- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кога разбрахте,че няма дядо Коледа?
Винаги съм знаела че няма дядо коледа...
Обичам само един човек и това съм аз.
Абеее как може така да хулите добрия белобрад старец![]()
Той СЪЩЕСТВУВАААА!!!!!!!!
![]()
na 6 6tot na si4ki ni podariha nekvi 6ibani puzeli vmesto tova koeto iskahme da gi eba![]()
![]()
![]()
![]()
дядо коледа има и ще продължава да има докато има хора които да вярват в магията на коледата![]()
Незнам какво искам но знам как да го постигна
Дядо Коледа има!
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
mi razbrah 4e nqma dqdo koleda kogato bqh na okolo 6- 7godinki, togava stanah snejanka![]()
Ами честно казано никога не съм се замисляла дали има дядо. Е , наистина беше малко подозрително, когато чичо ми винаги отвиваше до тоалетната, когато идваше дядо Коледа, и се връщаше след 1 час![]()
Don't worry, be happy!
Никога не съм вярвала![]()
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
Беше доста брутално... В детската градина на 5 или 6 години. Нашите явно ми бяха купили подарък, но като ме заведоха на детска градина и нямаха време да го оставят, та ми дадоха аз да си го пусна в чувала... После бях бая учудена като видях, че дядо Коледа ми дава същия пакет след няколко часа. После помня, че разгледах старите снимки и установих, че той има като обувките на парнажията![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
ами 1ви клас да съм бил, но не съм плакал много, не го бях виждал нито един път и...![]()
Когато трябваше "да дойде" Дядо Коледа, майка ми ме водеше в другата стая, като през това време баща ми слагаше подаръка под елхата.Когато се върнех, казваха че бил заминал.Не че им вярвах, ама аре..![]()
![]()
Не е важно къде си, важното е да си там.
![]()
![]()
![]()
абе то верно ли нямало дядо коледа ,,,,![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
скоро ... даже направих опит за самоубийство![]()
Като гледам доста късно. Може би около 9-10.![]()
Явно нашите добре са криели подаръците и добре са си играели ролите. Но след като разбрах спрях да се радвам на Коледата. И сега мноо мноо не и се кефя. Ми то напрактика е като всеки един нормален рожден ден, имен ден, годишнина... Какво му е по-различното?!Освен християнския мотив, разбира се.
Бях към 7-8, когато видях леля ми как изважда подаръците от един шкаф и ги слага под елхата...![]()
Who da fak is Дядо Коледа? Дядо Мраз > АЛЛ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз вярвам в дядо коледа, той ми носи подаръци на коледа.. нз на вас кой ви носи ако няма дядо коледа...!!!
The Spark
Аз разбрах някъде на 8 год. И то как: една съученичка има рожден ден на 24 декември (когато идва Дядо Коледа) и ме покани на РД си и вече майка ми идва да ме взима защото празнувахме у тях и докато се обувахме майка й казва на мойта че не можело хем рожден ден, хем Дядо Коледа. Та оттам разбрах.![]()
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
Ми на около 5... Един приятел ми казаА аз упорито спорех, че има... (ето от къде съм започнала да споря за всяко нещо
) Спорихме мнооого дълго, той ми каза, че родители му са му казали, че няма (той е с 2 год. по - голям от мен) И аз се разплаках, и казах на мама да му каже, че има... и отклониха темата... После в детската градина пак повярвах в Дядо Коледа... и после майка ми и баща ми ми го казаха
, защото чух една от майките да казва, че НЯМА... попитах ги, и те ми казаха, че няма
Но до ден днешен си вярвам, че има \
/
еlsy![]()