.

Виж резултатите на анкетата: Колко годишни бяхте,когато узнахте,че няма дядо Коледа?

Гласували
52. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Винаги съм знаел (а) ,че не съществува

8 15,38%
  • 5-7

27 51,92%
  • 8-10

6 11,54%
  • Няма дядо Коледа???

11 21,15%
Отговор в тема
Страница 1 от 12 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 284

Кога разбрахте,че няма дядо Коледа?

Та...колко годишни бяхте,когато разбрахте,че добрия белобрад старец е измислица?Аз май бях на 6....Според вас добре ли е да се лъжат децата,че има дядо Коледа?КОгато имате деца,ще ги лъжете ли,че съществува?
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    някъде на 6 и аз...еми от една страна не е хубаво,но пък така децата се радват и очакват подаръци иначе не го приемат толкова тежко,че няма...май
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    У дома пред компютъра
    Може би на 4.

*цензура*

Хаха еми някаде около 6.... не мога да помня от преди 10 години неща....

Повече от фен Аватара на anastacia89
    Град
    На Мел Мак
    Не помня,но май беше 3-4 клас.
    Ебаси 14 години в тоя форум

ami podozirah go... a okon4atelno ne pomnq kolko bqh godishna samo si spomnqm 4e bratov4edka mi i bratovv4ed mi (koito btw e 1 god po maluk ot men ) mi kazaha kato bqhme v gradinata i zaravqha kostenurkata si v dvora.. .. togava oshte jjiveeha vuv varna zna4i e bilo predi.... kaji re4i.... 5 6 godini

Guest
    az na 3 ili 4 godini bqh sestra mi mi kaza ama ne se razstroih

На 6-7 години..много плаках тогава :lol:
    Babble, Babble, Bitch, Bitch...
    Rebel, Rebel, Party, Party

Sex, sex, sex, and don't forget the violence..
    Blah, blah, blah got your lovey-dovey sad and lonely...

Има дядо Коледа

67ъ

доколкото помня беше някъде 5-7

Супер фен Аватара на Qnchety
    5-7 - някъде там!

Цитирай Първоначално написано от Fucking_Bitch
    Има дядо Коледа
    точно така! важното е да искаш да вярваш. иначе съм стояла будна по цели нощи, за да го чакам. не го видях, просто не е пожелал да ми се покаже... нях.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от пор
    Има дядо Коледа
    точно така! важното е да искаш да вярваш. иначе съм стояла будна по цели нощи, за да го чакам. не го видях, просто не е пожелал да ми се покаже... нях.
    Браво!Все още сте запазили детското в себе си

Това последното аз го написах!Да знаете..............
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Как да няма Дядо Коледа бе!!!!!?? МРАЗЯ ВИ !!!!!!!
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мале разбихте всичко на което вярвах.

mesmer
    Които са от Борово да драснат едно лс.

Моят дядоКоледа е мама разкрих я още в детската градина като ми донесе кукленската къщичка уж от дядо Коледа.. А иначе вярвам, че съществува ....мечтите са безплатни нали

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    На 5 бях май, обаче получавах подаръци до към 9-годишна ('щото съм си нагло парче от малка ) и на майка вече и беше писнало да купува по 2 подаръка и вика: Ти нали знаеш, че няма Дядо Коледа, за к'во се лигавиш?" И аз: "Ми да, знам" и дотам бях с подаръците от Дядо Коледа. А как разбрах ли - ами неволно подслушан телефонен разговор между възрастни
    Колкото до това дали ще науча децата ми да вярват в Дядо Коледа, ами да, защо не? Добрият старец живее в детските сърца по цял свят, защо да лишавам дечицата си от тази радост. След като поотраснат обикновено приемат спокойно несъществуването му, така че няма да се травмират толкова. Затова да - моите деца ще вярват в Дядо Коледа!

Май бях на 6,бях адски разочарована.

Guest
    На 18 ми рожден ден. Бях със снежанка и тя ми каза

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Когато преди една година му видях некролога в "Труд" ... беше до един известен "добре облечен бизнесмен"!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Guest
    emi az kato cqlo si znam o6te ot malka 4e nqma dqdo koleda.. no nz 6to vseki put kat nabliji koleda i kat pusnat filmite..ii mi stafa tolkova qki4ko 4e mi se priiskfa super mn da su6testvuva6e..ama posl emi minafa..hah

eII 4esto da vi kaja, az o6te si vqrvam v Dqdo Koleda i vyv finansovoto polojenie na na6ite po praznicite! No opredeleno roditelite ne mogat da se pravqt na Dqdo Koleda ili pone moite ne uspqha v tova na4inanie! No to si e qko da vqrva6! A i ako vqrva6 v Dqdo Koleda moje da iska6 pove4e ne6ta, bez da se syobrazqvba6 4e your parents sa vsy6tnost belobradiqt starec
    Privet na vsi4ki s dupe i minet! Nadqvam se v tozi qk sait da se iznamirat samo gotini horica! Ako ima takiva mojem da si kontatuvame.....Az sym Stefani...I 6te mi e mn priqtno da sre6tna srodni du6i(iima rima

Фен Аватара на titin4eto
    Град
    В реалността и фантазиите.
    Цитирай Първоначално написано от пор
    Има дядо Коледа
    точно така!!! Той Съществува!!!
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е, когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си