.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 94 от общо 94

Тема: ЦИЦИ

Супер фен
    Нямам нито 1 правописна грешка!Аз винаги съм пишела перфектно без грешки!Ако ти си мислиш,че думите се пишат грешно си е лично твой проблем...тъжно тъжно положение
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Нямам нито 1 правописна грешка!Аз винаги съм пишела перфектно без грешки!Ако ти си мислиш,че думите се пишат грешно си е лично твой проблем...тъжно тъжно положение Rolling Eyes

Мога да ти кажа,че съм супер честна,мразя лъжата и никога не бих излъгала особено за такива неща!Дори съжелявам,че ги споделих във този форум защото отнесох много нападки!Но ще продължавам да ги споделям...макар че знам какви ще са пак повечето мнения...ама не ме ебе...аз знам,че тука има и свясни хора и ако нещо ме интересува ще ми помогнат! :P
    Айде да не спориш с мене по тоя въпрос, седмокласничке.
    Да ти имам и перфектния правопис.

Речникът и аз казваме, че ти в 3 изречения имаш поне 2 правописни грешки (и няколко запетайки и едно "във", дето трябва да е "в", ама да речем, че си поетична душа и тез граматични закони не важат за теб ).

съжАлявам
    http://www.eurodict.koralsoft.com/se...iction=ed_tylk

свЕсТни

( Правописът във форума наистина има много малко значение, ама ти наистина си глупаво! Да правиш правописни грешки в някакъв си форум - съвсем нормално, всички правим; да отричаш, че правиш грешки - безумно тъпо. )

PS. С извинение за личните ми правописни грешки...ако съм допуснала такива.

Супер фен
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Нямам нито 1 правописна грешка!Аз винаги съм пишела перфектно без грешки!Ако ти си мислиш,че думите се пишат грешно си е лично твой проблем...тъжно тъжно положение Rolling Eyes

Мога да ти кажа,че съм супер честна,мразя лъжата и никога не бих излъгала особено за такива неща!Дори съжелявам,че ги споделих във този форум защото отнесох много нападки!Но ще продължавам да ги споделям...макар че знам какви ще са пак повечето мнения...ама не ме ебе...аз знам,че тука има и свясни хора и ако нещо ме интересува ще ми помогнат! :P
    Айде да не спориш с мене по тоя въпрос, седмокласничке.
    Да ти имам и перфектния правопис.

Речникът и аз казваме, че ти в 3 изречения имаш поне 2 правописни грешки (и няколко запетайки и едно "във", дето трябва да е "в", ама да речем, че си поетична душа и тез граматични закони не важат за теб ).

съжАлявам

свЕсТни

( Правописът във форума наистина има много малко значение, ама ти наистина си глупаво! Да правиш правописни грешки в някакъв си форум - съвсем нормално, всички правим; да отричаш, че правиш грешки - безумно тъпо. )

PS. С извинение за личните ми правописни грешки...ако съм допуснала такива.

ееееее кво се заяждате сега с момичето тва е форум не изипит за правопис...то ако се зачитат само правилно написаните поставе тука не трябва да пише никой

Град
    Нарния
    Хаха, Barbie YOU RULE! =D> Хареса ми как я нашиба! Ми така си е, мойто момиче Грешки, грешки, та чак да ти се досере...

Guest
    Ешт,пич,ти си гей!Тука няя ма обиждаш,циците ми са си хубави!На 12 съм ама съм C!И сички ми са кефят

Наясно ли си, че не е нормално момиче на твоята възраст да има такива гърди? Объркани са ти хормоните много жестоко.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

ne e grozno zavisi kolko e visoka i kolko teji az sam na 13 166 i nosia gore dolu tozi razmer 4ao
    nejna,dobra,sexy,gotina,I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Наясно ли си, че не е нормално момиче на твоята възраст да има такива гърди? Объркани са ти хормоните много жестоко.
    Еми то за мен си е съвсем съразмерно!Висока съм 1.65,талия-70 ханш-95,бюст-92!Мн съм си добре,тъй,че няя смисъл да се притеснявам \/

Ъъъъ...ако си забравила да се логнеш, ще ти кажа само, че си наистина глупава. И СИ неграмотна.

Лелеееее! Ти ме разби, бе човек! Как ще си ханш-95, бюст-92, талия-70, при височина 165см и да казваш, че няма смисъл да се притесняваш! Ами колко тежиш?

Guest
    Ъъъъ...ако си забравила да се логнеш, ще ти кажа само, че си наистина глупава. И СИ неграмотна.
    О колко мило =D>

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    О колко мило =D>
    Цитирай Първоначално написано от dan4ety
    Лелеееее! Ти ме разби, бе човек! Как ще си ханш-95, бюст-92, талия-70, при височина 165см и да казваш, че няма смисъл да се притесняваш! Ами колко тежиш?
    Еми тежа 52.... !Проооооблем???

Впрочем, говорех на друг човек. Но и за теб важи това за хормоните и то с пълна сила.

О колко мило =D>

Еми ти трябва да си поне 60. Не мисля, че са точно така мерките ти. Смятам, че си добавила няколко сантиметра отгоре. Ама ако не си добавила, значи си махнала от височината.И то май доста.Но щом мислиш, че е нормално, аз не смятам, че мога да те съдя за това, че ти се харесваш такава каквато си.

Голям фен
    v nikakyv sluchai nqma da i se izkefa, ta tq e na 14 god i she prilicha na doena krava. otvratitelno e

Guest
    О колко мило =D>

Еми ти трябва да си поне 60. Не мисля, че са точно така мерките ти. Смятам, че си добавила няколко сантиметра отгоре. Ама ако не си добавила, значи си махнала от височината.И то май доста.Но щом мислиш, че е нормално, аз не смятам, че мога да те съдя за това, че ти се харесваш такава каквато си.
    Еми ти си мисли кот искаш,аз не лъжа за нищо

Град
    У нас

`Death`Whore`` защо да са и объркани хормоните?Аз долу горе на неината възраст носех С ... не съм имала проблеми с нищо .. Всъщност винаги съм се чудела защо толкова малки с такива големи цици?

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от babi_girl
    v nikakyv sluchai nqma da i se izkefa, ta tq e na 14 god i she prilicha na doena krava. otvratitelno e

А ти с комплексите си изглеждаш по-зле от колкото едно 14 годишно с голям балкон.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си