.

Виж резултатите на анкетата: Колко годишни бяхте,когато узнахте,че няма дядо Коледа?

Гласували
52. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Винаги съм знаел (а) ,че не съществува

8 15,38%
  • 5-7

27 51,92%
  • 8-10

6 11,54%
  • Няма дядо Коледа???

11 21,15%
Отговор в тема
Страница 8 от 12 ПървиПърви ... 456789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 284

Hybrid View

Град
    Плутон
    Когато видях че мама оставя куклата под елхата около 6-7 годинша бях

Ами нз 4-5 когато мама и татко ми казаха да дръпна брадата на дядо коледа! И под нея се криеше симпатичния пазач на детската градина! Ама не се разочаровах много!

oshte ot malka ne vqrvam shteshe da e qko ako imashe ama nqma a kak sum razbrala ?! mi ne pomnq
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Аз на 11

Re: Кога разбрахте,че няма дядо Коледа?

Цитирай Първоначално написано от gabrielka@a
    Та...колко годишни бяхте,когато разбрахте,че добрия белобрад старец е измислица?Аз май бях на 6....Според вас добре ли е да се лъжат децата,че има дядо Коледа?КОгато имате деца,ще ги лъжете ли,че съществува?
    аз разбрах на 7 години ама да си призная предпочитам да вярвах още сега за мен коледа е мн скучна исками се все още да вярвам и според мене трябва да се казва на децата че има дядо коледа иначе всичко е безсмислено а и когато вярваш в дядо коледа имаш мн приятно коледно настроение

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    O със сигурност съм била на по малко от 5, може би 4 (тъй като от малка съм доста приказлива и съм си разбирала всичко). Един ден просто си лежахме с баба ми и гледахме телевизия, когато аз я попитах какво ще и донесе дядо коледа, тя ми каза, че дядо коледа не съществува. Аз отговорих нещо от рода на: така си и знаех и после един приятел на баща ми се беше облякъл като дядо коледа за да ме убеди в противното. и аз като добро дете седнах в скута му, той ми даде подарък аз отидах да си го оставя на масата и му свалих шапката и брадата. След което последва: Чичо светльо ти смяташе, че аз не те познавам ли

na mama edna kolejka neinata plemenica kato 4ue za dqdo koleda i plache ot strah i te samo q zaplashvat 4e shte vikne dqdo koleda ako ne slusha i bednata nadava rev mn sum se smqla golqma sladuranka
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    Л о В е Ч
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    някъде на 6 и аз...еми от една страна не е хубаво,но пък така децата се радват и очакват подаръци иначе не го приемат толкова тежко,че няма...май
    Съгласна съм.Само дето аз разбрах че няма когато бях на 4.Дръпнах брадата на "Дядо Коледа" и ся оказа че беше една от учителките в градината

Еми.. в 3 клас, когато си намерих подаръка скрит в шкафа зад една възглавница ( предполагаше се, че не мога да стигна толкова високо.. ама аз си взех стола )
    The art of love is not to let your heart get broken!

5-7

az znam 4e nqma Dqdo Koleda, no po praznicite kogato davat takiva filmi za nego mi se 6te da go ima. Ne se ebavaite vseki obi4a podaracite.
    Голям размер на картинката! /machoka/

На 7. Когато научих бях мн разочарована

Сигурно 1-2 клас не си спомням точно, но явно съм можела да чета, защото намерих едно от писмата ми до Дядо Коледа скрито зад една закачалка в гаража.. и разбрах каква е работата, но не бях много разочарована.

Град
    In Devil's Castle
    била съм малка и не помня
    someone else...

Голям фен Аватара на asasfdf
    нашите правеха опити да ме убедят, че съществува, ама аз никога май не съм вярвал в такива неща..може би официално се отказа, когато бях на 5-6...

Голям фен
    не помня

някаде 4 клас

Аз пък още си вярвам в Дядо Коледа
    I still get lost in your eyes
    And it seems like I can't live a day without you
    Closing my eyes till you chase my thoughts away
    To a place where I am blinded by the light but it's not right

Цитирай Първоначално написано от пор
    Цитирай Първоначално написано от Fucking_Bitch
    Има дядо Коледа
    точно така! важното е да искаш да вярваш. иначе съм стояла будна по цели нощи, за да го чакам. не го видях, просто не е пожелал да ми се покаже... нях.

Мисля че на 5 или 6 ама и преди да ми кажат си мислех че няма почти никога не съм вярвала

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    на 3 или 4 макс..щот не си спомням някога да съм вярвала
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    живея в мой си свят..където съм си истинска :)
    никога не съм вярвала,следователно никога не е съществувал .. ама името Дядо Мраз повече ме радва. ^^
    baD GirLs nEEd love to0 ..

Аз бях на 8 когато разбрах...беше ми много кофти в началото ама свикнах вече
    ...ЛюБоВ-Тя рАНяВа.РаЗпИлЯВа СъРцЕтО,РаЗтОпЯВа,Тя е аД ПоД НеБеТо....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си