- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кога разбрахте,че няма дядо Коледа?
Когато видях че мама оставя куклата под елхатаоколо 6-7 годинша бях
Ами нз 4-5 когато мама и татко ми казаха да дръпна брадата на дядо коледа! И под нея се криеше симпатичния пазач на детската градина! Ама не се разочаровах много!![]()
oshte ot malka ne vqrvamshteshe da e qko ako imashe
ama nqma
![]()
![]()
a kak sum razbrala ?! mi ne pomnq
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
аз разбрах на 7 години ама да си призная предпочитам да вярвах още сега за мен коледа е мн скучнаПървоначално написано от gabrielka@a
исками се все още да вярвам и според мене трябва да се казва на децата че има дядо коледа иначе всичко е безсмислено а и когато вярваш в дядо коледа имаш мн приятно коледно настроение
![]()
O със сигурност съм била на по малко от 5, може би 4 (тъй като от малка съм доста приказлива и съм си разбирала всичко). Един ден просто си лежахме с баба ми и гледахме телевизия, когато аз я попитах какво ще и донесе дядо коледа, тя ми каза, че дядо коледа не съществува. Аз отговорих нещо от рода на: така си и знаехи после един приятел на баща ми се беше облякъл като дядо коледа за да ме убеди в противното. и аз като добро дете седнах в скута му, той ми даде подарък аз отидах да си го оставя на масата и му свалих шапката и брадата. След което последва: Чичо светльо ти смяташе, че аз не те познавам ли
![]()
na mama edna kolejka neinata plemenica kato 4ue za dqdo koleda i plache ot strahi te samo q zaplashvat 4e shte vikne dqdo koleda ako ne slusha i bednata nadava rev
mn sum se smqla
golqma sladuranka
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
nqkade na 5
az znam 4e nqma Dqdo Koleda, no po praznicite kogato davat takiva filmi za nego mi se 6te da go ima. Ne se ebavaite vseki obi4a podaracite.
Голям размер на картинката! /machoka/
Сигурно 1-2 клас не си спомням точно, но явно съм можела да чета, защото намерих едно от писмата ми до Дядо Коледа скрито зад една закачалка в гаража.. и разбрах каква е работата, но не бях много разочарована.
била съм малка и не помня![]()
someone else...
нашите правеха опити да ме убедят, че съществува, ама аз никога май не съм вярвал в такива неща..може би официално се отказа, когато бях на 5-6...
не помня
![]()
някаде 4 клас![]()
Аз пък още си вярвам в Дядо Коледа![]()
![]()
![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
Мисля че на 5 или 6 ама и преди да ми кажат си мислех че няма почти никога не съм вярвала
на 3 или 4 макс..щот не си спомням някога да съм вярвала![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
никога не съм вярвала,следователно никога не е съществувал .. ама името Дядо Мраз повече ме радва. ^^
baD GirLs nEEd love to0 ..
Аз бях на 8 когато разбрах...беше ми много кофти в началото ама свикнах вече
...ЛюБоВ-Тя рАНяВа.РаЗпИлЯВа СъРцЕтО,РаЗтОпЯВа,Тя е аД ПоД НеБеТо....