.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Shmatko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    според мен пък няма кой знае какво значение в марката на презерватива ... сложи ли се правилно, внимава ли се дали е достатъчно влажен, няма да има проблеми дали от 20 стотинки или от 2 лева .... аз не виждам разлика в усещането ...
    Начи нищо не усещаш шо кура ти е спекъл, тия от 20 стинки са като вътрешна гума на зил ве и ми стискат кура като турникет. Т'ва са ебати гадните кондоми и нищо не се усеща!

Vitalis - 1.14 ги взех последния път. Стават.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    А да ви кажа ли, че най-хубаво ми е било с 1 уан-тач от евтините. може да е по-дебел, ама са мн добре овлажвнени и не се скъса.

Най-много мразя, когато изсъхне кондомът...иначе за мен разлика между евтини и скъпи няма.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    koito ne6te prezervativi da kaje na baba mu ili nqkoq komshiika (baba) da mu oplete edin valnen za mnogokratna upotreba ne bazikam se zalojete na izpitanoto a ne na evtinoto-novo

Guest
    Тука в моя забутан град има лайхстайлс в една видеотека! По един и осемдесет някъде
    Ама са във видеотеката!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Shmatko
    Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    според мен пък няма кой знае какво значение в марката на презерватива ... сложи ли се правилно, внимава ли се дали е достатъчно влажен, няма да има проблеми дали от 20 стотинки или от 2 лева .... аз не виждам разлика в усещането ...
    Начи нищо не усещаш шо "мъжкия полов орган" ти е спекъл, тия от 20 стинки са като вътрешна гума на зил ве и ми стискат "мъжкия полов орган" като турникет. Т'ва са ебати гадните кондоми и нищо не се усеща!
    на мене не ми е ясно пък к'во ти стяга на нанопишката ... то и с конец, на възел, да я вържеш пак ще се изхлузи без проблем ....
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Shmatko
    Guest
    иска ти се путьо ма мойта нано пишка е 19,5см и 16см обиколка. Твойта тогава трява да е пико пишка или фенто пишка.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    naistina ..na teenageri s djobni 10 lv za sedmica da davat po lev i 20 za prezervativ e dosta ..
    Да, нашите даже по-малко ми дават, към 6-7 лева на седмица. Аз купувам Спортекс. Има една мисъл дето много ме кефи - "По-добре скъпи презервативи, отколкото евтини памперси"

HYPE написа:
    че много ли ви се виждат 1.20 ?!
    Като сте толкова стиснати дали ще ви се дават по 11-12 лв за Постинори и тн.?!
    Да не говорим за аборт свят ще ви се завие

mi mn qsno 4e ne e mnogo pone sa hubavi i znae6 4e nqma da stane gafa
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Guest
    Айде айде.
    Един път в аптеката имаше само Durex Ultra(или Extra забравих) safe и се скъса. Не винаги по-скъпото е по-качествено. Всяка гума може да се 'спука'... [-o<

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^SpideR^
    Sportex са яки не са скъпи, със спермицидно покритие са някои а имат и някакъв допълнителен овлажнител който е баси якия Пробвайте свят ще ви се завие
    =D> =D> =D>

Фен
    Град
    v ku6ti
    Poprincip zalagame na Sportex,no po vaprosa 4e tiq ot 20st. sa kalpavi-burkate mnogo,pone mene ne mi se e slu4valo za 3te puti det sam gi polzvala da stane nqkoi gaf,ina4e Sportex sa okolo 1.50-1.70,durex su6to sa mn dobar variqnt,no Vitalis sam gi otrekla npulno
    Revnostta e stradanieto ot nevazmojnostta da obi4a6!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Shmatko
    иска ти се путьо ма мойта нано пишка е 19,5см и 16см обиколка. Твойта тогава трява да е пико пишка или фенто пишка.
    само да ти напомня че милиметър се съкращава "мм" а не "см"

и да те питам колко време ти отне да търсиш в google тия думи ??
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си