Цитирай Първоначално написано от Za Heroina
Zdraveite, stava vupros za priqtelqt mi.Na 30 godini e.Izobshto ne sum ochakvala takova neshto ot nego. no naskoro razbrah, che se bocka. Sigurna sum, che predi ne go e pravil.Kaza, che nqkakuv negov priqtel go zakachil i to tochno v moment, v koito ostana bez rabota.Vikah, chupih, ideshe mi da go ubiq.ZASHTO?ZASHTO?Ta nali ima men?Pitam go..."Zashto ne pomisli i za men predi da go napravish?" Posle se zapochna edin koshmar.Az sedqh pri nego i na 2-iq3-ia den ne izdurja i otiva da si kupuva/Izbutva me sus sila ot vratata i ni6to ne moje da go spre.A go pravil ot skpro...nqkude mesec.Nakraq ne izdurjah i go zaplashih, che shte si otida.E...obeshta...sega i rucete mu gledam, nqma ni6to novo, samo sininite ot predi, no sa minali samo nqkolko sedmici.I abstinenciqta mu mina...sqkash mnogo leko.Nz...pls.Pomagaite.Pochti 24h sum s nego.Daje i toaletnata ostavq otvorena.Moga li da mu vqrvam?Nikoga ne sum probvala heroin, 1-2 puti sum pushila treva i tolkoz, ama ot tova, koeto sum chuvala za heroina..ne mi se struva taka lesno da go spresh.Pomagaite...
zavisi dali e pristrasten ot kolko vreme drusa kofti e heroto poznavam mn hora no do sega ne sam pipal samo ekstazi jojka ala bala amfetki i do tam seki da si znae granicata ako ima krizi e tejko da go spre t.e ako e na igli4ka po dobre da drusa metadon sushtoto e samo deto e medicinski heroin!