- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кога разбрахте,че няма дядо Коледа?
Има дядо Мраз, но Коледа нямана 9 разбрах и не ми пукаше
![]()
аз бях около 7 годишна
Ако обичаш някого-пусни го на свобода.Ако той се върне при теб,значи е твой.Ако не се върне,значи никога не е бил...
аз винаги съм си знаела спомням си една слу4ка маика ми ми дава подаръка и вика това дядо коледа ми го даде за теб когато го сре6нах на центъра и аз си викам сега ко става съ6тествува ли или не и после си4ки по4наха да се хилят и тя ми вика "ама маме нали знае6 4е дядо коледа не съ6тествува"![]()
8-10 малко по-голяма приех го нормално бях голяма вече![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аз бях много малка,може би 4-5.Дори незнам откъде съм го разбрала,но го приех спокойно нали пак получавах подаръци.![]()
Аммм..мисля,че бях на 5-6г.- хванах мама да ми слага подаръка под елхата...и оставете другото,каза ми,че тои и го е дал и и е казал да го сложи вместо него..![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Ми към 10 годишна.И много ревах.
Тъпака му с тъпак,мръсен гаден,подъл.
Толкова го обичах,а той напук на всичко реши да не съществува![]()
Не бях кой знае колко малка. 2 клас мисля че разбрах , макар че нашите до 4 продължаваха да ми натякват че има Дядо Коледа....
Много мъчно ми беше.....![]()
![]()
![]()
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
винаги съм знаела че няма
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Когато намерих писмата си в едно чекмедже!Ама си траех 3 години все пак няколко подаръка не сса излишни!
![]()
na 7 i mnogo se razo4arovah. vidqh nad garderoba podaraka, koito mi be6e ostaven pod elhata na drugiq den.
Как ще няма дядо Коледа, имаДаже са доста повече от един :P
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
когато започнах да мисля с главата сина 7-8 не помня вече
![]()
На 6-7 години, а може и по-рано
бях отчаяна и много плаках![]()
3-4 клас![]()
![]()
Не помня кога разбрах, че няма Дядо Коляда. Сигурно е било като съм била на около 4-5 годинки.
Много ми е странно във всички онези "детски" филми по Коледа винаги казват, че няма Дядо Коледа, а уж са за малки деца, които по пътя на логиката вярват в него. Сигурно е доста стресиращо да научиш, че няма белобрад старец, гледайки си един от онези филми в очакване на утрешния ден, когато нереалния-както се оказва-Дядо Мраз ще ти донесе подаръците.
Не съм решила дали ще лъжа децата си за него. От една страна е хубаво да мислят, че съществува човек, който е много добър и радва всички. Това е един вид вяра в доброто.
От друга страна, ако знаят, че това е лъжа ще избегнат болката и ужаса когато разберат, че такова нещо като Дядо Коледа няма. Няма..няма..няма
Няма Дядо Коледа?![]()
mislq che bqh na 8..
[!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]
Nikoga ne sam vqrvala che ima Dqdo Koleda
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Аз не помня кога. То май стана постепено. Смисъл нямаше някои да се изцепи: "Знаеш ли,Дядо Коледа го няма" ... Не помня как разбрах но според мен няма лошо да се лъже за Дядо Коледа. Все пак той е част от детството на доста деца и това им доставя радост покрай Коледа![]()
Abe hora nqkoi 6te mi obqsni li koi e toz dqdo koleda???![]()
![]()
![]()