- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ceni na prezervativi..
Начи нищо не усещаш шо кура ти е спекъл, тия от 20 стинки са като вътрешна гума на зил ве и ми стискат кура като турникет. Т'ва са ебати гадните кондоми и нищо не се усеща!Първоначално написано от DarkAngelOfHope
Vitalis - 1.14 ги взех последния път. Стават.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
А да ви кажа ли, че най-хубаво ми е било с 1 уан-тач от евтините. може да е по-дебел, ама са мн добре овлажвнени и не се скъса.
Най-много мразя, когато изсъхне кондомът...иначе за мен разлика между евтини и скъпи няма.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
koito ne6te prezervativi da kaje na baba mu ili nqkoq komshiika (baba) da mu oplete edin valnen za mnogokratna upotrebane bazikam se zalojete na izpitanoto a ne na evtinoto-novo
![]()
Тука в моя забутан град има лайхстайлс в една видеотека!По един и осемдесет някъде
![]()
Ама са във видеотеката!
на мене не ми е ясно пък к'во ти стяга на нанопишката ... то и с конец, на възел, да я вържеш пак ще се изхлузи без проблем ....Първоначално написано от Shmatko
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
иска ти се путьо ма мойта нано пишка е 19,5см и 16см обиколка. Твойта тогава трява да е пико пишка или фенто пишка.![]()
Да, нашите даже по-малко ми дават, към 6-7 лева на седмица. Аз купувам Спортекс. Има една мисъл дето много ме кефи - "По-добре скъпи презервативи, отколкото евтини памперси"Първоначално написано от Анонимко
HYPE написа:
че много ли ви се виждат 1.20 ?!
Като сте толкова стиснати дали ще ви се дават по 11-12 лв за Постинори и тн.?!
Да не говорим за аборт свят ще ви се завие
mi mn qsno 4e ne e mnogo pone sa hubavi i znae6 4e nqma da stane gafa
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Айде айде.
Един път в аптеката имаше само Durex Ultra(или Extra забравих) safe и се скъса. Не винаги по-скъпото е по-качествено. Всяка гума може да се 'спука'... [-o<
=D> =D> =D>Първоначално написано от ^SpideR^
Poprincip zalagame na Sportex,no po vaprosa 4e tiq ot 20st. sa kalpavi-burkate mnogo,pone mene ne mi se e slu4valo za 3te puti det sam gi polzvala da stane nqkoi gaf,ina4e Sportex sa okolo 1.50-1.70,durex su6to sa mn dobar variqnt,no Vitalis sam gi otrekla npulno![]()
само да ти напомня че милиметър се съкращава "мм" а не "см"Първоначално написано от Shmatko
и да те питам колко време ти отне да търсиш в google тия думи ??
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !