Ха..ми моите цици не са големи нося 75 Б обаче си ги харесвам...щото се старая да ги поддържам стегнати,пък каквото ми е дал господ ще си го нося такова.И като всяко момиче ми се иска да имам по=голям бюст, но съм на мнение че прекаленото е грозно!Но да ен забравяме, че никой не си избира тялотоПървоначално написано от Анонимко
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Не ме радват големи гърди. Като четох...гадна работ![]()
Има жени с малки гърди, има и деца с огромни цомбища
Супер...значи плоските пак сме на модаПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Не казвам че си несъразмерна ма тааа 110 гръдна за момаПървоначално написано от Barbie
![]()
Иначе колко си висока
Първоначално написано от RhytmiX
Хах много си е нормално даже на 13 години да има такъв бюст.Аз като бях на 13 носех 70-75С, а като станах на 14 проносих D.От тогава си нося 75D.Дори 75 сякаш ми е малко голямо, но аз 75D трудно си намирам да не говорим за 70D :).
А тези, които казват, че гръдната и обиколка е малка за чашка D са с грешка.Може да има по-тесен гръб .. и от там да идва всичко.Не е задължително грудната ти обиколка да е 110, за да носиш чашка D.
166-7...Първоначално написано от Shmatko
тва трябва да са егаси бомбитеПървоначално написано от гого
![]()
I'm not afraid of death. I just don't want to be there when it happens.
Аз не обичам големи цици. Не ми харесва да са големи, нито малки. ТРябва да са средни, а формата им е много много по-важна. Също и тожа доколко са стегнати.
dosta grozno e spored men.....mom4etata est 4e she se kefqt....![]()
i az sum na towa mnenie.Първоначално написано от Анонимко
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Хм .. големи цици ходят на някои жени в зависимост от тяхната фигура.Аз си мисля, че моите си ми ходят .. ако не вярвате пращам снимка :)
az sym na 13 - po4ti 14 i grydnata mi obikolka e 95-6 nqkyde i nosq 4a6ka C...Първоначално написано от Barbie
Няма начин гърдната й обиколка да е 95 см и да е чашка Д освена ако няма адски малка фигура и гръдният й кош е много малък. Не ми се вярва обаче, защото ако сега е малък, то в последствие ще порасне много, за да държи тези гърди... а и не ми се вярва да е мн хубаво... и пак казвам не може да е чашка Д и обиколката й да е 95 см... трябва да надвишава поне 100, за да е тази чашка
Абе тия мутанти...леле направо... Минавам покрай некфи 4 клас по-високи от мене... Пък брат ми ходи с неква 5 клас... сиг Д носи... к*рва... ПА в лицето е некфо бебе... ох грозно е така... На некви малки и некви цицорести... :Х
Вие на хероин ли сте бе?
Първоначално написано от v!k!tYyY
![]()
![]()
Нее, нЕма такъв смЕх!
Как, прощавай, размерът на сутиена е свързан със сексуалните навици на въпросната петокласничка?!![]()
Ми не... Въпроса е че не се изразих правилноПървоначално написано от Barbie
![]()
Щото тя наистина е с такава... Нормално ли е да го прави с 5-6 пъти на седмица ?!? И да не забравяме че е 5 клас...
Иначе нямам интерес да обиждам хората с голям бюст... защото и моят е такъв![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Е не сме виновни ние, че растем такива. На мен ми е много странно... ей така както миналата година почти нямаше момиче, което да има гърди сред моите връснички така тая година( в средата на годината) като им пораснаха. Аз винаги съм имала и растяха бавно, като бях малка, бях малко по-пълничка, но пораствайки се издължих, отслбнах, а гърдите ми повече пораснаха и доста момчета ме харесват, а за другите момичета момчетат си обеснява, че ходят с подплънки. и май е така. Никоя от тях не слага сутиен, който не е с твърда чашка, твърдата чапка повдига и уголемява бюста, дори да няма подплънки, тъй че повечето от момичетата имат големи гърди, не защото има нещо истинско в сутиените им, а защото имат подплънки. По-свободни времена, никакви разбирания за живота, никакви идеали в него - поколени имащо хем всичко, хем нищо. Всичко в материално отношение, но духовно не носим нищо, малко са нормалните...
Какъв философски поглед над живота. Тия заключения от факта, че момиче на 14 има гръдна обиколка 95см, ли ги извади? Впечатляващо, наистина.Първоначално написано от ... ... ...
И какво против сутиените с твърди чашки имаме? Че това е велико човешко изобретение!![]()
Първоначално написано от ХодещСъвет
Дай скайп или icq ;)
ako vidq takova momiche .. to sig sha e egati svinqta .. i cicite sa i ot slanina
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
А, прощавай, бюста от каква точно тъкан, викаш, според теб, е изграден?Първоначално написано от InvaiDeR
![]()
ПРИ ГРЪДНА 95-6 E ЗА "Ц "А НЕ ЗА "Д"..МАДАМАТА ЯВНО НОСИ ПО-ГОЛЕМИ СУТИЕНИ![]()
![]()
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
I kva e taq tema???kakav i e smisala ne moga da razberadali 6te se izkefim na momi4e s golqm bust.........xaxa mi 4esno kazano az sam momi4e i ne se zaglejdam mn mn osven po moite si
puk predpolagam 4e mom4etata se kefqt na sredno golemi i stegnati....tva e moito mnenie
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
abe na men mi e mn gadno da vidq momi4e sys mnogo golqm biust i nz myjete kvo mu haresvat. za tva malki momi4eta s golqm biust e ujasno.az v4era vidqh edno takova na 13 mislq 4e e i be6e s nqkav ogvomen biust.ujasno e!!!![]()
айде айде , глупости говорите , няма момиче , което да не иска да има големи цици ,а тези които искат и нямат пискат , че си харесвали техните бюстове , моята гръдна обиколка е 92 см и съм на 17 години и няма някой досега , който да е казал че не му харесва ...