.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 94

Тема: ЦИЦИ

Фен
    Град
    City of Sofia
    Тези цици ще и изкривят гърба бе
    Bring it! What?
    We right here
    We're not goin anywhere
    We right here
    This is ours and we don't share
    We right here
    Bring your crew cuz we don't care
    We right here
    Uh, uh, uh

Голям фен
    Град
    София
    цииицииии
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    И аз съм почти на 17 и гръдната ми е 93,но със сигурност не нося чашка D,дано не стигам чак до там,щото аз и сега искам да са ми малко по-малки...

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Купи си малко хелий и обиколи света
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от PoLiToOo
    ПРИ ГРЪДНА 95-6 E ЗА "Ц "А НЕ ЗА "Д"..МАДАМАТА ЯВНО НОСИ ПО-ГОЛЕМИ СУТИЕНИ :smt005 :smt005 :smt005

Хм .. аз мога да поспоря ... както казах и в предишното си мнение гръдната обиколка включва и гърба.Ако мацката е с по-тесен гръб и с по-големи цици ?! Трябва да носи чашка С, защото гръдната и обиколка не е за D?! Я стига глупости ...
    P.S. Бахти като сте с малки цици или като завиждате не пишете ВЕ...

Супер фен
    Ae az s1m s ogromni cici i vsi4ko si e normalno e haha ko mu e nenormalnoto?
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Моите цици пък са малки. :P
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Ae az s1m s ogromni cici i vsi4ko si e normalno e haha ko mu e nenormalnoto? :D

ХАхахахахах!
    Какво разбираш под огромни цици?!Чашка В?!Хахахах о боже ...
    Между другото не че искам да те обидя, но си типичен пример за днешните 12-13 годишни пишлемета.Духаш от 12 годишна, ебеш се от 12 и половина, а на 13 вече си с огромни цици.Т'ва, че се хвалиш само показва в действителност, че не ти е ясно, че половия ти живот трябва да си е само за теб, а не да го разгласяваш.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Аз пък започвам да си мисля, че malkoto_sladur4e баснословно ни лъже и нарочно си изгражда такъв курвенски образ. И после ни се смее да глупостите.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Я се осъзнайте малко!Това,че една жена има гръдна обиколка 100 не я задължава да носи чашка Д,тя може да е дебела и да е плоска имам познати,които са така.От друга страна това,че една жена има обиколка 93 не означава,че е за чашка Ц,може да има голяма гръд и слабо телосложение.Напълно е възможно,друг е в-са,че ще я изкриват от болежки,но природа,или лекарска намеса!
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Град
    v nai tamnoto agal4e na ada tretiq kazan ot lqvo
    nqmah nervi da pro4eta si4ki mneniq no 6te kaja 4e 1-vo ne e zadaljitelno da ssi navlqzal v puberteta rano za da ima6 golqm byust na 14 (li4enprimer do kraq na 5-ti klas bqg ploska i za edna godina ot A stignah do 4a6ka C) 2-ro ne moje da ima gradna obikolka 95 i da nosi 4a6ka D moqta e 104 v momenta predi be6e 102 i do skoro samo C noseh... ot 1 mesec sam na D po razbiraemi pri4ini 3-to prestanete s tova golemi i uvisnali ne e zadaljitelno! stiga ste kompleksirali momi4etata. li4no az smqtam 4e po kompleksirani sa momi4etata s golqm byust za6toto imenno takiva kato vas im kazvat mi mn sa ti golemi... au ma maite sa malki i sa po hubavi pak majete nz kvi si haresvali. i osven tova ne e tolkova stranno da vidi6 momi4e s golqm byust ima gi mnogo i to po 4esto malki sega kato se zamislq v na6eto u4ili6te 4-toklasni4kite se razvivat v pati po barzo ot kolkoto nie na tqhnata vazrast za inaformaciq na 15 t.e. 9-ti klas

Ло, права си, обаче моята е около 90 и не съм пълно Ц...а не съм с голям гръден кош или гръб...ако момичето е прекалено хърбаво, би могла чашката да бъде и Д, но това е вече ненормално...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Ло, права си, обаче моята е около 90 и не съм пълно Ц...а не съм с голям гръден кош или гръб...ако момичето е прекалено хърбаво, би могла чашката да бъде и Д, но това е вече ненормално...
    nqma kak moqta podgradna obikolka e 72 i az sam harbava ama ne moje da e D po nikoi na4in gledala sam tablicata s ramerite minimuma e 98 gradna za nai-malkoto D

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    nqma kak moqta podgradna obikolka e 72 i az sam harbava ama ne moje da e D po nikoi na4in gledala sam tablicata s ramerite minimuma e 98 gradna za nai-malkoto D

Тез таблици да не ги е писала някоя твоя съученичка?!Моята гръдна обикола е 96-7 и нося D и мога да ти кажа, че дори са ми ... леко малки ... не са ми увиснали циците ... не ми стигат до кръста както си мислят повечето с малки циценца.А относно т'ва к'во ги влече мъжете - всеки мъж има различни предпочитания.
    Както казах и в един от предните си постове 75D ми е е широко .. не като чашка, а като обиколка.Не съм няква кльощава, просто си ми е мъничък гърба.
    Ае спрете с тия глупости обиколка 96 за С!Искате да ми кажете, че една 100кг жена с гръб като на щангист /гръдна обиколка 120-130 трябва да носи чашка D?!?!/.

ujass
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Кола без спирачки, мъж без пари и жена бяз гърди... ...то не е работа бе ! =D>

Любопитен факт! Както за всяко нещо си има най-подходящ размер така и за жените има. Иследвания показват, че най добрите размери за една женска фигура са 90/60/90 по-добро съотношение ако намерите ... обадете ми се !
    Жина дей боба ма?

