Нямам нито 1 правописна грешка!Аз винаги съм пишела перфектно без грешки!Ако ти си мислиш,че думите се пишат грешно си е лично твой проблем...тъжно тъжно положение![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Първоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Айде да не спориш с мене по тоя въпрос, седмокласничке.
![]()
Да ти имам и перфектния правопис.
Речникът и аз казваме, че ти в 3 изречения имаш поне 2 правописни грешки (и няколко запетайки и едно "във", дето трябва да е "в", ама да речем, че си поетична душа и тез граматични закони не важат за теб).
съжАлявам
http://www.eurodict.koralsoft.com/se...iction=ed_tylk
свЕсТни
http://www.eurodict.koralsoft.com/se...iction=ed_tylk
( Правописът във форума наистина има много малко значение, ама ти наистина си глупаво! Да правиш правописни грешки в някакъв си форум - съвсем нормално, всички правим; да отричаш, че правиш грешки - безумно тъпо.)
PS. С извинение за личните ми правописни грешки...ако съм допуснала такива.![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Първоначално написано от Barbie
ееееее кво се заяждате сега с момичето тва е форум не изипит за правопис...то ако се зачитат само правилно написаните поставе тука не трябва да пише никой
Хаха, Barbie YOU RULE! =D> Хареса ми как я нашиба! Ми така си е, мойто момиче Грешки, грешки, та чак да ти се досере...
Ешт,пич,ти си гей!Тука няя ма обиждаш,циците ми са си хубави!На 12 съм ама съм C!И сички ми са кефят![]()
Наясно ли си, че не е нормално момиче на твоята възраст да има такива гърди? Объркани са ти хормоните много жестоко.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ne e grozno zavisi kolko e visoka i kolko teji az sam na 13 166 i nosia gore dolu tozi razmer![]()
4ao
nejna,dobra,sexy,gotina,I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!
Еми то за мен си е съвсем съразмерно!Висока съм 1.65,талия-70 ханш-95,бюст-92!Мн съм си добре,тъй,че няя смисъл да се притеснявамПървоначално написано от `Death`Whore``
\
/
Ъъъъ...ако си забравила да се логнеш, ще ти кажа само, че си наистина глупава. И СИ неграмотна.
Лелеееее! Ти ме разби, бе човек! Как ще си ханш-95, бюст-92, талия-70, при височина 165см и да казваш, че няма смисъл да се притесняваш! Ами колко тежиш?
О колко мило =D>Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Първоначално написано от Анонимко
Еми тежа 52....Първоначално написано от dan4ety
!Проооооблем???
Впрочем, говорех на друг човек. Но и за теб важи това за хормоните и то с пълна сила.
Първоначално написано от Анонимко
Еми ти трябва да си поне 60. Не мисля, че са точно така мерките ти. Смятам, че си добавила няколко сантиметра отгоре. Ама ако не си добавила, значи си махнала от височината.И то май доста.Но щом мислиш, че е нормално, аз не смятам, че мога да те съдя за това, че ти се харесваш такава каквато си.
Еми ти си мисли кот искаш,аз не лъжа за нищоПървоначално написано от dan4ety
![]()
`Death`Whore`` защо да са и объркани хормоните?Аз долу горе на неината възраст носех С ... не съм имала проблеми с нищо .. Всъщност винаги съм се чудела защо толкова малки с такива големи цици?
Първоначално написано от babi_girl
А ти с комплексите си изглеждаш по-зле от колкото едно 14 годишно с голям балкон.