.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

На колко години

На колко години започват да миришат сливките на момичетата? И не ми казвайте, че не миришат защото путка и риба колкото и да ги миеш все миришат.

да си чувал случайно ,за лична хигиена.. това че явно не си попадал на точните девойки е отделна тема... айде бегай да си играеш с количките
    Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж

Guest
    важното е не "дали" а "на какво" миришат хората, и това няма нищо общо с възрастта.
    заключтема
    модераторите хъркат

Мега фен Аватара на Chacho
    Ок първа ситуация.Миеш 10 минути с някъв душ гел и после се напръскаш с дезодорант,ще мирише ли?Ще мирише вярно,на нивеа и орифлейм сигурно.

Втора ситуация: Като се напикае едно бебе на няколко месеца няма ли да мирише?Или пък като се изпоти?

Има много работи,от които зависи.Просто в пубертета и момичетата и ние се потим повече,може да имат проблеми,да имат течение и тем подобни.Ако се поддържаш няма да мирише и ако питаш мен тая работа с рибата и п****та са пълни глупости.

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Samanta Jones
    да си чувал случайно ,за лична хигиена.. това че явно не си попадал на точните девойки е отделна тема... айде бегай да си играеш с количките
    =D> da i az molq moderatorite da premahnat tazi nap1lno bezmislena tema neka vsi4ki si pripomnim toka 11 ot pravinika (mai tazi be6e )
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Град
    Бургас
    Хахаха.. явно тези с които си спал не са се къпали/мили много често (ако е миришело на лошо де) А..... и не смятам че има някаква възраст на която започват да ти миришат слабините

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....

Re: На колко години

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    На колко години започват да миришат сливките на момичетата? И не ми казвайте, че не миришат защото п*тка и риба колкото и да ги миеш все миришат.
    еми в такъв случй-земи чукай някоя скумрия,само 3.50 е килото
    ДА Според неговата теория, няма да има разлика
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

HIGIENA tova e vsi4ko edin intimen gel ili du6 gel posle edno int krem4e i vsi4ko e ok no estestveno tova se pravi vseki den a ne samo v nedelq DDD ti sigorno vse na takiva ne4istoplutni popada6

Цитирай Първоначално написано от gafinka
    HIGIENA tova e vsi4ko edin intimen gel ili du6 gel posle edno int krem4e i vsi4ko e ok no estestveno tova se pravi vseki den a ne samo v nedelq DDD ti sigorno vse na takiva ne4istoplutni popada6
    Всъщност и само с вода да се мие жената, пак няма да мирише неприятно. Има миризма, но тя би следвало да действа по-скоро възбуждащо.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

prosto se 4yda kak moje da ima tolkova prosti hora na sveta...ti dr rabota nqma6 li si? hodi da miri6e6 slivata na nekoi kat ti e tolko interesno!!!!
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Guest
    WAWWWWWWWW!!!Ма си тъпичко....немам думи за такива теми

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от gafinka
    Всъщност и само с вода да се мие жената, пак няма да мирише неприятно. Има миризма, но тя би следвало да действа по-скоро възбуждащо.
    именно така си действа.

темата е откровено провокативна, предлагам клю4!

Град
    Някаде по Дунав

На колко години започват да миришат сливките на момичетата? И не ми казвайте, че не миришат защото п*тка и риба колкото и да ги миеш все миришат.
    А ти на колко години си изгуби акъла?
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Цитирай Първоначално написано от aniezina
    ДА Според неговата теория, няма да има разлика
    абсолютно

Да де,обаче онова друго е без пари
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

еми в такъв случй-земи чукай някоя скумрия,само 3.50 е килото xaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Супер фен Аватара на FelisDirus

Много правилно!

Ми кво да ти кажа смърдиме по рождение.Предава се по наследство от майка на дъщеря и само женските риби миришат - по същата причина...гръмни се бе
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си