- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кога разбрахте,че няма дядо Коледа?
Много отдавна знам и нашите знаят, че съм наясно, но ме карат да пиша писма.Явно, за да не забравят![]()
НЯМА ДЯДО КОЛЕДА ????
немое да ме убедите ПЪК![]()
5-7 и то обеснението от мама беше: "Наистина има такъв дядо, но няма как да обиколи всички деца и за това мама и тати купуват подаръците" ама нали има подаръци и аз съм доволну чувечи :P
аз бях н в предучилищната и даже на коледа имаше един дет се праи на дядо Коледа и аз се опитах да му мана брадата от памук![]()
4-5 .Искаше ми се да вярвам , но продсто не можех да повярвам ,че някакъв дядо лети с шейна и раздава подаръци...и още в първи клас супер много се карах с класа ми "що няма дядо коледа" ,а те всички твърдяха ,че има....баси
![]()
Three words.Eight letters.Say them and im yours..
Мисля, че бях първи класНо не бях много разстроена..
А от ранните ми години...Спомням си, че докато някой ме занимаваше, майка ми звънеше на вратата, подаръците оставяха предварително отвън, и ме лъжеха, че Дядо Коледа ме търси... И се започваше един реееев![]()
Не знам защо толкова съм се страхувала
Все пак ..подаръци = радост, ама на...
![]()
i az takaПървоначално написано от пор
![]()
no ina4e razbrah na 10 godinki i ne bqh mn o4arovana no vse pak obojavam koleda i q 4akam s netarpenie!
ми аз бях на 5 брат ми на 7 и той ми каза че наще купуват подараци и тогава спрях да вярвам![]()
уфф ми не моа точно да се сетя...обаче си спомням как със страх си чаках подарацитебеше ме страх от Дядо Коледа
![]()
ама вече НЕЕЕЕ
![]()
Ами някъде в детската градина,където ни караха да пишем писмо на Дядо Коледа за това какъв подарък искаме.И после незнам как,но писмото се е озовало вкъщиИ така
![]()
И аз разбрах някаде на 5-6 години...хмммм...не ми беше тъжно ,че Дядо Коледа не съществува
Спомням си как баба звънеше на вратата,а дядо викаше ХО ХО ХО весела коледа
Но пък още пиша писма,защото наште нз какво да ми подарят
![]()
vinagi me e samnqvala taq rabota s dqdoto![]()
![]()
ama 2 pati uspqha da me metnat-nakaraha me da vqrvam v snejanka
![]()
![]()
slojih edno pismo na prozoreca i na dr den go nqmashe i az vzeh che povqrvah
![]()
![]()
![]()
It would be good if people knew what could happen,before they make a choise..but it's not like that...I want to tell you about angels,but I haven't got time.I got time for 1 thing only-YOU ARE IT [!]
На 3 години видях как баща ми слага подаръците под елхата и от тогава знам, че той не съществува.
Ми..на около 4-5 години беше, не помня точно![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
преди 11 години, когато бях на 6, но все пак все още вярвам![]()
To be lost before you're found, don't mean you're losing.
i az bqh taka mi 6te im kaja kato stanat na moqta vazrastПървоначално написано от gabrielka@a
Bring me to life...
Хах, абе дядо Коледа има, ама не той раздава подаръците. Иначе аз разбрах на около 11-12.
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
на 4..бях в деперсия послесупер ясно си спомням как се опитаха да ме забаламосат,че брадатия е паднал със шейната и е казал на татко ми да ми да сложи подаръка под елхата..след като ревнах още повече..щото си помислих,че е умрял..казаха,че не можел да мине през комина..щото бил тесен..както и да е..преживях го..
Верно ли няма Дядо Коледа?!?![]()
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
Няма дядо коледа ?![]()
O6TE NA 4 GODINKI 6TOTO VIDQH NA6TE KAK SLAGAT PODARAKA POD ELHATA![]()
![]()
KAKTO I DA E,NE BQH MN RAZO4AROVANA
![]()
![]()
![]()
Бях на 4-5,когато намерих бебето ми(куклата) в една опакована торбичка,в килера.Беше 03:00/04:00,рано сутринта.Бях с разбити мечти,разплаках се,после отидох и се скарах на мама,а тя да ме заблуди,че съм халюцинирала,и ми подари шоколад.Аз не повярвах,но взех шоколада,естествено.
Хитра бях...![]()
Ами аз бях на 10-11 тогава...и вече като разбрах не е същата коледата ...и не се радвам толкова много...защото тогава се вълнувах че дядо коледа ще идва в къщи и ще мога да го видя...ама аз все още си вярвам...обаче както каза някой той не носи подаръци на децата в бг...... и не мисля да казвам на децата си че няма дядо коледа...ще ги оставя да се радват на магията до последно...
![]()
OnLy BeCaUsE I DoNt CarE DoeSnT meAn I DoNt UnDeRsTaNd
Mi nqkade na 6 i polvina.![]()
чiSта проба ragga muффin' и RаSта мЭдiтацIя...