.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Kakvo da napravq

Guest

Kakvo da napravq

iskam da vi pomolq za syvet.otskoro s edna moq mn dobra priqtelka mn se karame.kogato sme v kompaniqta na nqkoe momche,zapochva da govori lyji za men,za da me predstavi v losha strana pred nego.ok,prostih i go.obache neska,kato se vidqhme mi kaza,znaesh li s noshti s kogo bqh na disko,s momcheto,koeto az haresvam.vzela mu nomera i se razbrali da otidat na kafe i tq cqla nosht ne spala,zashtoto shtqla da ima sreshta s nego.tq mn dobre znae,che go haresvam.ne moga da si obesnq kakvo udovolstvie i dostavqt vsichkite tezi neshta.veche ne znam kakvo da pravq.da i se razvikam li,da ostavq neshtata taka li?kajete mi kvo da napravq,shtoto veche ne izdyrjam.

Град
    Ibiza
    Според мен такава приятелка не ти трябва. Щом прави така явно ти завижда и няма за какво да се измъчваш. Приятели и приятелки колкото искаш, само че истински почти няма.
    момче съм бе!

Чачо
    Guest
    Вълк в овча кожа...На твое място бих я попитал,какво мисли за отношенията между вас.Поговорете насаме и ако наистина й пука,кажи й какво те притеснява в приятелството ви.Ако наистина не иска да те изгуби,ще се постарае да не постъпва така.Ако обаче не й пука,ти си решаваш дали искаш да останете приятелки.Аз лично бих я накарал да разбере,защо на първо място сте станали приятелки и какво ви е задържало до този момент.Покажи й хубавите си страни,тя сама ще си даде сметка какво ще загуби,ако продължи. Все пак това е просто съвет,успех с отношенията ви!

Guest
    govorila sym s neq.tq mi kaza,che ne moje da si meri prikazkite pred men i vinagi sym q razbirala pogreshno.a tozi jest posledniq s momcheto i nego li go razbiram pogreshno?kak da i pokaja hubavite si strani,kato tq ne mi pozvolqva,dyrji se otvratitelno.to naposledyk nikoi veche ne moje da q tyrpi ot priqtelite i.do vchera vikashe che shte izliza s nqkakvo momche i neska mi vika,az sh izlizam s drug,poznai koi,cqla nosht ne mojah da spq,tolkova se radvam.kolko vecdhe da govorq s neq?

Супер фен
    Ами ти си поредния човек на когото ще кажа,че не е случил на "приятелка"....какво да се прави...хората които много се доверяват на "приятели" страдат много повече понякога
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Пффф аз ако бях на твое място щях да и кажа всичко в очите и след тва тя да си решава дали едно момче(което най вероятно не харесва а просто те дразни,незнайно защо) е по-важно от вашето приятелство.

Еми на тая възраст си мислим, че имаме THE BEST FRIEND(S), което в повечето случай ни погажда именно тоя номер. За напред ш' си знаеш, че не бива да правиш така! Твоята приятелка "" заслужава да идеш и да и лепнеш сичко в очите, щот е мноу проста просто ... ама едва ли ш' се заинтригува мноо от казаното, от теб.

Guest
    Зарежи я...пък и другите като не я харесват едва ли ще имаш големи проблеми.Тя няма да се спре щом я траеш...

Guest
    em pritesnqvame tova,che ako i kaja vsichko otnovo,shte zapochne da pravi oshte poveche prosotii,pyk ne iskam da si propusna shansa s tova momche

Егати приятелката!По-добре прекрати отношенията си с нея,защото с такива хора едва ли ще стигнеш до консенсус.Ако все пак ти е наистина добра пр,пробвай да поговорите или кажи и нещо,може и с нейните камъни по нейната глава,но това е в краен случай.Никога не съм, подкрепяла отмъщението,обаче понякога се налага,за да се осъзнаят.

Shmatko
    Guest
    просто е курве!

Град
    In ThE CoRnEr Of ThE RoUnD RoOm
    Аз ако бях на твое място отдавна щях дъ съм престанала да се занимавам с нея... И ако трябва да те посъветвам бих ти казала да я оставиш да живее в своя ограничен свят и да не спи колкото си нощи иска заради колкото си иска момчета. Повярвай ми много съм си патила от тъй наречените `добри приятелки` а тя определено не е искрена и едва ли просто не `може да се контролира` не знам решението си е твое но според мен не си заслужава да те унижава някаква си там дето се опитва да ти открадне и момчето което харесваш...чак няма връзка....
    ~HoUsE MuSiC aLL NiGhT LoNg...[!]~

Guest
    prosto v momenta v koito mi go kaza,ne znaeh dali da i zashlevq edin shamar,da i se razkreshtq ili da se razplacha.iskam da i kaja vsichko v ochite,obache prosto me e strah,che shte zapochne da govori oshte poveche,osven na ostanalite mi priqteli i poznati,koito nqma da i povqrvat,no nai-veche se pritesnqvam za nego,shot az dori nqmah smelost da se zapoznaq s nego,a tq e po-nahalnata ot dvete ni i e otishla.predpolagam,che ako trygnat dvamata shte doide da mi se pohvali s novata si pridobivka i togava shte se zapoznaem.prosto ne znam.chudq se dali prosot da ne spra da i govorq i dori da ne i obqsnqvam zashto

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от Shmatko
    просто е курве!
    Завистливо курве !

Град
    Своге
    Мацка,ако бях на твое място,преди мнооого време да съм й казала всичко в очите,да съм я напсувала и,в краен случай,да съм й разбила зъбките Не ти трябва такава приятелка,ако мога така да я нарека!А колкото до момчето,да не би да е единствения сладур в света?!Хвани си друг или й отмъсти и си го "земи" само за тебе!Остави я тая "приятелка",само ще те съсипе!
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    prosto v momenta v koito mi go kaza,ne znaeh dali da i zashlevq edin shamar,da i se razkreshtq ili da se razplacha.iskam da i kaja vsichko v ochite,obache prosto me e strah,che shte zapochne da govori oshte poveche,osven na ostanalite mi priqteli i poznati,koito nqma da i povqrvat,no nai-veche se pritesnqvam za nego,shot az dori nqmah smelost da se zapoznaq s nego,a tq e po-nahalnata ot dvete ni i e otishla.predpolagam,che ako trygnat dvamata shte doide da mi se pohvali s novata si pridobivka i togava shte se zapoznaem.prosto ne znam.chudq se dali prosot da ne spra da i govorq i dori da ne i obqsnqvam zashto
    Ти пък. Абе кажи и го, да и се види простащината с тва, че ш' продължи да злослови. Аман от такиа приятелки, честно ти казвам. Просто и тресни игнора и да върви да събира камъчета по реката!

Град
    In ThE CoRnEr Of ThE RoUnD RoOm
    абе не се занимавай с нея не си струва... просто я зарежи а пък ако искаш й крещи или й казвай вс в очите... ако вислиш че ще се почувстваш по-добре давай! ние сме с теб
    ~HoUsE MuSiC aLL NiGhT LoNg...[!]~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си