- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- daljina na roklqta?
hora taq godina imam bal i golqm zor be6e dokato si zema roklq i nakraq si zeh edna mn gotina takava deto s obra4i ..i posle tragnah za obuvki..oba4e az sam malko po visoka 176 sam i edvam edvam si haresah edni obuvki ama toka im e 9 sm ama ni6to nali zeh si gi..i posle pribiram se u nas i vikam dai da si obleka roklqta i obuvkite i vsi4ko..i obli4am roklqta slagam obuvkite i mi se stryva 4e roklqta nqkak si mn se diga na gore i mi stoi kato kasa ..se edno mi e malka..maika mi vika 4e tei bilo dobre ama znam 4e me laje 6toto znae 4e pak 6e ima obikalqne sa obuvki ...ta na kolko sm dolu gore trqbva da e roklqta ot zemqta?
Ako roklqta e na 3-4 sm ot zemqta e normalno spored men ... no 9 mi se wijdat dosta ... Zawisi i kak stoi samata roklq de ...![]()
хм, по принцип се радвам на рокли с обръчи, но едва ли не да се влачат по земята, иначе е някво гадно![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
emi po princip roklite s obra4i sa mn dalgi i po4ti stigat do zemqta ili sa na 3-4sm.ama to zavisi i ot roklqta s obra4.tr da dade6 snimka.moje da e mn 6iroka,moje da i e po-pribrana.no dokolkoto si predstavqm sega obuvkite dori tr mn da ne se vijdat,da ne kaja izob6to.![]()
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick