.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 94

Тема: ЦИЦИ

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Тва че някой имат големи цици е супер яко.А тези дето викат че е грозно са едни големи и шибани завистнички.
    Ха..ми моите цици не са големи нося 75 Б обаче си ги харесвам...щото се старая да ги поддържам стегнати,пък каквото ми е дал господ ще си го нося такова.И като всяко момиче ми се иска да имам по=голям бюст, но съм на мнение че прекаленото е грозно!Но да ен забравяме, че никой не си избира тялото
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Не ме радват големи гърди. Като четох...гадна работ
    Има жени с малки гърди, има и деца с огромни цомбища

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Не ме радват големи гърди. Като четох...гадна работ
    Има жени с малки гърди, има и деца с огромни цомбища
    Супер...значи плоските пак сме на мода
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Shmatko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Цитирай Първоначално написано от Shmatko
    Ти си огромна ве!
    Всъщност съм съвсем нормална и съразмерна...
    Не казвам че си несъразмерна ма тааа 110 гръдна за мома
    Иначе колко си висока

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от RhytmiX
    Awe si4ko e mutant nqma spor..ne e normalno na 13 godini s takiva gurdi..poberteta q e hvanal na 9 godini sigurno..imam 1 susedka deto to4no na 9 e vlezla v puberteta i na 12 be6e 1,8 m. i kum 75 kila :smt005 :smt017 :smt005

Хах много си е нормално даже на 13 години да има такъв бюст.Аз като бях на 13 носех 70-75С, а като станах на 14 проносих D.От тогава си нося 75D.Дори 75 сякаш ми е малко голямо, но аз 75D трудно си намирам да не говорим за 70D :).
    А тези, които казват, че гръдната и обиколка е малка за чашка D са с грешка.Може да има по-тесен гръб .. и от там да идва всичко.Не е задължително грудната ти обиколка да е 110, за да носиш чашка D.

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от Shmatko
    Не казвам че си несъразмерна ма тааа 110 гръдна за мома
    Иначе колко си висока
    166-7...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Хм .. всеки си е различен. И това дали гърдите ти ходят, зависи от телосложението ти.
    За мен споменатият горе размер е голям и нехубав. Но за всеки влак си има пътници. Споки ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Re: ЦИЦИ

Цитирай Първоначално написано от гого
    Абе според вас нормално ли е момиче на 13-14 години да носи сутиен с чашка 75D. И ако видите такова момиче ще му се изкефите или напротив точно обратното
    тва трябва да са егаси бомбите
    I'm not afraid of death. I just don't want to be there when it happens.

Guest
    Аз не обичам големи цици. Не ми харесва да са големи, нито малки. ТРябва да са средни, а формата им е много много по-важна. Също и тожа доколко са стегнати.

dosta grozno e spored men.....mom4etata est 4e she se kefqt....

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Аз съм момиче и знам , че е МНОГО !
    Ама сутиени с подплънки ли носи ??
    Пф, много много е.
    На мен не ми харесват такива цицорести. Грозно е.
    Най-хубави са средни и стегнати не некфи малки или пък големи и увиснали
    i az sum na towa mnenie.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    У нас

Хм .. големи цици ходят на някои жени в зависимост от тяхната фигура.Аз си мисля, че моите си ми ходят .. ако не вярвате пращам снимка :)

гоSт
    Guest
    Зависи от телосложението на девойката. На 14 е малко мъненка за такъв бюст де...ама се е развила по-рано. Аз нося чашка D и гръдната ми обиколка е 105-106...Та това 93-5 може би е за чашка C...Но като се замисля, към 15 годишна и моите гърди са били някъде толкова големи...

И как ни питаш дали е естетично. Ако ти си носителката на въпросните прелести, погледни се в огледалото и прецени сама. Аз лично харесвам гърдите си точно такива, каквито са. Съветвам те и ти да не им намираш несъществуващи кусури, понеже тъй или иначе не можеш да ги промениш (пък и какво се оплакваш - едрият бюст си е признак на женственост.)

Edit: Уфф, прощавай, чак сега ти загледах ника. Май не си момиче.
    az sym na 13 - po4ti 14 i grydnata mi obikolka e 95-6 nqkyde i nosq 4a6ka C...
    Няма начин гърдната й обиколка да е 95 см и да е чашка Д освена ако няма адски малка фигура и гръдният й кош е много малък. Не ми се вярва обаче, защото ако сега е малък, то в последствие ще порасне много, за да държи тези гърди... а и не ми се вярва да е мн хубаво... и пак казвам не може да е чашка Д и обиколката й да е 95 см... трябва да надвишава поне 100, за да е тази чашка

Град
    София
    Абе тия мутанти... леле направо... Минавам покрай некфи 4 клас по-високи от мене... Пък брат ми ходи с неква 5 клас... сиг Д носи... к*рва... ПА в лицето е некфо бебе... ох грозно е така... На некви малки и некви цицорести... :Х
    Вие на хероин ли сте бе?

Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Пък брат ми ходи с неква 5 клас... сиг Д носи... к*рва... :Х
    Нее, нЕма такъв смЕх!

Как, прощавай, размерът на сутиена е свързан със сексуалните навици на въпросната петокласничка?!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Пък брат ми ходи с неква 5 клас... сиг Д носи... к*рва... :Х
    Нее, нЕма такъв смЕх!

Как, прощавай, размерът на сутиена е свързан със сексуалните навици на въпросната петокласничка?!
    Ми не... Въпроса е че не се изразих правилно
    Щото тя наистина е с такава... Нормално ли е да го прави с 5-6 пъти на седмица ?!? И да не забравяме че е 5 клас...
    Иначе нямам интерес да обиждам хората с голям бюст... защото и моят е такъв
    Вие на хероин ли сте бе?

... ... ...
    Guest
    Е не сме виновни ние, че растем такива. На мен ми е много странно... ей така както миналата година почти нямаше момиче, което да има гърди сред моите връснички така тая година( в средата на годината) като им пораснаха . Аз винаги съм имала и растяха бавно, като бях малка, бях малко по-пълничка, но пораствайки се издължих, отслбнах, а гърдите ми повече пораснаха и доста момчета ме харесват, а за другите момичета момчетат си обеснява, че ходят с подплънки. и май е така. Никоя от тях не слага сутиен, който не е с твърда чашка, твърдата чапка повдига и уголемява бюста, дори да няма подплънки, тъй че повечето от момичетата имат големи гърди, не защото има нещо истинско в сутиените им, а защото имат подплънки. По-свободни времена, никакви разбирания за живота, никакви идеали в него - поколени имащо хем всичко, хем нищо. Всичко в материално отношение, но духовно не носим нищо, малко са нормалните...

Цитирай Първоначално написано от ... ... ...
    По-свободни времена, никакви разбирания за живота, никакви идеали в него - поколени имащо хем всичко, хем нищо. Всичко в материално отношение, но духовно не носим нищо, малко са нормалните...
    Какъв философски поглед над живота. Тия заключения от факта, че момиче на 14 има гръдна обиколка 95см, ли ги извади? Впечатляващо, наистина.

И какво против сутиените с твърди чашки имаме? Че това е велико човешко изобретение!

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    Цитирай Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy

Хм .. големи цици ходят на някои жени в зависимост от тяхната фигура.Аз си мисля, че моите си ми ходят .. ако не вярвате пращам снимка :)
    даваи како :)

Дай скайп или icq ;)

ako vidq takova momiche .. to sig sha e egati svinqta .. i cicite sa i ot slanina
    Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.

Цитирай Първоначално написано от InvaiDeR
    ako vidq takova momiche .. to sig sha e egati svinqta .. i cicite sa i ot slanina
    А, прощавай, бюста от каква точно тъкан, викаш, според теб, е изграден?

ПРИ ГРЪДНА 95-6 E ЗА "Ц "А НЕ ЗА "Д"..МАДАМАТА ЯВНО НОСИ ПО-ГОЛЕМИ СУТИЕНИ
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

I kva e taq tema???kakav i e smisala ne moga da razbera dali 6te se izkefim na momi4e s golqm bust.........xaxa mi 4esno kazano az sam momi4e i ne se zaglejdam mn mn osven po moite si puk predpolagam 4e mom4etata se kefqt na sredno golemi i stegnati....tva e moito mnenie
    Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....

abe na men mi e mn gadno da vidq momi4e sys mnogo golqm biust i nz myjete kvo mu haresvat. za tva malki momi4eta s golqm biust e ujasno.az v4era vidqh edno takova na 13 mislq 4e e i be6e s nqkav ogvomen biust.ujasno e!!!

Love_Above_tHE_OCeAN
    Guest
    айде айде , глупости говорите , няма момиче , което да не иска да има големи цици ,а тези които искат и нямат пискат , че си харесвали техните бюстове , моята гръдна обиколка е 92 см и съм на 17 години и няма някой досега , който да е казал че не му харесва ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си