- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кога разбрахте,че няма дядо Коледа?
Та...колко годишни бяхте,когато разбрахте,че добрия белобрад старец е измислица?Аз май бях на 6....Според вас добре ли е да се лъжат децата,че има дядо Коледа?КОгато имате деца,ще ги лъжете ли,че съществува?
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
някъде на 6 и аз...еми от една страна не е хубаво,но пък така децата се радват и очакват подаръцииначе не го приемат толкова тежко,че няма...май
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Може би на 4.
*цензура*
Хаха еми някаде около 6.... не мога да помня от преди 10 години неща....
Не помня,но май беше 3-4 клас.
Ебаси 14 години в тоя форум
ami podozirah go... a okon4atelno ne pomnq kolko bqh godishna samo si spomnqm 4e bratov4edka mi i bratovv4ed mi (koito btw e 1 god po maluk ot men) mi kazaha kato bqhme v gradinata i zaravqha kostenurkata si v dvora..
![]()
.. togava oshte jjiveeha vuv varna zna4i e bilo predi.... kaji re4i.... 5 6 godini
![]()
![]()
az na 3 ili 4 godini bqh sestra mi mi kazaama ne se razstroih
На 6-7 години..много плаках тогава :lol:
Babble, Babble, Bitch, Bitch...
Rebel, Rebel, Party, Party
Sex, sex, sex, and don't forget the violence..
Blah, blah, blah got your lovey-dovey sad and lonely...
Има дядо Коледа![]()
![]()
![]()
![]()
точно така! важното е да искаш да вярваш.Първоначално написано от Fucking_Bitch
иначе съм стояла будна по цели нощи, за да го чакам. не го видях, просто не е пожелал да ми се покаже... нях.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Браво!Все още сте запазили детското в себе сиПървоначално написано от пор
![]()
![]()
![]()
Това последното аз го написах!Да знаете..............![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Как да няма Дядо Коледа бе!!!!!??
![]()
![]()
![]()
МРАЗЯ ВИ !!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Мале разбихте всичко на което вярвах.
mesmer
Които са от Борово да драснат едно лс.
Моят дядоКоледа е мамаразкрих я още в детската градина като ми донесе кукленската къщичка уж от дядо Коледа.. А иначе вярвам, че съществува ....мечтите са безплатни нали
![]()
![]()
![]()
На 5 бях май, обаче получавах подаръци до към 9-годишна ('щото съм си нагло парче от малка) и на майка вече и беше писнало да купува по 2 подаръка и вика: Ти нали знаеш, че няма Дядо Коледа, за к'во се лигавиш?" И аз: "Ми да, знам" и дотам бях с подаръците от Дядо Коледа. А как разбрах ли - ами неволно подслушан телефонен разговор между възрастни
Колкото до това дали ще науча децата ми да вярват в Дядо Коледа, ами да, защо не? Добрият старец живее в детските сърца по цял свят, защо да лишавам дечицата си от тази радост. След като поотраснат обикновено приемат спокойно несъществуването му, така че няма да се травмират толкова. Затова да - моите деца ще вярват в Дядо Коледа!
Май бях на 6,бях адски разочарована.
На 18 ми рожден ден. Бях със снежанка и тя ми каза![]()
Когато преди една година му видях некролога в "Труд" ... беше до един известен "добре облечен бизнесмен"!![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
emi az kato cqlo si znam o6te ot malka 4e nqma dqdo koleda.. no nz 6to vseki put kat nabliji koleda i kat pusnat filmite..ii mi stafa tolkova qki4ko 4e mi se priiskfa super mn da su6testvuva6e..ama posl emi minafa..hah
eII 4esto da vi kaja, az o6te si vqrvam v Dqdo Koleda i vyv finansovoto polojenie na na6ite po praznicite! No opredeleno roditelite ne mogat da se pravqt na Dqdo Koleda ili pone moite ne uspqha v tova na4inanie! No to si e qko da vqrva6! A i ako vqrva6 v Dqdo Koleda moje da iska6 pove4e ne6ta, bez da se syobrazqvba6 4e your parents sa vsy6tnost belobradiqt starec![]()
Privet na vsi4ki s dupe i minet! Nadqvam se v tozi qk sait da se iznamirat samo gotini horica! Ako ima takiva mojem da si kontatuvame.....Az sym Stefani...I 6te mi e mn priqtno da sre6tna srodni du6i(iima rima
точно така!!! Той Съществува!!!Първоначално написано от пор
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...