Zdraveite, stava vupros za priqtelqt mi.Na 30 godini e.Izobshto ne sum ochakvala takova neshto ot nego. no naskoro razbrah, che se bocka.

Sigurna sum, che predi ne go e pravil.Kaza, che nqkakuv negov priqtel go zakachil i to tochno v moment, v koito ostana bez rabota.Vikah, chupih, ideshe mi da go ubiq.ZASHTO?ZASHTO?Ta nali ima men?Pitam go..."Zashto ne pomisli i za men predi da go napravish?"

Posle se zapochna edin koshmar.Az sedqh pri nego i na 2-iq3-ia den ne izdurja i otiva da si kupuva/Izbutva me sus sila ot vratata i ni6to ne moje da go spre.A go pravil ot skpro...nqkude mesec.Nakraq ne izdurjah i go zaplashih, che shte si otida.E...obeshta...sega i rucete mu gledam, nqma ni6to novo, samo sininite ot predi, no sa minali samo nqkolko sedmici.I abstinenciqta mu mina...sqkash mnogo leko.Nz...pls.Pomagaite.Pochti 24h sum s nego.Daje i toaletnata ostavq otvorena.Moga li da mu vqrvam?Nikoga ne sum probvala heroin, 1-2 puti sum pushila treva i tolkoz, ama ot tova, koeto sum chuvala za heroina..ne mi se struva taka lesno da go spresh.Pomagaite...