- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кога разбрахте,че няма дядо Коледа?
вие не вярвате в него защото сте лоши деца и той не ви носи подаръци![]()
![]()
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
На 6 бях. Приех го много добре, щот мама и татко ми казаха, че дори кат го няма пак ше имам подаръци.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
На 5,когато дръпнах брадата на тате и тя падна![]()
Walk go home boy...
mislq 4e beshe kogato bqh na 6-7
bqh na 5.vleznahme s mama v yniversalniq i tq kaza kvoto si izbere6 tva 6e ti e podaruk ot dqdo koleda.i az si izbrah nai golqma kykla i v detskata gradina kazah 4e si znam podaruka i nikoi ne mi povqrva.ama kato go donesaha razkazah vsi4ko na decata mama posle mn sa smq.i vika to taka nie vi kopyvame podaruci puk posle vie na dqdo koleda blagodarite ne e 4estno i tva be6e.
mi mislq da zabavlqvam decata si ama kato vzemat da razsujdavat na 5-6 6e im kaja istinata osven ako baba im ne bude gadna i ne me izprevari![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
lele hora ama kak taka nqma dqdo koeldanqma dqdo koleda?! ami sega koi 6te mi dava pod elhata po 1000 lv a
![]()
ami nz na kolko bqh oba4e postpenno sama osuznavah 4e nqma![]()
![]()
![]()
![]()
ЕдНи мЪъ мРазЯтТ .. вТорИ мЪъ нЕнАвИжДъЪт .. тРетИи нЕ мЪъ тЪрпЯяТ.. аЕ вСиЧкИтЕе КомПлЕкСирАнИи ЗлОобАрИ зНаЯт дЕ дА сИ Го HAврЪъТ !!!
Бях на седем когато разбрах:
Баба ми (майката на баща ми) ми беше звъннала да ме покани на гости у тях и аз между другото тей покрай коледа и казах че съм си подготвила списъка с нещата които искам дядо Коледа да ми донесе и тя ми каза-цитирам:
-Ем,защо си направила такъв списък,че то няма дядо Коледа-той е измислица.
5-7...оба4е,като разбрах,4е няма се ядосах толкова много,4е исках да ритна бащами между краката,а майка ми,исках да и ударя шамар...
![]()
![]()
![]()
![]()
По големия ми брат ме светна по въпроса когато бях на 5.. бях му счупила някакво камионче и той да ми го върне каза че майка и татко ме лъжели че има Дядо Коледа![]()
---Маската прикрива лицето ти...---
---Но не и сърцето ти---
Ми, бях на 5-6. Баба ми го изръси, след като ме светна, че стъпките в снега по стлъбите не са на Дядо Коледа, а на татко, който е слезнал на долния етаж да ми вземе подаръка.![]()
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
амиииииии мисля че като бях 2-ри клас. Мама ми каза че всъщност тя ми купувала подаръците , но въпреки това Дядо Коледа съществува в сърцата на всички. Нещо такова беше. И си спомням че плаках. Не е хубаво да ти отнемат...вярата в нещоа пък сега сестра ми е 2-ри клас и аз едвам се удържам да не й кажа защото много пита
![]()
Има Дядо Коледа!!!
Когато за малко щях да го убия, помислих си че ще краде нещо ... е в последствие се оказа че това е вуйчо ми ... след това вече не исках да убивам Дядо коледа, исках да убия вуйчо си
Който иска от мен това-онова, получвава туй-онуй
още като много мъничка,защото един път видях как мама ми оставя подаръка за Коледа в детската градина,а ни бяха казали,че дядо Коледа ги донасял![]()
5-6 или 7едно момче от детската градина ми каза как да разбера и аз разбрах и останах крайно разочарован
![]()
Craig David-Walking Away
Току що![]()
В момента се моля поне Снежанка да съществува
Ама те джуджетата са я скъсали от секс и сигурно им е издъхнала в ръцете
![]()
![]()
на 8,сестра ми ми каза и аз мислех,че ме лъже,и после майка ми ми каза,че е истина.![]()
![]()
![]()
Още от малка знаех,че нашите купуват подаръците ми и ги дават на "уж Дядо КОледа".Те сами ми казаха, но аз нито съм съжелявала, нито нищо!Между другото аз никога не съм вярвала в тези приказни хора!![]()
когато един дядка преоблечен като дядо коледа му дръпнаха шапката и брадата![]()
Винаги съм на ръба,но никога не падам
На една коледа стоях до елхата цяла нощ и видях как майка ми идва за да сложи подараците (тогава бях на 6) \/