.

Виж резултатите на анкетата: Колко годишни бяхте,когато узнахте,че няма дядо Коледа?

Гласували
52. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Винаги съм знаел (а) ,че не съществува

8 15,38%
  • 5-7

27 51,92%
  • 8-10

6 11,54%
  • Няма дядо Коледа???

11 21,15%
Отговор в тема
Страница 6 от 12 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 284
    Много отдавна знам и нашите знаят, че съм наясно, но ме карат да пиша писма.Явно, за да не забравят

Супер фен
    НЯМА ДЯДО КОЛЕДА ????

немое да ме убедите ПЪК

Град
    Русе
    5-7 и то обеснението от мама беше: "Наистина има такъв дядо, но няма как да обиколи всички деца и за това мама и тати купуват подаръците " ама нали има подаръци и аз съм доволну чувечи :P

аз бях н в предучилищната и даже на коледа имаше един дет се праи на дядо Коледа и аз се опитах да му мана брадата от памук

4-5 .Искаше ми се да вярвам , но продсто не можех да повярвам ,че някакъв дядо лети с шейна и раздава подаръци... и още в първи клас супер много се карах с класа ми "що няма дядо коледа" ,а те всички твърдяха ,че има....баси

Three words.Eight letters.Say them and im yours..

Град
    Pays de la Loire
    Мисля, че бях първи клас Но не бях много разстроена..
    А от ранните ми години...Спомням си, че докато някой ме занимаваше, майка ми звънеше на вратата, подаръците оставяха предварително отвън, и ме лъжеха, че Дядо Коледа ме търси... И се започваше един реееев Не знам защо толкова съм се страхувала Все пак ..подаръци = радост, ама на...

Цитирай Първоначално написано от пор
    Цитирай Първоначално написано от Fucking_Bitch
    Има дядо Коледа
    точно така! важното е да искаш да вярваш. иначе съм стояла будна по цели нощи, за да го чакам. не го видях, просто не е пожелал да ми се покаже... нях.
    i az taka no ina4e razbrah na 10 godinki i ne bqh mn o4arovana no vse pak obojavam koleda i q 4akam s netarpenie!

ми аз бях на 5 брат ми на 7 и той ми каза че наще купуват подараци и тогава спрях да вярвам

Повече от фен
    уфф ми не моа точно да се сетя...обаче си спомням как със страх си чаках подараците беше ме страх от Дядо Коледа ама вече НЕЕЕЕ

Фен
    Град
    Bulgarian Shumen
    Ами някъде в детската градина,където ни караха да пишем писмо на Дядо Коледа за това какъв подарък искаме.И после незнам как,но писмото се е озовало вкъщи И така

И аз разбрах някаде на 5-6 години...хмммм...не ми беше тъжно ,че Дядо Коледа не съществува Спомням си как баба звънеше на вратата,а дядо викаше ХО ХО ХО весела коледа Но пък още пиша писма,защото наште нз какво да ми подарят

vinagi me e samnqvala taq rabota s dqdoto ama 2 pati uspqha da me metnat-nakaraha me da vqrvam v snejanka slojih edno pismo na prozoreca i na dr den go nqmashe i az vzeh che povqrvah
    It would be good if people knew what could happen,before they make a choise..but it's not like that...I want to tell you about angels,but I haven't got time.I got time for 1 thing only-YOU ARE IT [!]

Град
    София
    На 3 години видях как баща ми слага подаръците под елхата и от тогава знам, че той не съществува.

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Ми..на около 4-5 години беше, не помня точно

БебЕтатаа мииии

Град
    in da middle of nowhere
    преди 11 години, когато бях на 6, но все пак все още вярвам

To be lost before you're found, don't mean you're losing.

Re: Кога разбрахте,че няма дядо Коледа?

Цитирай Първоначално написано от gabrielka@a
    Та...колко годишни бяхте,когато разбрахте,че добрия белобрад старец е измислица?Аз май бях на 6....Според вас добре ли е да се лъжат децата,че има дядо Коледа?КОгато имате деца,ще ги лъжете ли,че съществува?
    i az bqh taka mi 6te im kaja kato stanat na moqta vazrast
    Bring me to life...

Град
    At the world's end
    Хах, абе дядо Коледа има, ама не той раздава подаръците. Иначе аз разбрах на около 11-12.
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Град
    Маями
    на 4..бях в деперсия после супер ясно си спомням как се опитаха да ме забаламосат,че брадатия е паднал със шейната и е казал на татко ми да ми да сложи подаръка под елхата..след като ревнах още повече..щото си помислих,че е умрял..казаха,че не можел да мине през комина..щото бил тесен..както и да е..преживях го..

Верно ли няма Дядо Коледа?!?
    Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.

Град
    Изгубено
    Няма дядо коледа ?

O6TE NA 4 GODINKI 6TOTO VIDQH NA6TE KAK SLAGAT PODARAKA POD ELHATA KAKTO I DA E,NE BQH MN RAZO4AROVANA

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Бях на 4-5,когато намерих бебето ми(куклата) в една опакована торбичка,в килера.Беше 03:00/04:00,рано сутринта.Бях с разбити мечти,разплаках се,после отидох и се скарах на мама,а тя да ме заблуди,че съм халюцинирала,и ми подари шоколад.Аз не повярвах,но взех шоколада,естествено.

Хитра бях...

Ами аз бях на 10-11 тогава...и вече като разбрах не е същата коледата ...и не се радвам толкова много...защото тогава се вълнувах че дядо коледа ще идва в къщи и ще мога да го видя...ама аз все още си вярвам...обаче както каза някой той не носи подаръци на децата в бг... ... и не мисля да казвам на децата си че няма дядо коледа...ще ги оставя да се радват на магията до последно...
    OnLy BeCaUsE I DoNt CarE DoeSnT meAn I DoNt UnDeRsTaNd

Mi nqkade na 6 i polvina.
    чiSта проба ragga muффin' и RаSта мЭдiтацIя...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си