Guest
    мене пък ма кефят турските чикии

аз обича да ги цокам

Супер фен

Естествено, че е нормално, на тази възраст бях 70/75 Д
    Сега съм на 15 и чашката ми вече е "Е",Д ми е малка, а подгръдната mi e 70...е такъв сутиен в града ми няма...
    Еми мн мразя някакви тъпи изказвания...че големите гърди са увиснали и са на дебели жени
    Ето ме мене - много дебела, без сутиен и циците ми висят под корема
    http://aha.investor.bg/photos/74/734271l.jpg

Град
    v nai tamnoto agal4e na ada tretiq kazan ot lqvo
    Цитирай Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Тез таблици да не ги е писала някоя твоя съученичка?!Моята гръдна обикола е 96-7 и нося D и мога да ти кажа, че дори са ми ... леко малки ... не са ми увиснали циците ... не ми стигат до кръста както си мислят повечето с малки циценца.А относно т'ва к'во ги влече мъжете - всеки мъж има различни предпочитания.
    Както казах и в един от предните си постове 75D ми е е широко .. не като чашка, а като обиколка.Не съм няква кльощава, просто си ми е мъничък гърба.
    Ае спрете с тия глупости обиколка 96 за С!Искате да ми кажете, че една 100кг жена с гръб като на щангист /гръдна обиколка 120-130 трябва да носи чашка D?!?!/.
    vaprosnata tablica za e odobrena v cqla bg kato standarti za sutieni tova 4e ne ti se e nalagalo da gleda6 standertni ka4estveni sutieni s meka 4a6ka israboteni v BG e tvoi problem... gradnata mi obikolka e 104 podgradnata mi e 72 i do minalata godina togava gradnata mi be6e 100-102 nqkade se pobirah v C a imam dosta 6iroki gardi kato forma i bi trqbvali da nosq malko po golemi sutieni za da ne mi izka4a ni6to taka 4e ne se pravi na kompetentna

Пост
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    [color=#cc0099][i][b]
    Ето ме мене - много дебела, без сутиен и циците ми висят под корема
    Ти се шегуваш, но аз имам една приятелка , която е на 20 години , не е дебела но циците и са толкова силно увиснали,че стигат под пъпа.

Град
    в мечтите ти
    Ми няма това е нормално това не е, такива са и гърдите, не може да се смалят.А относно това дали е красиво зависи от фигурата на момичето.Ако е ниска и слаба, а с големи цици(нещо като мене) не е от най-красивите, но ако е към 1.70 поне сигурно изглежда секси
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Зависи от телосложението на девойката. На 14 е малко мъненка за такъв бюст де...ама се е развила по-рано. Аз нося чашка D и гръдната ми обиколка е 105-106...Та това 93-5 може би е за чашка C...Но като се замисля, към 15 годишна и моите гърди са били някъде толкова големи...

И как ни питаш дали е естетично. Ако ти си носителката на въпросните прелести, погледни се в огледалото и прецени сама. Аз лично харесвам гърдите си точно такива, каквито са. Съветвам те и ти да не им намираш несъществуващи кусури, понеже тъй или иначе не можеш да ги промениш (пък и какво се оплакваш - едрият бюст си е признак на женственост.)

Edit: Уфф, прощавай, чак сега ти загледах ника. Май не си момиче.
    samo da ti kaja nqma da se pla6i6 ot ni6ty \/ az sum 104 i nikoi dosega ne mi e kazal ne ti haresvam cicite.po dobre golemi otkolkoto vse edno komar te e yhapal.i tva 4e nqkoi imat golemi cici ne zna4i 4e sa debeli .ako nqkoi ima dr mnenie da vidi eitva klip4e http://www.vbox7.com/play:fcb71612 ai da i se radvate na maceto mn e qka spored mene.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Аз пък започвам да си мисля, че malkoto_sladur4e баснословно ни лъже и нарочно си изгражда такъв курвенски образ. И после ни се смее да глупостите.
    Мога да ти кажа,че съм супер честна,мразя лъжата и никога не бих излъгала особено за такива неща!Дори съжелявам,че ги споделих във този форум защото отнесох много нападки!Но ще продължавам да ги споделям...макар че знам какви ще са пак повечето мнения...ама не ме ебе...аз знам,че тука има и свясни хора и ако нещо ме интересува ще ми помогнат! :P
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Мога да ти кажа,че съм супер честна,мразя лъжата и никога не бих излъгала особено за такива неща!Дори съжелявам,че ги споделих във този форум защото отнесох много нападки!Но ще продължавам да ги споделям...макар че знам какви ще са пак повечето мнения...ама не ме ебе...аз знам,че тука има и свясни хора и ако нещо ме интересува ще ми помогнат! :P
    Брей, глупаче, вместо да се възползваш от тоя пост на Бънгъл, или най-малкото - разумно да си замълчиш... Нищо, ша са научиш кат' пораснеш...

(Сърбят ме пръстите да ти поправя правописните грешки, ама айде, ще се въздържа...)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си