- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той е на 30, а аз съм на 20
е лично аз смятам че разликата ви не ечак толкова фрапираща.разбирам той да беше на 40.а и някога се е смятало че е хубаво мъжът да е по възрастен от жената.женели са 16-17 годишни за 50 и нагоре дъртаци.
ако се обичате,какво значение имат десет години разлика между вас?а все пак ти не си някое недорасло девойче на 15,за да се срамуваш от една такава връзка.
vij kvo vuob6te e se interesuvai ot horskoto mnenie....razlikata na baba mi i dqdomi be6e 20 godini taka 4e 10 edva li sa mnogo![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Защо да са глупости???Не знам дали съм го споменяла,но сестра ми се ожени за мъж,който е с 9 години по-голям от нея и въпреки разликата се разбират прекрасно!Първоначално написано от kuber
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Тази разлика изобщо не би трябвало да притеснява другите най малко теб.След като се обичате възрастта няма значение.Още по малко след като сте големи хора и можете да взимате сериозни решения.Все пак не си някоя на 15-16 години и щом си решила не разбирам реакцията на роднините и приятелите ти...Една позната наскоро се ожени(О да ожени се въпреки че е на 16) за мъж на 30 години и родителите и и нищо не направиха за да я спрат...
just a kid۵
dneska popitah mama kakvo 6te napravi ako ei sega i kaja 4e se jena i muja mi e s 10 godini po golqm..a tq kaza o6te po dobre...kato se obi4ate nqma lo6o....
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Според мен разликата в годините не е от зна4ение.Имам една френдка,която е на 18,а приятелят и е на 28.В на4алото на връзката им ест техните(на френдката) реагираха остро,но с времето приеха нещата,такива каквито са.А хорското мнение трябва да те интересува най-малко...дори изобщо!Разликата в годините не би трябвало да те смущава също и хорските приказки,след като двамата сте си щастливи![]()
Довери ми се...аз съм лъжкиня...
be kvo ti puka s negu si nali az da ti kaja moita vuina e na 21 a vui4u e na 36 ama koi gi pita mladite obi4at se nali zareji gi si4kite i tolkuva
... uspeh![]()
ЛюБовТа Е кАтО ПяСъЧеН ЧаСоВнИк - ПъЛнИ СъРцЕтО , ИзпРаЗвА ГлАвАта ....
аз не мисля че трябва да ти пука от чуждото мнение
виж какви лицемери. каква обич, какво чудо. търсите си зрели мъже, които да са си уредили живота и вие хоп на готово. яко да си на 20 студентка и да хванеш мъж на 30 който да те издържа срещу едното задоволяване
www.voininatangra.org
който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!