second Chance begins with the firts step!
ПОЛОВИНАТА В ТАЗИ ТЕМА СА ГЛУПАВИ,СО СТЮПИД ! ПО ДОБРЕ 1.20 ЗА ПРЕЗЕРВАТИВ ОТКОЛКОТО БЕБЕ... ХАХАХА
Че що да не го използваме?Първоначално написано от Анонимко
маа фака
Първоначално написано от krem4et0
Да,де ама в София е скъпотия,но то си зависи и в Аптеката.Онзи ден в една в центъра видях Лайфстайлс един лилав 2.80,2 преки по-надолу същият беше 1.90,за кво си говорим просто.Кремче,мерси много!Аз си мислех,че никъде ги няма,не съм ги виждала никъде в Сф и знам,че са ги спряли от производство.Ми ще тръгна на поход по Сф тогавамиси много
![]()
според мен пък няма кой знае какво значение в марката на презерватива ... сложи ли се правилно, внимава ли се дали е достатъчно влажен, няма да има проблеми дали от 20 стотинки или от 2 лева .... аз не виждам разлика в усещането ...
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
pi4 kopuvai ot skladovete na edro 2 leve 30 kaputa
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата