- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, запомнете - само свирката спира времето!
Свирката е невероятно нещо което мъжът е измислил за времето когато жената е в цикъл...други мнения относно свирките има ли ?
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
много комунистическо звучи ..Първоначално написано от mi6enceto
![]()
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Кога ше ми врътнете свирка?![]()
da taka e !!!!
абе съгласна съм че свирката е нещо страхотно и за момчето и за момичето, ама аз лично докато съм в цикъл нямам никакво ама никакво желание да правя свирки..не е от егоистична гледна точка, че мен няма да ме лижат, а просто като съм на червено вобще не мисля за такива работи..нз може и странно да звучи за някой![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
=D>
Напълно съм съгласна.Некакво кофти ми е,неудобно ми е,където и да съм и само нервнича.Първоначално написано от Butterfly^
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
Бе по време на цикъл освен че искам да набия някого нищо не ми се прави....иначе нищо против свирките, даже съм за- щом доставя удоволствие значи няма проблеми.
половината от тея тук не са виждали цици бе....
no respect
хахахПървоначално написано от exploitedteen
Верно бе... на колко годинки сте, че въртите свирки... не, че е нещо лошо и аз се кефя да ми духат, но все пак...
![]()
![]()
Хехехехе
само ей така за информация![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
мен ме избива направо на агресия през този преиод..най- много резултатът да е отхапан ПешоПървоначално написано от Mishity
![]()
Admin-Coki:
недей бе,те са про-е-бали света вече бе!
Първоначално написано от kuber
на 18 съм и...все пак е TEEN форум ако не се лъжа..кво искаш някви 30 годишни сФиркаджийки ли да влизат..
Admin-Coki:
и аз сам на 18!
=D> =D>Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
30 годишни? Опазил ни господ...Първоначално написано от Butterfly^
Не бе стана ми лубопитно, на колко ли годинки са тия изкусни музкантки![]()
![]()
Ами свирките са мн хубаво нещо =D> Моя приятел много често свършва само от свирки![]()
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Аз искам да удволетворя по този начин приятеля си, когато съм на червено, но той не желае, защото няма да задоволи мен. така, че не му правя нищо, когато съм неразположена.
pRiatelq ti e ne6tasnik, milo. Da ti svar6i samo ot svirki, basi ednominutkoto.Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Az sum na 18 godini i nqmam ni6to protiv svirkite neznam kakvo stranno ima v tva svirki da praq![]()
Говориш глупости.Първоначално написано от Анонимко
Възможно ли е да бъде по-красиво?