- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кога разбрахте,че няма дядо Коледа?
Не помня точно на колко години бях,но помно точно как разбрах...и така...В навечерието на Коледа бях решила да не спя цяла нощ за да вида най-сетне Дядо Коледа
Беше ми много мерак!Чаках чаках....и по едно време гледам майка ми влиза в стаята вади подаръците от най-горния шкаф(който не мога да го стигна,аз си преровях всичко иначе
) и ги слага под елхата.Направо бях едно много ядосано малко човече...обърнах се и заспах,а на сутринта попитах мама къде и е брадата?
Гледаше ме като гръмната...В крайна сметка и разказах как съм останала будна и съм я видяла.Смяхме се много
Даже сега като се присетим хехе
Аз даже пишех писмо на Дядо Коледа и го хвърлях през прозореца(и аз нз защо точно там) хах
то не бяха едни дъъъълги списъци
Ехххх,бяхме млади
П.С. В портмонето си имам изрезка с адреса на Дядо Коледа
Още е останало детското в мен
![]()
Има Дядо Коледа, просто не е идвал до нас, за да ми даде подаръците - родителското тяло го прави вместо него.![]()
Разбрах, че няма дядо Коледа, когато забочнах заедно с мама да си купувам подаръците![]()
ем бате ми го каза като бях малък и ми стана гадно,ама после го преудолях![]()
Еми 5-6-7 годишна да съм била.. помня , че се събирахме няколко приятелски семейства и тогава една приятелка ми каза , че всъщност един от съседите бил Дядо Коледа.. Разучихме малко и остановихме , че има същата хълка като съседа и така беше разобличен..
Не помня да съм била особенно разочарована ..
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
na 5 razbrah ama do 8 se praih na udarena za da pi6a nekfi pisma za da ne mi zemat kfoto ne iskam![]()
Има Дядо Коледа!Но не може да обиколи цялата планета за няколко дена(месеца),затова наще се грижът за неговите задължения
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
mi na okolo 6 kogato na "dqdo koleda " mi padna bradata i vidqh vsu6nost 4e e moq dqdo![]()
![]()
Не си спомням вече.При всички случаи е било докато съм била 2 или 3 група в детската градина.
Подкрепям..Първоначално написано от cherinka
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
На 6 беше голямо разочорование за мен бях малка.И пак я има тръпката че има подаръци под елхата дори да знам че ги оставят родителите
бях на 6, нз, някак си спомням случката. мн с ерадтроих не защото го няма, а защото са ме лъгали и през плач извиках на майка ми "как може да си ме лъгала 6 години?!"
mislq 4e bqh na okolo 5-6 no ne be6e golqma tragediq kato zarbrah 4e nqma no ina4e dokato misleh 4e ima sas sestra mi pisahme pisma i gi ostavqhme na terasata![]()
![]()
![]()
MeGa...MEgA FEN nA ToZi ZVQRRRR
хора няма да повярвате! Сестра ми е на 9 години и твърдо вярва в дядо коледа
ВЧЕРА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На около шест-седем - видях как Дядо Коледа се беше надупил под елхата и старателно изнасяше подаръците от стаята на родителите ми до елхата. И странно ... той доста приличаше на мама![]()
Memento moriendum esse!
xaxa 22% ot horata sq razbraha na 13-19 god 4e nema dedo koleda![]()
Венаги съм знаела, че това е просто измислица, но тайно съм се надявала да е вярно, че има дядо коледа ...... тъпа съм знам
![]()
Има Дядо Коледа!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Както има и Мечо пух и Карабас Барабас![]()
Бях на 5 или 6.В детската градина трябваше Дядо Коледа да ни подарява подаръци...И отиваме ние при него и гледам един мъж с няква накриво сложена брада,червеното палто и отдолу едни дънки и маратонки![]()
Кой по дяволите е Карабас Барабас?Първоначално написано от PR0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()